Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(78)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Gabi cred as fi dat-o afara si nu mai calca pe la mine daca imi facea asa ceva soacra-mea A mea nu stie cum sa-mi mai faca pe plac si ma oboseste ingrozitor. Si vorbeste intr-una, intruna despre nimicuri...si nu exagerez. Si cu David vorbeste intruna... cu o voce din aia prosteasca...de imi vine sa-i inchid gura cu ceva...Eu una nu rezist sa stau mai mult de 3 zile cu ea in casa. Dar acum am scapat

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Buna dimineata!!!

Ieri parca ii mai trecuse din raceala lui David, dar astazi de dimineta iar l-a apucat tusea si au revenit mucisorii

Dyana am vazut ca tu i-ai dat lui Davidutu oscillococinum. Ce doza i-ai dat si la cat timp? Eu i-am dat cate o jumatate de fiola de 2 ori pe zi. In total 1 fiola pe zi. Este prea putin?

pe David sa-i treaca raceala !!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Si noi pupam gasca de la Deva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

referitor la alergii...
daca te iei dupa carti, majoritatea alimentelor sunt alergene, dar majoritatea copiilor nu sunt alergici.

parerea mea ca trebuie incercat si vazut.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rivali

olishkadaca are nasul infundat trebuie neaparat sa il cureti eventual sa-i pui 1-2 pic de ophtamesone ( sper sa-l gasesti). Eu i-am mai dat si 2,5 ml nurofen la 8 ore sau macar dimineata si seara. Daca tuseste nu stiu ce sa-ti zic la un copil asa mic

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009)

Poze

A tusit un pic de dot de dimineata. Parca totusi nu as vrea sa-l indop cu medicamente de pe-acum. Daca o sa fie mai rau o sa-i dau ceva. Acum este mai bine. I-am mai scos cu pompita mucii. Dar nu prea imi dau seama daca este infundat sau nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

cine a zis ca nu i-a placut ??!! a fost chiar delicios !!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

stiu, stiu, te rog sa ma scuzi
am vazut abia dupa ce am fost trasa de manecuta

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Olga pentru tuse noua pedi ne-a recomandat cate 5 piaturi de 2 ori pe zi de Ambroxol.(am avut pe la 3luni)

Fetele apropo de imunitate eu ma gandeam asa decat sa le dam bb-ilor medicamente pt imunitate nu mai bine le dam noi in fiecare zi ceva suculet de fructe cu vitamina C?: de ex portocala/sau gref/sau lamaie+ mar (in functie de ce le place) . Cantitate mica de ex 50ml dar data in mod constant zilnic eu zic ca ii ajuta si este natural.

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Olga pentru tuse noua pedi ne-a recomandat cate 5 piaturi de 2 ori pe zi de Ambroxol.(am avut pe la 3luni)

Fetele apropo de imunitate eu ma gandeam asa decat sa le dam bb-ilor medicamente pt imunitate nu mai bine le dam noi in fiecare zi ceva suculet de fructe cu vitamina C?: de ex portocala/sau gref/sau lamaie+ mar (in functie de ce le place) . Cantitate mica de ex 50ml dar data in mod constant zilnic eu zic ca ii ajuta si este natural.

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln

adevarul e ca fructele fac minuni.
pe langa asta se pot adauga: ceapa si usturoi.

pt tuse, dar la copil mai mare, am folosit sirop prospan, din extract de iedera. nu stiu daca se poate da si la bebeii nostri.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:
citat din mesajul lui rivali

olishkadaca are nasul infundat trebuie neaparat sa il cureti eventual sa-i pui 1-2 pic de ophtamesone ( sper sa-l gasesti). Eu i-am mai dat si 2,5 ml nurofen la 8 ore sau macar dimineata si seara. Daca tuseste nu stiu ce sa-ti zic la un copil asa mic

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009)

Poze

A tusit un pic de dot de dimineata. Parca totusi nu as vrea sa-l indop cu medicamente de pe-acum. Daca o sa fie mai rau o sa-i dau ceva. Acum este mai bine. I-am mai scos cu pompita mucii. Dar nu prea imi dau seama daca este infundat sau nu

oscilo - mie medicul homeopat mi-a zis sa-i dau un tub odata (asa scrie si pe cutie) - eu asa ii dau
trebuie aspirat de multe ori pe zi - eu o faceam la fiecare schimbat de pampers, dupa ce o pasaiam cu apa de mare humex
apoi puneam cate 1 pic in fiecare nara de 3 ori pe zi cu ophtamezone (simplu, nu cu N)
daca nu are febra nu trebuia sa-i faci altceva
aerul tb sa fie mai umed sa respire bine

eventual fa-i si aerosoli -sunt fffff buni

davidutul bolnavior

avem 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

la Vlad nu a avut niciun efect prospanul

Poze

Mergi la inceput

olishka - am uitat ceva:

de tusit acum tuseste de la muculetii care se duc in gat, de aceea tb aspirat des pt ca altfel vor imbolnavi si gatucul
daca totusi tuseste mai mult (dar acum vad ca deocamdata nu-i cazul) se poate da eurespal sirop

totusi pt ca i s-a intors raceala, eu i-asi pune 1/2 supozitor paracetamol la 8 ore (ajuta si pt gatuc)

nu tb sa-i dai ceai de tei, menta, musetel - pt a putea sa-si faca efectul oscolo

daca imi mai aduc aminte ceva, revin (de... am o varsta asa ca-i de-nteles)

avem 5 luni

Mergi la inceput