Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 21
mai_iun_2010 spune:
Avem capitol nou (scuze rosanne, nu am stiut ca esti prin zona si ma gandeam sa nu depasim paginile din capitol
)
Cand terminati paginuta puteti scrie :AICI
P.S. Sunt Ioana![]()
anidaz spune:
Intru si eu ca musca in ciorba ,dar citind ce i-a spus medicul lui ale ca nu se vede ca nu a coborat sarcina in uter e ceva deplasat.In urma cu cateva zile si mie mi-a vazut unul intr-un cabinet de urgenta ovule in ovar deci halal medici.
Eu stiu ca hormonul hcg incepe sa fie secretat din momentul implantarii da?Atunci unde naiba s-a implantat sarcina lui ale daca nu in uter?Eu zic ca ar trebui sa mergi la un cabinet particular si nu te culci pe o ureche ca sunt testele rosii.Poate fi o sarcina normala dar prea mica ca sa se vada la eco abdominal sau doamne ferste poate fi o extrauterina si daca ar fi asa nu atepta sangerarea pe care nu o ai ca atunci cand incepe deja este foarte grav.
Faci ce crezi .
Din cand in cand este bine sa te opresti din urmarirea fericirii si sa te multumesti sa fi fericit – Guillaume Apoillnaire
mommy_to_be spune:
Ioana... ma poti dumiri si pe mine cu ce se intampla pe aici? eu cand dau click pe linkul catre noul capitol mi se deschide primul capitol, nu capitolul 7![]()
Mira
7+
jassy_jassy spune:
ce fac fetele azi? sper ca santeti toate bine si voi si bebelusi
roseane eu unde scriu acum?ca ai deschis alt capitol si nu e aceeasi denumire,ori nu inteleg eu?
hai sa-ti spun un secret:) nu am facut niciodata tratament pt sarcina.acum am vazut ca am 41 de ani si inca nu am un bebelus al meu desi iubesc f mult copii in special fetitele,am decis sa fac direct fiv:)
primul nu a reusit,poate ca doctorul nu sia dat prea mult interesul.al doilea fiv a fost protocol scurt si am avut noroc.din 3 sa prins unul.asa sant eu...iau decizii f rapid si le si pun in aplicare
multumesc mult pentru aprecieri
mommy_to_bemultumesc pentru admiratie,m-am simtit tare mandra cand am citit mesajul tau
iti doresc o sarcina usoara si la termen fara probleme
aleesicoo gata....fetele ti-au zis ca nu sant suparate pe tine.incearca sa vorbesti despre altceva,o sa te simti si tu mai bine si nu ne mai reamintesti si noua de greseala ta.pacatul recunoscut e pe jumatate iertat
inca ceva,eu nu am nici un fel de scurgere,nici alba nici o culoare,nici de nidatie nu am avut.ar trebui sa am?eu supozitoarele le folosesc rectal,mi se pare mai sigur.e bine oare?asistenta mia zis ca nu e o problema,dar cum am zis nu prea am incredere in doctori de aici.
va pup si sa dea dumnezeu ca toate sa fiti bine

T_Ioana spune:
Mira, am facut o greseala cand am dat copy/paste la link si cand verificam mi-a picat netul
.
Aici se poatescrie la cap nou:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143272
Ioana
7+ si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"
rosanne spune:
Capitolul 7
Roxy
9+
www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru