Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (119)
Raspunsuri - Pagina 20
Lumi_Richard spune:
Mihamora,incerc sa am grija cu raceala,dar fara pastile e greu....
Alinush25,super vestile de la ecografie,felicitari pt baietelul grasunel!!! Si felicitari pt nume,sunt foarte frumoase!
Ionela,cand te gandesti sa stai fara sa lucrezi 2 ani,e enorm de mult,dar cine stie cum o fi dupa ce-i avem?
Lumi
33+ cu
Alexa Annabelle Denise
marijan90 spune:
Simina, da am facut-o dupa primul link si tava iti trebuie una cam la jumatatea celei de cuptor
Spor la treaba maine si sper sa iti iasa si sa iti placa
Stephy, succes la echo azi, sa vii cu vesti bune
Eu ma chinui de de pe la 11.30 sa fac o supa cu galuste din carne de vacuta dar nu mai fierbe odata rasolul ala, sunt plina de nervi
ca daca stiam faceam din pui si era terminata pana acum
Pup fetele
35+
krelia spune:
Alinus, pai daca dr ma "sperie" si-mi zice ca in ritmul in care creste fi-miu...nu mai apuca termenul....ce sa fac...pregatesc bagaj...stau cuminte in pat si ma rog sa nu ma apuce in perioada cat e ea plecata...dar nici mai devreme de 21 nu as vrea....
daca da DD...fix de azi in 30 de zile..m-as declara multumita ![]()
Lumi, hihihihi...
...da
ah, uitasem sa va spun...am devorat un borcan cu zacusca mandy 
....ce gust bun, parol!
krelia
33+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
laviniablaga spune:
Alinus, Simina, Lumi
multumesc pentru sfaturile legate de sarmale! cu greu am reusit sa le impachetez cumva...
Krelia, referitor la varza a la Cj cu supranumele de sarmale dezbracate...ai dreptate...dar am vrut eu sa ma dau desteapta si sa le impachetez...si peste ele sa torn smantanica...sa pap si eu...ca nu am mai fost pe acasa de vreo doua luni...si imi e dor de sarmalele mamei
...dar oricum daca nu imi ieseau...compozitia si varza ramaneau la stadiu de sarmale dezbracate!
Lidia... te invit la masa
Lavi,
34+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 6saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
floricik spune:
Alinus felicitari. Se pare ca Dragos-Andrei e un grasunel.
Simina bafta la dr.
Fetelor m-ati innebunit cu retelete
sarmale...
Ma duc o tura la frigider![]()
30+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
simina_kin spune:
LauraIrina si eu stau la bloc si am catel
pe care nu l-as da pt nimic in lume. Cand o veni bebe iese sotul cu el afara, mai ies si eu cu carutul
, ne-om descurca.
Daca reusesti sa-ti convingi sotul, cu vaccinurile se rezolva pe loc la veterinar

33+ cu
Maya Andreea
AMR MAX. 7 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
laurairina13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin LauraIrina si eu stau la bloc si am catel pe care nu l-as da pt nimic in lume. Cand o veni bebe iese sotul cu el afara, mai ies si eu cu carutulDaca reusesti sa-ti convingi sotul, cu vaccinurile se rezolva pe loc la veterinar ![]() ![]() |
off..stiu mumosu de catel, ca il mai vazusem in niste poze parca iarna facute..

n-am cu cine negocia
, cu banii stam prost (-deh..cine e proprietareasa
), deci nu imi pot permite nici catel/nici vaccin/nici nic. Drept urmare, stau sechestrata in casa, nu indraznesc sa mai ma uit sa vad daca e cutu mic in holul blocului..poate poate s-o indura cineva sa il ia..
Merci pt pontu cu hartia de aluminiu, data viitoare cand ma incumet sa trantesc o prajiturica, asa fac

Laura,
34+
Mara TeodoraAMR 6 saptamani !!
poze
Lumi_Richard spune:
Laurairina, si eu am avut animalute si imi plac mult,mama sta la curte,deci a fost simplu.
Dar sa iei un catel in casa acum, e prea greu...daca-l aveai deja, era mai simplu... Sunt sigura ca sotul tau va gandi diferit cand printesa lui ii va spune ce important e pentru ea sa aiba un catel sao o pisicuta
....Fetitele obtin tot ce vor ele de la tati!
Lumi
33+ cu
Alexa Annabelle Denise
laviniablaga spune:
Piti,catelusa noastra, este membru al familiei. Mi-a daruit-o iubi acum doi ani, si de atunci o tinem in apartament...avem grija de ea ca si de un copil...asa ca, Laurairina, sunt sigura ca daca ai reusi sa iti convingi sotul o sa se obisnuiasca imediat cu catelusul si o sa ii si placa...eu imi amintesc cum ma amuzam pe seama ei cand era mica, cum i-am urmarit incercarile de a se urca in patul nostru, sau cum a descoperit ea sa bea apa de la robinetul de la chiuveta din baie...cu vaccinurile si pastilele de deparazitare se rezolva imediat...o baita si apoi catelusul va fi o bijuterie...foloseste-ti farmecele feminine si pana la urma o sa il convingi pe sot! Si al meu era de principiu ca animalele se tin afara, dar pana la urma a ajuns sa doarma cu Piti in pat

Lavi,
34+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 6saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
Lumi_Richard spune:
Fetelor,am o lene....cred ca e si datorita vremii asteia mohorate....Si as manca continuu,dar nu pot,tb sa-mi fac glicemia in 30 min....Si asa as manca ceva dulce!!!!

Lumi
33+ cu
Alexa Annabelle Denise