Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (119)
Raspunsuri - Pagina 8
Katyuscha21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia74 KATY ce ma distreaza buricul tau care e iesit in afara in poze.... Lidia |
asa e tot timpul pe mine ma enerveaza ca sotul ma trage de el bine ca nu atre da e enervant.asa il aveam si la Andrei
Alexandra 34 + si lumina ochilor mei Andriusik 3 ani 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 6 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!
Katyuscha21 spune:
am venit si eu de la medic.
bebe e bine am ascultat inimioara si are 150b/min
tensiunea buna.
iam zis la doctorita ca ma doare ft rau spatele si burtica jos exact la cezariana si ma consultat si mi-a spus ca daca e mai rau sa iau legatura cu iei sa nu stau asa.
cat despre eco am intrebato si a zis ca daca nu e nimik grav nu imi face deci
Alexandra 34 + si lumina ochilor mei Andriusik 3 ani 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 6 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!
mihamora spune:
Salutare!
Sa va mai scriu sie eu cate ceva, noi suntem binisor, obosesc cam repede, nu prea mai fac fata nici la cumparaturi, trebuie sa stau cat mai mult in pat observ.
Sper sa stea bebe cumintel pana vine tati si mama.
De munca am la greu, saptamana viitoare o sa imi faca instalatia sa imi pun centrala,deci o sa fie casa mea vraiste...la curatenie
o sa ma ajute socrii, adica grosul o sa il faca ei.
Copilul meu vrea afara si eu nu prea ma simt in stare sa il scot. Il iubeste deja f mult pe fratior, abia astept sa vad cum se v-a comporta cand o sa vina pe lume.
Tinonino - cumplita veste
Ionela - si eu maine dimineata in sfarsit o sa merg sa fac analizele(iar zic asta),sper sa gasesc si eu fonduri.Oh, nu cred ca te vei plictisi deloc, in primul rand nu te vei mai satura sa-ti privesti comoara si sa te minunezi.
Lalu - multumesc mult , am retinut standul 50
Lumi - foarte frumoase hainutele printesei, sa le poarte sanatoasa!
Ramonika- nasol cu sedintele, dar bine ca mai e putin.
S alinuta -am vazut pozele,frumoasa burtica.
Dienutze- curaj,o sa fie bine pana la sfarsit
Alinu25 - ce bine ca merge la cresa Riana,o sa iti fie mai usor.Si eu am vrut sa il duc pe Dominic in toamna asta, dar mi-e frica de virusi si am ales sa stea acasa. Multumim pentru oferta cu soacra, si eu o dau pe a mea
Rgagapie- sper sa ai vesti bune de la ginecolog.
Marijan - si eu am vrut sa fac zilele trecute prajitura desteapta, dar pana la urma am facut crema de zahar ars.
Ancuta - stai linistita ca e mare si bubulina ta.
Simonette -
RamonaC - felicitari pentru vestile bune la eco si pentru voinicut! Tare sotul tau
Printesika - pentru ce ti-a recomandat vitamina A?
Am ajuns la ultimul capitol, inca 8 pagini... trimit si revin
Michelle 30 + "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007
POZE
shtephy spune:
Michelle cum e praji asta desteapta ca n-am auzit de ea si sunt curioasa rau
_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 30+
mihamora spune:
Lidia - felicitari!!!
Simonette - sper sa fie o suparare trecatoare si sa se rezolve totul, sa nu ajungeti la divort
Laura G - felicitari pentru vestile bune!
Stefy- uite aici reteta si aici
Michelle 31 + "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007
POZE
shtephy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihamora uite aici reteta. |
Suna bine .mersic frumos
_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 30+
Lumi_Richard spune:
Buna,burtici!!!
Nu am mai patit nimic,ma chinui cu raceala, am avut musafiri(inca mai am), am fost la cumparaturi,am stat cu Richard pe net(dar vrea exclusivitate),TV...si abia acum am reusit sa citesc tot.
Shtephy,imi pare rau pt absenta.Sper sa am timp curand sa stau mai mult cu voi!
Camy,ms.Ce vb de foc pe acolo?
LauraG,ms. Nu am mai mers,ca ma saturasem de doctori!Ma bucur ca tu controlezi bine diabetul.Ma bucur ca o vei vedea pe mama ta curand.
Tiusca, stiu ce simti...si eu as fi vrut sa stea Richard cu mine cand nasc,dar nu se poate...
Roxyaly,ms, Annabelle e in grafic,mai mare doar cu cateva zile,ceea ce ne bucura,semn ca nu a fost afectata nicicum de diabetul meu. Tu cum te mai simti?
RamoC,o luna,asta da AMR!!! Abia astept sa ne vb de crize de plans,culoare de caca,scutece!
Monis,asa este! Eu vreau din tot sufletul sa-l astept,sper sa aiba rabdare si `pasarica` mea . De sindromul respectiv,vorbeam mai demult,la mine e foarte avansat,dureri acute,amorteala de nu pot misca degetele dimineata,nu pot tine lucruri subtiri in mana,nu pot cara greutati...e un chin si sa tastez!
Lylyana,felicitari pt AMR!
Crissa,felicitari pt bebe activ!
Lumi 33+ cu Alexa Annabelle Denise
mihamora spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui shtephy
Suna bine .mersic frumos _ Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 30+ |
cu placere e si usor de facut.
Michelle 30 + "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007
POZE
Lumi_Richard spune:
Madalina,ms mult!
Alinush25,ms mult! Abia astept sa o imbrac cu ele. E super starter pack,asa e? Sa-ti traiasca si tie,amandoi! Vazut pozici,sunteti niste frumoase.Vine si baietelul,ce mai...mamica fericita si implinita!Ca si Shtephy,de altfel...si fara nume la baietei,amandoua!
Dienutze,fii optimista,totul va fi bine,pana la urma! Pe mine m-a speriat o doctorita,de nu am mai fost buna de nimic si,dupa ce am inceput sa cautam pe net,vb cu doctorii de aici si din Japonia, am scapat de stres,teama si sunt optimista...again! Capul sus si ai incredere!
Rgagapie-Chin up!!! Dupa nastere te vei ocupa si de sanatate si vei scapa si de kg in plus!
Miany,mai stai la orizontala,ai grija de ginerele meu si de soacra fiica-mii,da?
Ai vazut ce fel se vb de soacre pe aici? Sa faci bine sa fii o soacra de comitet!
Andre,si pe mine m-au placut mamele fostilor. Din pacate,mama lui Richard nu mai e...si nici tatal....deci eu nu am socri.Annabelle o va avea doar o bunica si nici un bunic.
S_Alinutza,si mie mi-e f frica de vergeturi si ma creia o pauzasc ca o disperata,dar,de cateva zile ma mananca burtica...sper ca nu se anunta uratele!
Laurairina,nu am verificat atat de amanuntit,dar,dupa ce am citit cum le-ai descoperit tu pe alea fine....maine asta voi face,examinarea amanuntita a burtii,in cautare de vergeturi!
Ancutza,scapi tu de micoza! Sunt sigura ca bb e bine,nu te ingrijora!
RamoC,super vestile! Felicitari pt bebe grasut!
Simonettenu stiu care e problema,dar imi pare foarte rau ca tb sa treceti prin asa ceva. Cum spunea si Ionela,divort e un cuvant greu....sper sa gasiti cea mai buna solutie sa rezolvati problemna!
Lidia,felicitari!
Mihamora,bafta la curatenie,dar ai grija sa nu te obosesti prea mult! Ma bucur ca Domi e un baietel atat de bun si deja isi iubeste fratiorul!
Lumi_Richard spune:
Krelia,tu faci placinte? Nu trebuia sa stai la orizontala?