Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (119)
Raspunsuri - Pagina 4
Lidia74 spune:
Dumnezeule cat ati mai scris...N-am reusit sa citesc toate mesajele...Azi am facut ardei copti pt la iarna. Am muncit o jumatate de zi la ei.
MONIS imi place patutul care l-ati luat pt bebe. Cred ca e practic. Mi se pare mie sau ti-a coborat burtica un pic?
PUPICI LA TOATE BURTICUTZELE.
ionelamaria spune:
Ramona C, eu stiu daca voia sa asiste?... al meu nu ar fi tinut neaparat... asa... observator doar? neeee
30+ AMR 10 sap Mihnea
aniversarea nuntii noastre
POZE
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui krelia ionela, daca mai fac inca o placinta ca astea 2 de azi......mai pun un pastil pe lista deja lunga...si zau ca nu vreau...ca iau destule .....dar pt tine, normal ca scot de sub tejgheea ..ah, vezi ca zaharul e la Ancutza...parca..daca am retinut bine...ca deja azi am vorbit cat pt o saptamana intreaga..cred krelia 33+ si printesu' mic, Rares-Mihai |
hihihi ... Krelia imi dai mielu' inapoi, ca zaharul e la RamoC ... na, acu' sper sa nu gresesc eu
Anca 34+
POZE
AMR 6 SAPTAMANI !!!
shtephy spune:
Lidia imi pare bine sa te vad
Ardeii copti sunt yami yami.
Nu ne spui cum a fost la examene?Daca nu imi bag nasul prea tare unde nu imi fierbe oala
_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 30+
simonette spune:
Da draga Lidia, asa este! Dar azi nu m-am gandit decat la divort! Si cu cat ma gandesc mai serios nu stiu cum sa fac sa fie bine la copii, ca ei sunt viatza mea! Nu vreau sa-i despart nici in ruptul capului............greu!
Noapte buna!
Editez ca sa va multumesc inca o data ptr suport!!!
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
28+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
Ancutza_Bro spune:
Printesik si eu iau vitamina A in combinatie cu D2 , cica pt fixarea Calciului ...probabil Stephy are dreptate si nu e bun in exces .
Anca 34+
POZE
AMR 6 SAPTAMANI !!!
ionelamaria spune:
Offf Simonette, cred ca iti e tare greu. Divort e un cuvant mare... tu stii ce e mai bine pentru tine si copii. Incearca sa gandesti bine , si cand vei putea lua o decizie la rece... rational.... atunci sa o iei si sa nu te mai intorci la aceste temeri. Ai grija de tine si de cele 3 comori. Iti trimit un gand bun, un, multe si ti-as trimite si o doza de optimism daca as sti cum
30+ AMR 10 sap Mihnea
aniversarea nuntii noastre
POZE
shtephy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonette Da draga Lidia, asa este! Dar azi nu m-am gandit decat la divort! Si cu cat ma gandesc mai serios nu stiu cum sa fac sa fie bine la copii, ca ei sunt viatza mea! Nu vreau sa-i despart nici in ruptul capului............greu! |
Nu stiu ce sa iti zic,sper si iti doresc din inima sa treceti peste toate neintelegerile.
_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 30+
krelia spune:
hai ca se plimba mieii astia pe'acileaaaa....ca nebunii...ete ashea se plimba ei!
numai buni de crescut pana la Paste..tragem un ospat
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ancutza_Bro
hihihi ... Krelia imi dai mielu' inapoi, ca zaharul e la RamoC ... na, acu' sper sa nu gresesc eu Anca 34+ POZE AMR 6 SAPTAMANI !!! |
krelia 33+ si printesu' mic, Rares-Mihai