Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (119)
Raspunsuri - Pagina 21
laurairina13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lumi_Richard Sunt sigura ca sotul tau va gandi diferit cand printesa lui ii va spune ce important e pentru ea sa aiba un catel sao o pisicuta |
Da nu fac eu front comun cu fiimea si o pun sa il streseze pe taso sa ii ia fie o matza fie un catel???
Abia astept ...Laura,
34+
Mara TeodoraAMR 6 saptamani !!
poze
Andrecluj spune:
Fetelor, o rugaciune pentru puiutul lui Miany , din pacate este la spital, dilatatie 1 cm. Imediat copiez si mesajul ei.
30+
Chiara Ada
simina_kin spune:
Lavinia
si noi suntem topiti dupa al nostru, si tot cu noi in pat doarme (daca are el chef), iar cand al vad cum doarme cu cracii-n sus imi vine sa-l mananc
Laura daca stii ca n-ai sanse sa-l iei eu zic sa te duci tu sa-l muti la parterul blocului, sua in alta parte , pentru ca el singur nu o sa plece si se va obisnui la usa ta, iar daca o fi si puiut la noaptea plange ,si n-ai sa mai poti sta linistita in casa
33+ cu
Maya Andreea
AMR MAX. 7 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj Fetelor, o rugaciune pentru puiutul lui Miany , din pacate este la spital, dilatatie 1 cm. Imediat copiez si mesajul ei. 30+ Chiara Ada |

ce veste!pai atunci sa ne
Ma bag sa fac Cap nou

33+ cu
Maya AndreeaAMR MAX. 7 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Ramonika spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj Fetelor, o rugaciune pentru puiutul lui Miany , din pacate este la spital, dilatatie 1 cm. Imediat copiez si mesajul ei. 30+ Chiara Ada |
Doamne, dar ce s-a intamplat? asta inseamna ca o sa nasca azi?
ii tinem pumnii sa fie bine.

Andre - multumim de vesti.
Lumi_Richard spune:
Andre,doamne,ce veste! Ma rog pt ei sa fie bine,sa nasca usor si ginerele meu sa fie bine!!! Sunt atat de emotionata!!!
Miany, ne gandim la tine si ne rugam pt tine si puiutul tau!!
Lumi
33+ cu
Alexa Annabelle Denise
RamonaCopot spune:

... DD sa aiba grija de ea si puiutul ei!Ramona,
35+
DOMINIC ANDREI
Andrecluj spune:
Am vorbit acum cu ea la telefon. S-a internat aseara cu dureri, avea colul dilatat, azi era sters. Au pus-o pe Gynipral si acum i-au trecut durerile, spera sa o mai poate tine fara sa nasca. I-au facut deja o injectie pentru maturarea plamanilor la bebe, spera sa apuce si la injectia de aseara. Ne roaga sa ne rugam pentru bebe. Ajuta-i Doamne sa fie bine la amandoi!
30+
Chiara Ada
floricik spune:
Andre, multumim de veste.
Ne rugam sa fie totul bine. 

30+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
laviniablaga spune:
O Doamne!
sa dea Dumnezeu sa fie bine si ea si bebelusul!...sa ne tii la curent! Ii tinem pumnii!!!!! HaiMiany!!!!!!!!!

inca un fulgusor de octombrie!

Lavi,
34+ mami de
Rares CristianAu mai ramas 6saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2