Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (119)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Seara buna,

Vad ca se vorbeste despre pozitia lui bb. Si eu eram convinsa ca nu se intorsese... a si ras doctorita de mine... cica : nu stiu ce simti tu dar ala nu e capul... e fundul"

Kreliuto, a mai ramas si pt mine placinta? chiar si nepudrata

Simonette, hai gata... fara lacrimi. Te cred ca e greu... nu stiu si nu as vrea sa stiu cum e ca fiu in situatia ta. Cred ca odata cu mama mea se va stinge si o parte din mine... suntem f apropiate... dar stiu ca ea vrea sa ma vada fericita si nu trista... si sunt convinsa ca nici mamei tale nu ii place sa te vada asa.... de acolo de sus. Cauta un zambet. Cat despre problemele de acasa.... imi pare rau ca nu e ok... Hai , Fruntea sus... Cu 3 comori toate celelalte lucruri vor fi mai usor de repetat

Lavi, nu ne stresezi cu nimic. 1. articolele sunt interesante, 2. Daca nu ne intereseaza nu suntem obligate sa le citim. Esti o scumpa... eu ma bucur ca trimiti articole... mi-e mai usor sa ma informez asa.

Ramona C, uraaa pt vestile bune. Ei.... replica sotului e suuuuper tare....incepe sa-mi para rau ca medicul meu e femeie

Camy, deci dupa inundatia de care citisem pe fuga a luat foc bucataria? Dumnezeule!... dar ce e la tine acolo? Ufff. Incearca sa stai calma.... desi cred ca e aproape imposibil

Monis, eu ma bag la pariu.... sunt convinsa ca unele plangacioase se vor intari... unele tari vor fi plangacioase dar nu toate

30+ AMR 10 sap Mihnea
aniversarea nuntii noastre
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Seara buna dragi gagici
RamonaC felicitari pentru vesti atat de bune.
Atat tu cat si sotul tau sunteti criminali(daca pot sa zic asa)

si de la mine!

Ramona,
35+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza
Azi, am innebunit din nou. Nici o miscare. AM baut aproape un litru de cola si am mancat ciocolata. Bai, frate nimic. La un moment dat pe la 13:30 s-a trezit si a inceput sa loveasca. Al doilea program pe la 16:45 si pe seara. Ba chiar si in timp ce va scriu mesajul asta.

fimea reactioneaza imediat ce beau o gura de

33+ cu Maya Andreea
AMR MAX. 7 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Shtephy asa este, ai dreptate.

Anca 34+

POZE

AMR 6 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Seara buna,
Ramona C, uraaa pt vestile bune. Ei.... replica sotului e suuuuper tare....incepe sa-mi para rau ca medicul meu e femeie

...eu incep sa ma gandesc ca daca medicul meu era femeie, sotul meu sigur ar fi vrut sa asiste si el la treaba cu degetelele .

Ramona,
35+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

ionela, daca mai fac inca o placinta ca astea 2 de azi......mai pun un pastil pe lista deja lunga...si zau ca nu vreau...ca iau destule .....dar pt tine, normal ca scot de sub tejgheea ..ah, vezi ca zaharul e la Ancutza...parca..daca am retinut bine...ca deja azi am vorbit cat pt o saptamana intreaga..cred

krelia 33+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Simina, e bun ca plange cand vede hainute. Sotul meu inca nu le-a vazut...ca nici de net nu a avut timp. Probabil ca va sti sa-si exprime emotiile intalnirii cu bb al tau mai frumos decat altii

Dancutza, felicitari pentru lectie. stiu ce inseamna asemenea emotii... dar fac parte din farmecul vietii de dascal. Iti vor lipsi emotiile astea in urmatorii ani.... mie sigur. cat despre sot.... nu stiu ce sa spun... dar tare l-as fi batut in locul tau. Ai grija de tine

Krelia, ms de prajitura....mmmmm.... buuuuna

30+ AMR 10 sap Mihnea
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Dankutza sunt convinsa ca lectia deschisa a iesit foarte bine si va ramane ceva vreme in mintile tuturor.
Cu miscarile bebelinei imi dau seama ca ti-a fost tare greu,sper ca te-ai mai linistit ... probabil e tare somnoroasa.
Cu "hotul de buzunare" nici mie nu imi place practica asta,intotdeauna trebuie sa stiu pe ce ma bazez,dar bine ca v-ati descurcat pana la urma.
Copilasii ...saracutii...au fost tristi sa te vada asa ,asta inseamna ca te iubesc tare mult.Ce varsta aveau atunci?

Printesika din ce stiu eu nu e bun excesul de vitamina A,dar poate ma insel.Oare de ce sau pentru ce ti-a recomandat?

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

...eu incep sa ma gandesc ca daca medicul meu era femeie, sotul meu sigur ar fi vrut sa asiste si el la treaba cu degetelele .

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 30+

Mergi la inceput

Nici eu ieri nu l-am simitit deloc pe Mihnea.... ma si speriasem ... dar am preferat sa tac... sa nu spun cat imi e de frica.... as fi avut impresia ca daca spun chiar ar fi o problema reala. Ei bine... cand m-am bagat in pat... asta micu' a inceput sa se miste... dar tata de tare de ma durea burta de nu mai puteam... mi-a aratat el mie cine e sefu' Am adormit foarte tarziu, nici nu indrazneam sa ma misca sa adoarma piciul ... dar de unde... Inca ma ustura azi pielea pe burta. Azi a fost mai blandut cu mine, pana acum

30+ AMR 10 sap Mihnea
POZE

Mergi la inceput