Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(78)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/olishka/olishka.jpg)
olishka spune:
Gabi cred as fi dat-o afara si nu mai calca pe la mine daca imi facea asa ceva soacra-mea A mea nu stie cum sa-mi mai faca pe plac si ma oboseste ingrozitor. Si vorbeste intr-una, intruna despre nimicuri...si nu exagerez. Si cu David vorbeste intruna... cu o voce din aia prosteasca...de imi vine sa-i inchid gura cu ceva...Eu una nu rezist sa stau mai mult de 3 zile cu ea in casa. Dar acum am scapat
Olga, mamica lui David iepurasul
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
![]() ![]() ![]() Mami lui ![]() |
Si noi pupam gasca de la Deva
![](pupic.gif)
![](bunny.gif)
![](al9leacer.gif)
![](images/user_woman.png)
m_monique spune:
referitor la alergii...
daca te iei dupa carti, majoritatea alimentelor sunt alergene, dar majoritatea copiilor nu sunt alergici.
parerea mea ca trebuie incercat si vazut.
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rivali olishkadaca are nasul infundat trebuie neaparat sa il cureti eventual sa-i pui 1-2 pic de ophtamesone ( sper sa-l gasesti). Eu i-am mai dat si 2,5 ml nurofen la 8 ore sau macar dimineata si seara. Daca tuseste nu stiu ce sa-ti zic la un copil asa mic Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009) Poze |
![](floare.gif)
A tusit un pic de dot de dimineata. Parca totusi nu as vrea sa-l indop cu medicamente de pe-acum. Daca o sa fie mai rau o sa-i dau ceva. Acum este mai bine. I-am mai scos cu pompita mucii. Dar nu prea imi dau seama daca este infundat sau nu
![](chatterbox.gif)
![](bunny.gif)
![](al9leacer.gif)
Gianina34 spune:
citat din mesajul lui novus cine a zis ca nu i-a placut ??!! ![]() ![]() ![]() ![]() Mami lui ![]() |
stiu, stiu
![](icon_smile_blush.gif)
![](bang.gif)
am vazut abia dupa ce am fost trasa de manecuta
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina_p_n/alina_p_n.jpg)
alina.n spune:
Olga pentru tuse noua pedi ne-a recomandat cate 5 piaturi de 2 ori pe zi de Ambroxol.(am avut pe la 3luni)
Fetele apropo de imunitate eu ma gandeam asa decat sa le dam bb-ilor medicamente pt imunitate nu mai bine le dam noi in fiecare zi ceva suculet de fructe cu vitamina C?: de ex portocala/sau gref/sau lamaie+ mar (in functie de ce le place) . Cantitate mica de ex 50ml dar data in mod constant zilnic eu zic ca ii ajuta si este natural.
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln
m_monique spune:
citat din mesajul lui alina.n Olga pentru tuse noua pedi ne-a recomandat cate 5 piaturi de 2 ori pe zi de Ambroxol.(am avut pe la 3luni) Fetele apropo de imunitate eu ma gandeam asa decat sa le dam bb-ilor medicamente pt imunitate nu mai bine le dam noi in fiecare zi ceva suculet de fructe cu vitamina C?: de ex portocala/sau gref/sau lamaie+ mar (in functie de ce le place) . Cantitate mica de ex 50ml dar data in mod constant zilnic eu zic ca ii ajuta si este natural. Mami fericita!!! ![]() Crestem mari!!! "nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln |
adevarul e ca fructele fac minuni.
pe langa asta se pot adauga: ceapa si usturoi.
pt tuse, dar la copil mai mare, am folosit sirop prospan, din extract de iedera. nu stiu daca se poate da si la bebeii nostri.
Gianina34 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
![]() A tusit un pic de dot de dimineata. Parca totusi nu as vrea sa-l indop cu medicamente de pe-acum. Daca o sa fie mai rau o sa-i dau ceva. Acum este mai bine. I-am mai scos cu pompita mucii. Dar nu prea imi dau seama daca este infundat sau nu ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
oscilo - mie medicul homeopat mi-a zis sa-i dau un tub odata (asa scrie si pe cutie
![](icon_smile.gif)
trebuie aspirat de multe ori pe zi - eu o faceam la fiecare schimbat de pampers, dupa ce o pasaiam cu apa de mare humex
apoi puneam cate 1 pic in fiecare nara de 3 ori pe zi cu ophtamezone (simplu, nu cu N)
daca nu are febra nu trebuia sa-i faci altceva
aerul tb sa fie mai umed sa respire bine
eventual fa-i si aerosoli -sunt fffff buni
![](pupic.gif)
avem 5 luni
Gianina34 spune:
olishka - am uitat ceva:
de tusit acum tuseste de la muculetii care se duc in gat, de aceea tb aspirat des pt ca altfel vor imbolnavi si gatucul
daca totusi tuseste mai mult (dar acum vad ca deocamdata nu-i cazul) se poate da eurespal sirop
totusi pt ca i s-a intors raceala, eu i-asi pune 1/2 supozitor paracetamol la 8 ore (ajuta si pt gatuc)
nu tb sa-i dai ceai de tei, menta, musetel - pt a putea sa-si faca efectul oscolo
daca imi mai aduc aminte ceva, revin (de... am o varsta asa ca-i de-nteles)
avem 5 luni