Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mai_iun_2010 spune:

Avem capitol nou (scuze rosanne, nu am stiut ca esti prin zona si ma gandeam sa nu depasim paginile din capitol)
Cand terminati paginuta puteti scrie :AICI
P.S. Sunt Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Intru si eu ca musca in ciorba ,dar citind ce i-a spus medicul lui ale ca nu se vede ca nu a coborat sarcina in uter e ceva deplasat.In urma cu cateva zile si mie mi-a vazut unul intr-un cabinet de urgenta ovule in ovar deci halal medici.
Eu stiu ca hormonul hcg incepe sa fie secretat din momentul implantarii da?Atunci unde naiba s-a implantat sarcina lui ale daca nu in uter?Eu zic ca ar trebui sa mergi la un cabinet particular si nu te culci pe o ureche ca sunt testele rosii.Poate fi o sarcina normala dar prea mica ca sa se vada la eco abdominal sau doamne ferste poate fi o extrauterina si daca ar fi asa nu atepta sangerarea pe care nu o ai ca atunci cand incepe deja este foarte grav.
Faci ce crezi .

Din cand in cand este bine sa te opresti din urmarirea fericirii si sa te multumesti sa fi fericit – Guillaume Apoillnaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Ioana... ma poti dumiri si pe mine cu ce se intampla pe aici? eu cand dau click pe linkul catre noul capitol mi se deschide primul capitol, nu capitolul 7

Mira 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jassy_jassy spune:

ce fac fetele azi? sper ca santeti toate bine si voi si bebelusi
roseane eu unde scriu acum?ca ai deschis alt capitol si nu e aceeasi denumire,ori nu inteleg eu?hai sa-ti spun un secret:) nu am facut niciodata tratament pt sarcina.acum am vazut ca am 41 de ani si inca nu am un bebelus al meu desi iubesc f mult copii in special fetitele,am decis sa fac direct fiv:)
primul nu a reusit,poate ca doctorul nu sia dat prea mult interesul.al doilea fiv a fost protocol scurt si am avut noroc.din 3 sa prins unul.asa sant eu...iau decizii f rapid si le si pun in aplicaremultumesc mult pentru aprecieri

mommy_to_bemultumesc pentru admiratie,m-am simtit tare mandra cand am citit mesajul tau iti doresc o sarcina usoara si la termen fara probleme
aleesicoo gata....fetele ti-au zis ca nu sant suparate pe tine.incearca sa vorbesti despre altceva,o sa te simti si tu mai bine si nu ne mai reamintesti si noua de greseala ta.pacatul recunoscut e pe jumatate iertat

inca ceva,eu nu am nici un fel de scurgere,nici alba nici o culoare,nici de nidatie nu am avut.ar trebui sa am?eu supozitoarele le folosesc rectal,mi se pare mai sigur.e bine oare?asistenta mia zis ca nu e o problema,dar cum am zis nu prea am incredere in doctori de aici.
va pup si sa dea dumnezeu ca toate sa fiti bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Mira, am facut o greseala cand am dat copy/paste la link si cand verificam mi-a picat netul.
Aici se poatescrie la cap nou:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143272

Ioana 7+ si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005)

Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Capitolul 7

Roxy 9+

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput