Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (119)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Krelia, petrecerea burlacelor n-am facut

Simonette Sa dea Domnul sa iasa totul asa cum iti doresti!

Lidia Felicitari!!!

RamonaC, felicitari pentru vestile bune de la dr!

Am venit si noi de la dr de vreo ora (timp in care am recuperat de citit ). E totul bine. Am facut iar NST, mi-a masurat uterul (are 32 cm, iar sapt trecuta avea 33, dar cica e ok asa. I-am zis doctorului ca mi se pare ca mi-a cam 'cazut' burta si a zis ca e posibil). Saptamana viitoare mergem pentru acelasi control + NST, iar pe 15 oct facem eco si atunci poate si mami sa mearga cu noi sa-si vada nepotul A, si n-am infectie urinara. Analiza de secretie nu era gata. Oricum ma simt mai bine. Am luat Urinal si beau mai multa apa si vad ca mi-e mai bine. Si no-spa am mai luat. Poate au ajutat si astea. Oi fi avut o iritatie si nu infectie. Ma bucur ca nu trebuie sa iau antibiotice. Mi-a dat reteta pentru centura de-aia care sustine burta. Pot s-o iau fara reteta, dar daca am reteta, poate mi-o acopera asigurarea. La farmacie nu aveau, cica trebuie sa merg intr-un loc special unde au chestii de-astea medicale. Poate o sa ma misc mai usor cu centura, ca am niste dureri de solduri, picioare etc. de ma misc ca o baba.

Va !

Laura 34+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

Ancutza, pt o secunda de seriozitate ....nici eu nu prea ma dau in vant dupa carnea de miel.....insa, daca ai ocazia...incearc-o pe cea de ied....noi de ceva timp, de Paste, papam la ai mei, numai fripturission de ied...si crede-ma ca e super buna, frageda si deloc grasa sau mirositoare in vreun fel.....

e drept ca porcu-i porc....dar uneori, parca mai simtim nevoia sa mancam ceva proteine mai..light ....ca la vegetarieni..n-as trece...cel putin "in zis laif"

krelia 33+ si printesu' mic, Rares-Mihai

de trecut la vegetarieni nici nu incape vorba... faza e ca oricum porc eu mananc doar la Paste si la Craciun...atat...zic eu ca nu fac abuz si de 2 ori pe an merge si ceva mai putin light ... carne de ied am mancat pt ca bunicii mei au tinut caprite cand eram mica...dar au renuntat de ceva ani, vreo 10 asa :), e buna intr-adevar...mielul e cah

Anca 34+

POZE

AMR 6 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

LAURAG ce bine ca nu ai infectie urinara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zodie_de_foc spune:

Voi cum tratati arsurile? Eu abia acu experimentez.
Merci!

33+ cu = Matei Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Lidia, asa....marca in agenda!
Ancutza, bine ca nu-s singura mancatoare de iedut...dar...avand in vedere ca mancam doar o singura data pe an...nu se pune....

fetili, plec la nani ca s-au furat cam multe pe ziua de azi!..pupix pe burtix....pe maine! pe toate!

krelia 33+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

ROXYALY ce burticutza dulce ai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui zodie_de_foc

Merci!

33+ cu = Matei Gabriel

Cu un pahar de lapte si Rennie. La mine functioneaza.

------------------------
35+ David

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

noapte buna Kreliutz
zodie de foc eu beau seara un pahar de lapte cald cu miere si iau dicarbocalm sau rennie (pastilutele astea pe mine ma tin maxim 15 min dupa ce le-am terminat de "molfait")

Anca 34+

POZE

AMR 6 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zodie_de_foc spune:

merci! o sa incerc

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

Citat:
citat din mesajul lui zodie_de_foc

Merci!

33+ cu = Matei Gabriel

Cu un pahar de lapte si Rennie. La mine functioneaza.

------------------------
35+ David

Albume foto

33+ cu = Matei Gabriel

Mergi la inceput

KATY ce ma distreaza buricul tau care e iesit in afara in poze....

Mergi la inceput