Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(78)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

nurofenul ca antiinflamator nu ca antitermic

si eu zic ca trebuie avut grija de nas,eu lui Stefan i-am mai dat si un remediu homeopat pt mucisori(dar astea nu merg la toti copii)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Multumesc mamici de sfat. O sa tin cont de ele

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ati trecut de la scoica la scaun de masina? david nu prea mai incape in scoica si trebuie sa-i iau un scaun. Voi ce ati luat? Aris tu cautai la un moment dat. Ai gasit ceva care sa te satisfaca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Nu-mi vine sa cred ca nu s-a mai scris pe forum de la miezul noptii, ma tot chinui de o saptamana sa va prind din urma (la pg.60 ramasesem de ceva vreme), e drept ca am mai sarit peste ele ca sunteti f.harnice
Pana la urma ce le dati bb pt. imunitate? Eu am un baietel Stefan de 5 luni (nascut pe 27 aprilie, ora 11:45,cezariana), v-am mai scris in ultimele luni dar mai timid...

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=60

mie medicul homeopat mi-a recomandat sa-i dau bebelui oscilo cate 1 tub odata pe saptamana timp de 1 luna apoi 1 pe luna - ca un fel de vaccin pt gripele care vor incepe acusi

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Ramona io ii dau Imuno Baby. Ar trebui de 2 ori/zi, dar nu reusesc decat o data. Ca tre' sa-i dau si fier si mai avem cateva zile de Debridat... cand sa ii dau toate hapurile?

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Tufete, am fost si noi ieri la pediatru (in sfarsit am ajuns la a mai grozava din oras!!), cum ziceam nu a facut febra deloc, dar mai tusea si nu am vrut sa risc sa se agraveze pe weekend.
Doctorita a zis ca daca nu are febra e bine, s-a uitat in gat si nu are rosu si i-a prescris asa:
-visol- nu aveau la farmacia unde umblu eu, n-am luat. E ceva intaritor cu vitamine, inclusiv C
-oscilococcinum, exact cum i-ai dat tu la David, Olishka; NU i l-am luat, pentru ca simptomele racelii ii erau deja mult atenuate si eu am un dinte impotriva acestui oscilo deoarece al luat in sarcina si a avut zero efect mereu!!
-sirop prospan, ala de iedera de care ziceati, 2,5 ml de 2 ori pe zi. Ei bine, dupa prima doza pe care i-am dat-o n-a mai scos nici juma de tuse. Deci depinde cred de copiii, daca zice Bogdana ca la Andrei n-a avut efect. Noua ne-a fost f. bun si da, se poate da la bebei.
Inainte sa mergem la docto ne-a dat farmacista un preparat pt. nas, picaturi, protargol oare? Cred ca da. Cate o picatura in fiecare nara. No, si ala, cum i-am dat cum i-a uscat mucii si de ieri nu mai are deloc! I-am zis doctoritei de el si a intarit si ea, ca e f. bun pentru ca nu numai ca desfunda nasul dar ajuta si la gat, deci si la tuse.
Deci noi ne-am regenerat ceea ce va uram si voua!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Ramona te-am bagat si la index Daca vrei sa scriem si restul (greutatea, inaltimea la nastere, apgar) da un pm la mart.apr09.

MV

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Ramona io ii dau Imuno Baby. Ar trebui de 2 ori/zi, dar nu reusesc decat o data. Ca tre' sa-i dau si fier si mai avem cateva zile de Debridat... cand sa ii dau toate hapurile?

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

dar e rasu - plansu

noi avem la fiecare masa 1-2 medicamente si inainte si dupa
acum , cand ma vede cu seringa in mana cum se crispeaza toata ca stie ce urmeaza si bine-nteles ca nu-i plac defel

avem 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

salutare,cum am deschis si eu forumul. am de recuperat vreo 15 pagini dar am vazut intrebarea ta pe ultima pagina.
da,eu am ramas la kiddy confort pro,sau varianta lui de la bmw. ash vrea sa mai stau macar o luna pt ca astea sunt de la 9kg si noi am mai avea cam un kg de adunat

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Ati trecut de la scoica la scaun de masina? david nu prea mai incape in scoica si trebuie sa-i iau un scaun. Voi ce ati luat? Aris tu cautai la un moment dat. Ai gasit ceva care sa te satisfaca?

25 martie 2009

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui aris26
ash vrea sa mai stau macar o luna pt ca astea sunt de la 9kg si noi am mai avea cam un kg de adunat

/quote]

acum ca s-a racit asa afara cred ca nu tb sa mai astepti 1 luna
face kg lipsa din hainute si bocancei

avem 5 luni

Mergi la inceput