Pestisori, pestisori (46) ...In asteptarea Crynei

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Care este cea mai adevarata definitie a globalizarii?
Raspuns: Moartea printesei Diana!
Intrebare: Cum naiba????
Raspuns: O printesa engleza cu un amant egiptean are un accident intr-un tunel francez intr-o masina germana cu motor olandez, condusa de un belgian, beat cu wiskey scotian, urmarita fiind indeaproape de paparazzi italieni pe motociclete japoneze. Printesa era tratata de un doctor american cu medicamente braziliene. Si chestia asta iti este scrisa de un roman care foloseste tehnologia lu' Bill Gates iar tu o citesti pe o clona de IBM care folosesc chipuri taivaneze, cu monitor corean, asamblate de muncitori din Banglades intr-o fabrica din Singapore, transportata cu vapoare de indieni, si descarcata de sicilieni in porturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

& Faine Baby . Gata. Amu stiu sa fugaresc deprimarea . Mersi de pont .

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

baby si Faine glumele,cat despre alungarea disperari..super tare!!!
Cryna zau ca pana acum nu stiam cume senazatia cu "n-am nici un ban in buzunar"...tiiii nici sa nu stiti,dar nici eu sa nu mai auz...oi spune in veci intamplarea asta...
Si da la Steaua ma uit la inceput.Nu am eu programele astea in grila la Dolce,dar pirateaza fata de pe net.Se ma blocheaza,se mai intrerupe,dar vaz 85% din meci.Asa ca
Cat desper diseara,si fara a intentiona sa supar pe cineva,daca va bate Pandurii,zau ca nu ma supar!
Acum merg sa gasesc meciul, fetele!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Ok., Nicoll... inteles totul ... eh, si... momentan, scorul pt. Steaua este de egalitate , 1-1... mno, poate pan'se termina 'or mai baga vreun gol .

la toate sirenele si o seara placuta!

Mergi la inceput

Cryna ete ca daca am gandit rau...s-a terminat rau...si unde pui ca in Stefan cel Mare conduce Dinamo...Dar e un sport,un joc si indiferent de rezultate Steaua va ramane clubul meu de suflet.
Acum va pup si va urez noapte buna!

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Pe mine pasiunile astea cu fotbalul ma depasesc
Si am in casa numa' microbisti... inclusiv Elena vrea sa s euite la meci... si tine cu steaua... iar la intreaba ei cu cine tin eu, cand i-am raspuns cu nimeni... a zis ca n use poate, trebuie sa tin cu cineva Iar baietii dau semne ca le place... mereu imi arata ca la tv e "gooooooooooool"

Mai incolo, cand va fi meci, eu voi pleca la cinema... ca si asa e la doi pasi... si las familia microbista la tv... cu siguranta peste o vreme nici la tv tunerul meu n-o sa mai am loc, sa vad altceva

Cel mai frumos este ca am zis aseara ca steaua (cu cine o fi jucat) se termina egal... spre disperarea fanilor ... si chiar asa a fost... bag la pariuri data viitoare

CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Buna dimineat afetele!Haideti sa ne trezim langa o calda.Eu sunt zombi,nu am dormit cate 2 ore legate azi noapte.Ba se trezea una,ba cealalta,apoi a venit ora sa-i dau lui Stefi medicamentul...zici ca am o noapte intreaga.
Azi nu am dus mandra cea mare la gradi,e greva.La voi se invata azi?
Ely zi asa,nu se poate sa nu ti cu cinevaDar in schimb dai pronosticuri exacte.Hmm,hmm ca nu a fost pe placul nostru,ia gandeste-te,data viitoare poate prevezi o victorie pt echipa favorita a Elenei.Tin pumnii pt castig la pariuri!
Fetele va doresc o saptamana usoara si plina de realizari,va pe toate!

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Neataaaa...

Nicoll Tinem pumnii sa recuperezi la noapte... sa doarma fetele. Multa sanatate.
Elena merge azi la gradi... la ei nu-i greva, nu-i liber
Ei la pariuri nu ma bag... doar am glumit

CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

'Neata! 'Neata!

Si la noi e greva ... deci, Robert nu merge la gradi... vom face o plimbare pana in Copou, am niste treburi de rezolvat pe acolo... sper sa nu mergem chiar degeaba , ca tot la o institutie publica am treaba si cum greva s-a anuntat la institutiile publice, mno... imi incerc norocul ... vedem noi ce rezolvam... macar plimbarea sa ne priiasca ...
Multam de Nicoll. Io tocmai asta fac amu . Si p'orma... "zburam" la plimbare, ca poznasul deja il hranii ...

He, he, he... multa bafta la pariuri Ely .

Ma duc sa caut si horoscopul pt. azi... revin...

Mergi la inceput

Gata. Iote si horoscopul pt. azi, 05.10.2009:

- "Ai probleme la munca si multe datori de inapoiat. Ai grija de sanatatea ta, stresul din ultima perioada ti-a facut numai rau. Fii mai increzator in fortele tale!"

- "Anturajul nepotrivit iti strica planurile, deci fii mai atent cu cine te insotesti. Nimeresti intr-un spatiu incarcat de energii negative, unde nu se vorbeste decat despre lipsuri, boli, necazuri si criza, iar aceste subiecte au si asupra ta un efect foarte puternic. Ca sa nu-ti strici ziua, ar fi bine sa eviti astfel de medii tensionate si sa nu pui la suflet toate vestile triste pe care si le transmit ceilalti. Crede-le doar daca vin din doua surse in mod similar, altfel nu merita ascultate!"
- "Cu cat activitatile tale de astazi vor fi mai diversificate, cu atat vei interactiona cu mai multe persoane si vei reusi sa stabilesti legaturi folositoare. Sa nu-ti fie frica sa te razgandesti in ultima clipa. La sfarsitul zilei, te vei simti excelent de locul unde ai ajuns. Priveste cu optimism si vei gasi solutii la orice problema pe care o vezi a-ti sta in cale."
- "In anturajul tau apropiat se va dezbate un proiect care te-ar putea interesa mai mult decat iti imaginezi. Ai in plan diverse activitati recreative, care iti vor da posibilitatea sa te relaxezi dupa agitatia zilelor trecute. Nu grabi mersul evenimentelor, daca doresti ca succesul sa fie stabil. Mintea elaboreaza planuri excelente, ce de-abia asteapta sa fie puse in practica."
- "S-ar putea sa aflati ca ati pierdut banii investiti intr-o afacere in care v-ati pus mari sperante. Va sfatuim sa nu va asumati nici un risc, pentru ca astazi nu prea aveti sanse. Temperati-va impulsivitatea si evitati discutiile in contradictoriu cu o femeie mai in varsta din familie! Spre seara primiti musafiri din alta localitate, care va dau o veste buna."

Si, amu o vazui si pe Ely, care a trimis odata cu mine mesajul ... deci la voi nu-i greva? Hmmmhhh... fiecare cum ii tuna ... mno, poate asa, am noroc la rezolvat treburile in Copou, ca poate nici acolo nu-s in greva ... 'om vedea ...

V-am -at pe toate! O zi buna si o saptamana si mai buna!

Mergi la inceput