Pestisori, pestisori (46) ...In asteptarea Crynei
Raspunsuri - Pagina 7
daniela_daneza spune:
Ma doare capul de mor ...am luat deja o pastila si am facut o cafea ...ca nu am baut de dimineata si nici nu am mancat nimik pana la 15.00.....
Cryna, am bucur ca ai rezolvat cat de cat ce ai avut!
Ati adunat castane? Cred ca toti copii aduna acum ...
Miheala, cum te mai simti /multa sanatate si ai mare grija , asa cum au zis si fetele ....da-le inkolo de carpete ....

Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
Tethys spune:
Ihi Dany... adunam castane... mi-a mai adus poznasul inca un rand azi si de cand fu cu bunica-su pe afara
... facem stoc de castane
... avem cam o sacosa deja
...
dulce sa treaca durerea de cap si te invit la un capuccino fierbinte
, ca io asta fac amu
... chipurile am reusit sa ma adun de pe drumuri pe ziua de azi, maine o iau iar din loc... eh, daca trebe, apai trebe si drumurile batute
... mno
...
O seara placuta la toate sirenele! 
Mi se spune "argint viu"...
~*~*~*~*~
Oare ce varsta avem?!? ![]()
nicoll_mada spune:
Miha si eu incerc sa ma tin tare...dar ceva,cred ca in capul meu e defect si ma face sa cedez.Hmm,sper ca pe viitor sa pot fi si mai intransigenta...
Cryna bravas,voi strangeti castane,noi strangem alune de padure.
dar ne cresc in vie..hi,hi,hi..daca ar fi dupa fete ar manca pana le-ar fi rau...
Dany si eu dau
sa treaca!
Stiti,in seara asta si mie mi se cam inecara corabiile la mal...am o stare aiurea,imi vine sa
si parca trecutul nu-mi da pace...ma pandeste la colt si-mi tot arata unde sunt...
Nu vreau sa va indispun cu starea mea,dar simteam nevoia macar sa spun ce simt...Va pup,o seara buna si somnic usor!
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
daniela_daneza spune:
Ia lasati depresiile si cititi aici "http://www.marian-rujoiu.ro/2009/09/23/despre-puterea-gandului/ ca va trec toate ...

Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
Tethys spune:
Eh, Nicoll... macar alunele sunt bune la ceva
dar, castanele la ce? Si, sa-l mai auzi si pe Robert zicand: "Sper sa n-aiba melci!"
... auzi tu - castane cu melci
... plus ca, prima data cand le-a vazut si a inceput sa le stranga, se ratoia
la mine, cum ca-s nuci
... pan'la urma o bagat la cap ca-s castane
si nu-s de papa... eh,
...
dulce, dulce si flori multe, multe
, ca sa dispara starea cea nasoala!
Noaptea e un sfetnic bun
. Odihneste-te bine si maine ai sa fii ca noua
... fara starea plangacioasa
... fugareste trecutul la locul lui si sa ai un somn usor, placut si linistitor
.
la toate sirenele si noapte buna
si de la mine! Sa visati frumos! 
~*~*~*~*~
Tethys spune:
Dany, amu vazui mesajul tau
... l-ai trimis in timp ce il scriam pe al meu, cred... multumim de link
... interesant
. 'Om vedea noi daca fug sau nu depresiile
... incercam si asa
...
.
Gata. Dispar. Pe maine. Noapte buna.
& 
~*~*~*~*~
Tethys spune:
'Neata! 'Neata! Sosii cu
-luta si cu horoscopul
... ca, dupa aia, fugim in Copou sa-mi termin de rezolvat treburile...
Deci, poftiti sirene la o
- mare si strong
! Un
, pt. doritoare e loc si de
, o
, un
, o
... ce doriti
.
Si, horoscopul pt. azi, 06.10.2009:
- "O problema de natura sentimentala va strica buna dispozitie si este posibil sa deveniti morocanos. Puteti avea succes pe plan profesional, insa numai daca depuneti un efort deosebit. Va recomandam sa evitati speculatiile si sa nu va lasati influentat de prejudecati."
- "Astazi intampinati cateva mici dificultati in viata de cuplu. Este doar ceva temporar. S-ar putea sa fiti tentat sa grabiti lucrurile sa reintre pe fagasul lor normal, dar este recomandat sa asteptati macar pana maine, cand veti fi mai lisintit, iar neintelegerile vor putea fi rezolvate mult mai usor."
- "Nu-ti incerca norocul pe lucruri marunte, pentru ca il vei risipi aiurea pe chestiuni neimportante si, atunci cand vei avea mai mare nevoie de el, ia-l de unde nu-i. Esti tentat sa glumesti pe seama sanselor tale, sa iei in deradere jocul intamplarii si al coincidentei, or norocul propriu este o chestiune cat se poate de serioasa cu care nu ti se permite sa glumesti, pentru ca ti se va lua inapoi. Profita de ocaziile bune si respecta ce ti se ofera!"
- "Protejeaza-ti in orice imprejurare interesele proprii, precum si dragostea ori proprietatile. Poti sa te astepti astazi la unele schimbari bruste si radicale ale cuiva care incearca sa te puna in fata unei decizii ultra-rapide si, poate, prematura. Incearca sa nu musti momeala sau sa cedezi vreunui ultimatum. La nevoie, retrage-te strategic sau apeleaza la sarmul personal."
- "La slujba vor fi multe de facut, asa ca n-ar fi exclus sa fie nevoie sa ramai peste program. Pana la urma rezultatele vor fi pe masura eforturilor facute, asa ca, in ansamblu, te vei putea declara multumit. Mare atentie, deoarece o persoana pe care o consideri de incredere ar putea sa iti insele asteptarile."
- "Pentru ca urmeaza sa va intalniti cu o persoana pe care nu ati vazut-o de mult timp, nerabdarea va va tine in tensiune. Se poate ca aceasta intalnire sa aiba un impact de proportii asupra planurilor dumneavoastra de viitor. Veti afla lucruri noi, printre care unele de importanta majora. Nu ezitati sa va puneti in practica proiectele profesionale sau financiare si nu uitati: putina discretie n-ar strica."
- "Timpul pe care l-ai alocat unei probleme va expira daca nu ti l-ai organizat bine. Fii prevazator/oare acum si uita-te in jurnal incercand sa organizezi acel eveniment neasteptat, care va avea loc in urmatoarele saptamani. Facand asta vei preintampina suferinta."
Va
pe toate si va doresc o zi minunata! Pe mai tarziu. 
nicoll_mada spune:
'Neata fetele!Cryna multam de cafeluta,tare bine a picat!
Multam de incurajari,fugaresc eu trecutul,dar cand si cand ma mai prinde el!Sunt chestii de familie pe care deocamdata nu ma simt prea in stare sa le povestesc...
Dar in aceasta dimineata ma simt cu o alta stare de spirit,soarele e pe cer si avem o noua zi la orizont.![]()
Am dus fata la grdi,eu cu cofee de la tine frunzaresc forumul.
dulce!
Dany gata,alung depresiile si voi citi si articolul!
O zi buna si fara ceasuri rele!
nicoll_mada
MMN
nicoll_mada spune:
Dany am vazut filmuletul,sa sti ca eu chiar cred in el.Doar ca uneori...ma mai las depasita de situatie...Sper sa fiu mai tare pe mai departe!
dulce!
nicoll_mada
MMN