Subforum dedicat stiintei si evolutiei umane

Subforum dedicat stiintei si evolutiei umane | Autor: blackpanterro

Link direct la acest mesaj

Buna,

forumul asta e plin de tot felul de subforumuri...nu s-ar putea crea si unul dedicat stiintei si evolutiei umane, un loc unde sa se poata discuta despre tot ce tine de asta? De multe ori dau peste articole interesante si nu gasesc unde sa le pun, nu par sa se potriveasca niciunde dar tare mi-ar place sa pot discuta si cu altcineva despre ele...si chiar daca lumea nu ar vrea sa discute, ar fi un loc ideal de impartasit articole, carti nou aparute, documentare, filmulete de pe TED.

Consider ca atat eu cat si altii ar beneficia de pe urma unui astfel de subforum.

Multumesc!

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Cred ca este o idee buna - am preluat sugestia.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Si mie mi-ar placea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Se mai aude ceva despre subforumul asta? Am observat ca e din ce in ce mai necesar.Ultimele topice de la Credinte nu par sa se potriveasca deloc acolo.

Adriana 9w si Aidan Alexander - 4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Acum am vazut ca s-a creat! Multumim!! :)

Adriana 9w si Aidan Alexander - 4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Cu placere. Spor!

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput