Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 20
M&M spune:
Daca vrei sa stai linistita si sa stii ca totul este ok, Alesico, incearca sa te duci sapt asta la eco..si trebuie sa iti faca eco transvaginala, nu abdominala...
Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 8+
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
anamariam79 spune:
Neatza burtici. Vad ca ati fost foarte vorbarete in weekend, abia v-am ajuns din urma. Eu sambata am stat mai mult la orizontala, ca nu mi-a fost prea bine si nu aveam putere sa fac nimic, ieri mi-am pus muraturi iar azi mi-am inceput ziua in forta cu data la bobocei, pentru prima data. Si am stat o ora sa mananc niste zeama de ciorba, ca mi se facea rau si numai daca ma uitam la ea. Acum e mai bine.
Vorbeati la un moment dat de cosntipatie si secretii. Pana la bebe, cafeaua era ajutorul meu de dimineatza. Fara ea era contipatie. De ceva vreme am descoperit altceva. Zeama de la o lamaie cu putina apa, pe stomacul gol, dimineata. Da, stiu ce ar zice unele din voi, dar eu pot s-o beau si nu ma doare stomacul absolut deloc. Si nu mai trebuie cafea. Parac nici nu-i simt lipsa asa de rau cafelei. Si oricum daca beau, ma ia tremuratul. Nu stiu de ce!
Si legat de secretii. Sunt mult mai abundente. Dar am citit ca e normal. In schimb mie mi se pare ca si miros mai puternic. Am facut analizele la secretii si nu a iesit nimic, nici Candida, nici Trichomonas (sau cum se numeste), nimik nimik. Deci poate si asta e normal.
Ana 8+
M&M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aleesicoo nu stiu ce am Cristina si cu sotul m-am certat de dimineata, cu toata lumea din jurul meu!!! parca am inebunit Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!! http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB |
hormonii, bata-i vina!!![:d]
Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 8+
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
aleesicoo spune:
da stiu ca se face intravag. dar noi la spital unde lucrez eu nu avem sectie de gineco... si doar eco abd se pot face
dr.kre mi-a facut mi a zis ca nu vede nimic uterin dar nici extrauterin... acum nu stiu... nu ma doare nimic.. nu pierd sange
Citat: |
citat din mesajul lui discordia aleesicoo, eu iti spun cum a fost la mine, deci sa nu interpretezi ca sunt atotstiutoare: am avut 3 teste de sarcina pozitive, iar la eco abdominala la fel ca si la tine nu s-a vazut nimic. La fel, dr. mi-a spus sa revin dupa o sapt caci poate nu s-a implantat in uter. La o sapt eram pe masa de operatii cu diagnosticul: extrauterina. Tu ai spus ca ti-ai facut bhcg cu cateva zile inainte sa iti faci testul de sarcina pozitiv, iar valoarea ti-a iesit f mica. Nu vreau sa te sperii, dar eu zic sa faci cat mai repede o eco transvaginala si sa nu mai astepti o sapt. Daca ai programare la medicul tau tocmai at, o poti face in alta parte, Slava Domnului in Buc gasesti atatea cabinete particulare iar o eco te costa in jur de 1 mil. Acum tu faci cum vrei, dar eu asa as proceda. A, si inca un aspect, mie medicii mi-au spus ca in prim trim se face eco transvaginala, asa ca nu stiu de ce tie ti-a facut abdominala, mai ales ca varsta sarcinii este asa mica. mamica de fetita si 7s+ C:\Documents and Settings\Florin\Desktop\claudia |
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB
RAMONELLA spune:
Alesico nu dispera ca nu ai de ce.Sarcina e micuta,inca nu se vede a eco.Pe la 5 saptamani de abia se vede sacul si la 6 tre sa se vada si emrionul.Tu zici ca ai facut eco la spital,dar nu e sectie de gine,inseamna ca nici cel care ti-a facut ecografia nu era ginecolog,nu???Si conteaza si cat de performant e ecograful.Stai linistita ca totul va fi bine!Eu zic sa repeti analiza de sange,asa iti vei da seama daca sarcina decurge normal.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Ingeras mic,mami,tati si Bea nu te vor uita niciodata
Vivela spune:
alexandra, nu gresesti cu nimic ca vorbesti cu cine vrei tu. doar e un forum liber, nu-ti impune nimeni ce si cui sa zici ceva.
ma gandeam si eu ca frumos ar fi fost sa regreti CE ai scris despre noi, nu CA ai scris ceea ce gandeai...
e chestie de nuante, poate o fi deformatie profesionala la mine.
dar na, uneori mainile apasa pe taste mai repede si scriu gandul cel dintai...
ca sa te linistesti, nimeni n-are nimic cu tine. matur si diplomatic ar fi fost sa zici: "eu stiu ca voi ma sfatuiti asa, am citit si ca toti spun la fel, insa EU am decis sa nu iau acid folic, pentru ca EU cred ca asa e mai bine pentru mine si copilul meu".
pe cuvant, daca faceai asa, te admiram din tot sufletul .
in rest, eu zic sa nu te panichezi, eu am fost la 6 saptamani la doctor (la sarcina trecuta) si m-a chemat la 8, "sa vedem si noi ceva". 4+ pt eco abdominala e muuuuult prea devreme (gandeste-te ca bebe are cam 1 mm, trebuie sa ai aparatura, nene, si ochi de super profesionist sa vezi ceva).
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba.
mommy_to_be spune:
laura, imi pare asa de rau ca te simti atat de slabita... imi dau seama cat disconfort iti provoaca chestia asta... si frustare... dar gandeste-te in permanenta ca e pentru binele lui bb. Stiu dinproprie experienta ca gandul asta te ajuta sa faci numai ce e mai bine p[entru bb din burtica
Cristina... vezi tu, exemplul tau nu poate decat sa ne arate ca trebuie sa fim mereu optimiste, orice s-ar intampla, pentru ca si gandirea pozitiva ajuta. prin urmare, nu trebuie sa ne diagnosticam singure inainte de a merge la medic, pentru ca daca e sa fie bine cu bb, pana la urma este, si Dumnezeu are grija de el si de noi. Multumim pentru ca ne-ai povestit aceasta "intamplare", daca pot sa-i spun asa, menita sa ne incurajeze.
In ceea ce priveste toata tarasenia de la odiseea noastra, sunt de acord cu Veronica. Hai sa nu ne mai amaram atata, ca ne amaram degeaba. Hai sa nu fim nici noi copilaroase, sa dam dovada de maturitate si sa dam uitarii orice vorba neplacuta... avem si asa destul stres cu serviciul si cu altele, de ce sa lasam sa-si bage si aici codita cel cu cornite? Sa nu mi-o luati in nume de rau...
Mira 7+
rosanne spune:
Burtici, eu imi doresc ca acesta odisee sa fie una normala, in care suntem incurajate si sfatuite de celelalte, asa ca va rog cand cineva are nevoie de o informatie sa nu va temeti sa-i raspundeti. Cine trebuie sigur va aprecia. Eu stiu teorie...bine nu prea multa...dar nu se compara cu sfaturile celor care au deja un BB, adica si cu experienta.
Ale....parca am zis ca am inchis acest subiect...se pare ca tu tot ai ceva....mi-ar parea sa fie sincere cuvintele tale, dar mie mi se pare ca tu faci pe victima acum....poate asa te simti, dar incerca sa gandesti inainte sa scrii ceva care poate citii oricine (vezi postarile tale de azi de la aspirante), asa ca depinte si de tine cum vor evolua lucrurile. Eu cred ca nu te-am jignit pe tine in nici o postare.....cu asta chiar ca am incheiat. Nici un cuvant de acum incolo.
Roxy 9+
www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru
rosanne spune:
Daca tot sunt acasa azi...fac eu subiect nou
Roxy 9+
www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru