Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (192)
Raspunsuri - Pagina 13
babytza spune:
Bitza aproape de tot
Se mai vede foarte putin.
Sa speram ca nu face altul in loc 
Babytza si puii
Valentina
David
bitza2008 spune:
Jucarii Lucas e innebunit dupa www.price.ro/specificatii_chicco_sofer_vorbitor_54639.htm" target="_blank"> Soferul vorbitor i-am luat-o pt ca marea lui placere era sa stea la volan.
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
Paula-Laura spune:
neata si multu de 
Ana
Sofia
Vlad
sa cresteti mari si sanatosi!
urat de tot afara, o sa imi manance urechile mihnea daca nu plecam pe undeva!
apropos de pantofi eu i-am luat lui Mihnea si sandale si adidasi de la magazinul Reno (de unde mi-am luat si mie multe incaltari). Am dat 80-100 ron insa calitatea este imepcabila, piele interior - exterior, foarte usori, talonet. Mi se pare ca merita, dar eu ii iau maxim 2 perechi/sezon, mai mult nu se merita ca oricum creste repede(si in plus e baiat, asa ca e mai simplu)
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
Mimihoo spune:
apropo de hainutze, au adus niste hainutze tare dragute la Auchan (cel din Titan), in extenso. i-am luat si Sofiei o fustita si o bluzita.
Nausica 
Nushulica 
Bitza 
pupici de la Sofia! multumim pentru urari!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
Nocom spune:
babytza am si eu niste capsule mentolate, se numesc Karvol, o mai desfunda dar problema e ca sunt prea multi muci, si nu ii poate inghiti pe toti!!

LA MULTI ANI SOFIA!!!!

SA FI SANATOASA SI NOROCOASA!!!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
claudinna spune:
sanatate multa la puiutizi!
bitza, e f interesant volanul ala, da e scump mama....
o varianta mai ieftina nu exista?![]()
vineri plecam spre Iasi si la ditamai drumul...ziua, tr sa am ceva jucarii interesante pt Razvan...
tr sa cutreier magazinele, dar la vremea asta...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
andy.p spune:
Buna dimineata .
La noi e frumos,macar atat la ce noapte superba am avut iar cu Alexia![]()
Nocom groaznic cu mucii,mai ales in somn
si sa va treaca cat mai repede.
Roxanama bucur ca e mai bine soldatelul
Cum ati dormit?
Bitza votat si bighidel,o zi frumoasa si voua
LA MULTI ANI SOFIA.SA CRESTI MARE,FRUMOASA SI SANATOASA
LA MULTI ANI RAMONCZA!!!SA FII FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI!
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
claudinna spune:
pot sa-i dau macrou lui Razvan?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
AlexaM spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anamona
ai idee dacA au inca un magAzin deschis la auchan militari ? Scuze de grafica, dar e prima lAra cand folosesc tel pe forum. Nici nu sunt obisnuita cu tastTurA de pe touch screen |
inca nu...de luna urmatoare parca se deschide.
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
babytza spune:
Nocom unde ai mai gasit Karvol ??? Ca am cautat si eu si mi-au spus ca nu se maiaduc la noi. Eu tot Karvol foloseam la Tina si eram tare multumita de ele ![]()
Imi dau seama ce mucisori are saracutza, daca nu poate sa doarma de nasuc infundat ![]()
Laura am dormit bine. O trezire la 2 sa pape, apoi la 6.30 papa iar si apoi nani pana la 9.30. Acum are foarte putin mucisori. Cred ca a fost o reactie la vaccin si nu raceala, ca nu cred ca trecea atat de repede daca era raceala. 

Oana eu zic sa nu te stresezi cu cei din jur. Ce ai putea sa ii faci copilului daca are chef sa chiuie si sa tipe ??? Chiar daca nu le convine si sunt la odihna in hotel, ai si tu aceleasi drepturi ca si ei . Pana la urma e copil, bebelus de fapt si nu faci tu galagie ca asa ai chef. Nu ai de ce sa te simti prost. Daca vor sa comenteze, lasa-i sa comenteze...e problema lor. Tu fa ce faci de obicei acasa cu copilul in momentele alea. Ca daca am face mereu compromisuri fiindca se uita lumea ....unde am ajunge ???? Sa nu iti pese ce gandesc ei. 
Babytza si puii
Valentina
David