Pestisori, pestisori (46) ...In asteptarea Crynei

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Prezent!

Of ...sa nu trebuiasac sa ajungi la policlinici ca e jale, stai cu orele.... si iar mi-a gresit concediul medical, de data asta CNP-ul ......m-am uitat doar la numarul de zile si cand colo gresise altceva , l-am dat dr de familie sa il schimbe dr . cealata .....a vrut Razvanel sa il iau dar iscam un conflict intre bunici asa ca l-am amanat ....a ramas trist ... il iau pe seara

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Salutare, salutare!
Cryna,multam de cafea si horoscop si sa-ti rezolvi treburile. O zi buna!
Nicoll, si-ti doresc toate cele bune!
Dany, interesant filmuletul!Multumim!
Eu am iar o groaza de facut, la 5 am si sedinta cu parintii si uite asa nu-mi mai vad capul. Pana atunci sa-mi pregatesc niste fise pt scoala, sa fac un pic de ordine prin casa...si timp pt mine si sufletul meu, ioc.
Sa aveti o zi buna!

Mihaela si Diana 22.11.2004

lucru de mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Mi s-a stricat telefonu ... l-am dus la service... si mi-am luat altu' ... cat mai ieftin, da' nici ultimul jaf ... il pasez soatei dupa ce-l repara pe-al meu... ca nu-mi trebe telefon nou ... eu n-am pasiuni legat de telefoane... important este sa sune... si sa se auda .. de-asta ma enerveaza ca s-a stricat al meu

CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Ely, ia de aici multi pupici ca sa treaca supararea ....se repara el .Nici eu nu sunt cu tel, doar cat sa sun si sa sun , chiar daca are camera nu prea fac poze , decat copiilor ...si degeaba ca nu am cablu de descarcat asa ca .....

p.s. nu merg emoticoanele

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Dany ufff chiar ca sunt iesiti din comun uneori!Ce nu sunt in stare sa se uite bine in hartii sau ma rog sa scrie bine...Distractie placuta cu Razvan!Sa ai grija sa impaci baiatul!
Miha sedinta usoara,sa nu aveti probleme si spor la treburi!
Ely ia partea buna a lucrurilor,macar poti sa vb cat e la reparat al tau. sa treaca supararea.
Acum fug sa iau fata,e cam tarziu,va pe toate!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Noi am avut zi de plimbare azi. AM fost la Ikea sa luam inaltator pentru chiuveta pentru Bogdan. In drum spre Ikea am mai facut cateva vizite, Am luat masa acolo , apoi am fost pe la Greenhouse sa vedem niste apartamente ( scump, domnule, foarte scump, dincolo era mai ieftin) . AM calcat de dimineata,iar cat am fost plecati masina a spalat. CAnd am ajuns acasa am facut o supa pasata ,iar acum ma duc putin cu Bogdan afara. Am o durere de cap .

Si eu am o stare nasoala. CAnd am starea asta am chef sa imi cumpar chiar si ceva mic, o revista, un creion, ceva acolo . Ma duc sa scot tornada afara ca altfel.........
va pup. Mai scriu cand revin.

Mergi la inceput

Baby sper ca ai reusit sa alungi tornada si ca acel ceva mic si-a facut datoria!,capul sus,ia sa vezi ca maine va fi putin altfel.Sa va fie de bine plimbarea si sper ca a trecut durerea de cap!
Cryna pe unde ai umblat,toata ziua in Copou?
Miha cum fu' la sedinta?
Dany dar plimbarea voastra cum a fost?
Eu acum merg ca pregatesc fetele de nani,mai stam in pat,mai povestim,va pup si va doresc noapte buna!

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'Neata sirenelor! Haideti la !!!

Io, inca n-am terminat cu rezolvatul problemelor ... alea din Copou reusii cu chiu cu vai sa le scot la liman dar, mai am pan'la sfarsitul saptamanii sa termin definitiv cu ele... nici la cursuri n-am reusit sa ajung... doar ce mi-am luat orarul si atat ... si nici pt. lucrarea de dizertatie n-am reusit sa misc inca ceva ... doar ce mi-am ales subiectul si atat ... offf, sper sa reusesc sa termin masterul totusi ...

Dany, mult succes cu rezolvatul concediului medical .

Miha, mult spor la toate treburile pe care le ai . Sper ca a iesit bine sedinta cu parintii ...

Ely, speram ca ti-a mai trecut supararea provocata de stricatul telefonului .

Baby, sa va fie de bine plimbarile de ieri. Ti-a trecut durerea de cap, nu-i asa?

Amu, ma duc sa caut si horoscopul ... revin...

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Poftim si horoscopul de azi, 07.10.2009:

- "Va concentrati intreaga atentie asupra unei afaceri promitatoare si neglijati relatiile sentimentale. Partenerul de viata va reproseaza ca neglijati familia. De asemenea, intentionati sa va eschivati de la o intalnire cu prietenii, pentru a va dedica aceleiasi afaceri. Ar fi bine sa va faceti putin timp si pentru cei apropiati."
- "Sunteti atat de preocupat/a de planurile dv de viitor, incat s-ar putea sa uitati sa va bucurati de prezent. Incearcati sa traiti clipa si sa nu mai planificati totul atat de amanuntit, pentru ca intre timp pot interveni multe schimbari."
- "Esti implicat intr-o actiune destul de agitata, in care se vehiculeaza idei contradictorii. Ai multi oponenti astazi, deci nu te astepta sa-ti faci adepti atat de usor. Exista unii mai vehementi, pusi pe contradictii doar de dragul disputei, si vor respinge ideile tale doar pentru ca le place jocul controverselor. Sunt atat de agresivi cand vorbesc cu tine, incat iti taie sirul gandurilor si nu reusesti sa te impui in fata lor. Preferi sa taci decat sa te certi..."
- "Daca te vei baga acolo unde nu-ti fierbe oala, vei fi prins(a) la mijloc. Poate ca vei vrea sa dai o mana de ajutor sau te simti obligat(a) sa te implici in ceva ce nu are legatura cu tine, insa, daca o vei face, nu vei mai avea cale de intoarcere. Incearca sa te simti bine oriunde te vei duce si alaturi de oricine vei sta, insa cauta sa nu fii bagaret (bagareata), pentru a te proteja pe tine, pana la urma."
- "Pe primul loc astazi in topul preocuparilor tale se afla munca si responsabilitatile. Descoperi niste dificultati si inveti sa le depasesti. Ar putea face referire la impacarea unor persoane de la locul de munca care nu suporta macar sa se vada. Vei fi destul de istet si le vei da impresia ca ei sunt cei care au rezolvat conflictul. Desi aceasta perioada coincide cu una de munca intensa, vei fi in stare mai apoi sa privesti in urma si sa observi ca ai progresat mult. Multe persoane cu care ai intrat in contact in ultima vreme vor ramane mai mult timp in cercul prietenilor, spre deosebire de ultima vreme. Asculta-ti vocea interioara cand vine vorba de cheltuit sume mari de bani."

- "Popularitatea ta este la limita superioara, asa ca poti miza pe sprijinul celor din jur. Nu vor lipsi ocaziile de a-ti largi cercul de prieteni. Traversezi o perioada in care ceea ce demarezi, chiar daca nu pare foarte important, te va urmari mult in viitor. La serviciu nu este cazul sa te implici in activitati deosebite, caci te concentrezi destul de greu si ai putea face greseli."

- "Hotararea si dinamismul de care dati dovada astazi va vor ajuta sa va terminati treburile in timp record. In jurul amiezii veti obtine o suma de bani cu care fie veti cumpara un obiect vestimentar, fie veti face amenajari prin casa. Aflati de o casatorie a unui prieten ori de o alta celebrare importanta, la care, bineinteles, sunteti si dumneavoastra invitati."

V-am -at pe toate si s-aveti o zi minunata!

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Buna dimineata fetele!
Cryna buuna cafea si la fix venita!Ca eu sunt Azi noapte Stefi mi-a vomat de a trebuit sa fac bai pe la 2 si sa schimb de la pijamalele noastre pana la lenjerie.A venit aseara pachet de la sora mea din Italia si le-a pus la dulciuri sa-si puna si in cap.Si au papat destul de mult dupa parerea mea,iar combinat cu tusea care inca ne chinuie a facut ca pe la 1 sa se trezeasca si sa zica "mami m-am udat".Eu am crezut ca a facut pe ea si cand aprind lumina vad ca a vomat.Am luat-o,am schimbat-o si am incercat sa o adorm.Ea mititica zicea ca o doare in gat.Probabil ca ii venea sa mai vomite,lucru pe care l-a facut in reprize si cantitativ.Intr-un final s-a linistit,am schimbat-o in timpul asta de 3 ori caci nu aveam de unde sa stiu ca va mai voma si nu se suporta asa,normal.Am si sunat dr dimineata asta si le-am programat pt dupa amiaza ca eu nu mai reusesc sa scap de tusea ce le chinuie.
No,imi pare rau ca nu ai reusit sa rezolvi ieri totul,dar hai ca nu mai e mult pana se termina saptamana,doar ca uite,pierzi timp tot fiind pe drumuri. sa rezisti pana gati totul.
Si duamna,termini tu scoala,nu-ti face griji.Mai e nitelus timp,noi iti tinem pumnii sa faci fata tuturor solicitarilor.
Acum chiar plec la treaba,ne vedem mai tarziu.

MMN

Mergi la inceput