Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

fetelor acum in sufletul meu se da o lupta si v-as fi ffff recunoscatoare sa nu ma mai certati!!!
am gresit acum trag ponoasele

4+ cu o

http://lbdf.lilypie.com/r9rEp1.png

Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!

http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui flory_blanca

abia am trecut de 4 saptamani asa ca nu am programnare la dr decat la 6 sapt. mi-a spus ca inainte oricum nu are ce sa vada mare lucru si sa nu mai fie un stres suplimentar ca data trecuta pt mine. data trecuta nu vedea nimic cand mergeam si numai plangeam si imi faceam rau. asa ca nu prea mai am ce face decat sa astept sa treaca timpul si sa sper sa fie bine. multumesc mult oricum pt incurajarile care imi fac tare bine. cu riscul sa va sacai de cand sunt gravidute vi s-a modificat in vreun fel secretia?

Ai dreptate cu stresul suplimentar, uite eu de 10 zile stau intr-o tensiuneeee. Secretiile se modifica in sarcina, este firesc, dar oricum, cand mergi la dr ai putea sa il intrebi, mai ales daca este medic curant si cam stie cum era secretia inainte de sarcina. In general am vazut ca se ingroasa destul de mult, isi schimba consistenta si culoarea este mai spre galbui (la mine asa a fost si la prima sarcina si la fel este si acum). De stresat nu cred ca e cazul, fiecare suntem speriate, nedumerite, contrariate la un moment dat asa ca pentru asta este grupul, sa ne linistim si sfatuim reciproc, ca de la burtica la burtica, de la mamica la mamica.
Eu as vrea sa repet, am spus-o in mai multe randuri, nu sustin ca as cunoaste adevarul absolut in toate privintele dar unde pot sa dau un sfat, pot sa emit o parere in cunostinta de cauza (bazata pe propria experienta), pot sa confirm sau sa infirm anumite intrebari/nedumeriri, o sa o fac cu cea mai mare placere. Nu am pretentia ca sfaturile mele sa fie urmate orbeste, se poate foarte usor trece peste postarile mele daca deranjeaza dar in acelasi timp mi-as dori sa ne contrazicem, unde e cazul, constructiv si prieteneste pentru ca asa invatam ceva nou si ne dezvoltam bagajul informational. Recunosc, postarile mele sunt uneori kilometrice (deh, vorba lunga, ce sa fac) dar mie chiar mi-e draga atmosfera de aici, cu mamici si burtici cu pregatire in diverse domenii, de la care poti afla ceva nou, de asta scriu des si cu placere.
P.S. Am editat cu userul comun prima pagina, am adaugat jos de tot o listuta cu sarbatoritele lunii octombrie, ca sa nu ne scape ocazia de a le ura LA MULTI ANI (ca in septembrie)!

Ioana 7+ si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005)

Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

JASSY, felicitari pentru eco! Eu sunt sigura ca doctorita stie cel mai bine particularitatile organismului tau si ale sarcinii si de astea ti-a prescris mai multe medicamente. Multi ani inainte si bravo tie ca nu te-ai dat batuta si pana la urma ai reusit sa ramai graviduta!
Stii ca se zice ca copiii facuti la varste mai mature sunt foarte inteligenti. Iar kg o sa le dai tu jos cand te alearga ala micul.

VERONICACH, multumesc ii transmit pupicul

FLORY, mie mi se pare ca e mai abundenta secretia de cand sunt gravi, si mie uneori mi se intampla sa fug la baie cand simt ceva ud de teama nu cumva sa fie sange.

CRISTINA, daa, peste 2 zile merg la medic, desi incerc sa nu-mi fac mari sperante, oricum in caz ca nu vede inimioara, atunci clar imi fac programare altundeva la un 3d, ca nu mai am rabdare. Tot asa rau e cu greturile? La Mihaita la cate saptamani ti-au trecut?

IOANA, multumim ca ai editat listuta, chiar ca e mai bine asa, ca e cam greu sa scanam toata listuta sa vedem pe cine sa uram, mai ales ca ne inmultim tot mai tare

Monica, mami de Luca si 6+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

flory,nu trebuie neaparat sa te vada medicul, dar e bine sa-l suni sa-i spui despre sangerare. oricum nu te va controla pe masa, probabil va incerca o eco normala (nu cred ca vaginala, sa nu deranjeze pe bebe acolo), dar probabil te va intreba mai multe si va decide daca si ce medicament iti este necesar. cum a mai fost peste noapte, ai mai sangerat?
pupici, sper sa fie totul bine .

despre secretie, la mine s-a modificat un pic, arata ca o lotiune (de ex, ca un demachiant, scuze de comparatie ), si un pic mai abundenta, dar nu exagerata.

veronicach,o sa te obisnuiesti in timp sa ignori "sfaturile" care nu-ti sunt pe plac, eu am auzit multe dar am facut ca mine. cel mai tare ma durea cand il puneam pe david la san (el avand 1 an si 4-5 luni) si toti ii ziceau: "vaaaaai, baiat mare si papa tzitzi, rusine!" , iar eu le replicam: "vaaaai, om mare si vorbeste prostii, ce rusine!!" . in rest, i-am lasat pe toti cu parerile proprii daca mi s-au parut deplasate.

Ioana, , am alaptat si am renuntat cu urlete si racnete, copilul era foarte atasat, cred ca i-as fi dat si acum daca mai gaseam resurse fizice. lapte era, nu stiu de unde, ca eu am 50 de kile, iar sanii mei aratau ca niste sosete pe sarma la uscat , pur si simplu eram epuizata, iar copilul dependent de mine. si am zis stop, am si eu nevoie de viata, hai sa ne bucuram de ea impreuna. si intr-o saptmana s-a dat copilul pe brazda....

la Giulesti n-a fost chiar atat de rau, adica eu stiam pentru ce m-am dus acolo si am incercat sa ma focusez doar pe asta. copiii sunt foarte bine ingrijiti, n-am avut nici cea mai mica strangere de inima, cu mamele e mai problematic. si am trecut cu vederea si asta, insa am avut "noroc" de o moasa care a reusit sa-mi transforme cel mai minunat eveniment din viata intr-o amintire urata. am postat acum ceva vreme la "nasterea la giulesti" poate caut subiectul si o sa pun aici un link pentru cine vrea impresii.

pana la urma m-am hotarat sa raman la medicul meu .

si ioana, scuze ca te intreb (daca nu vrei, nu-mi raspunde), ce lucrezi de ai treaba la tribunal?

jassy, sa-ti traiasca samburelul ,felicitari.

Mami de pui nazdravan (2/9/07)

Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba.

Mergi la inceput

mdea.. vad ca aici nu ma mai baga nimeni in seama asta e imi pare rau acum chiar aveam nevoie de voi... vb aia "gura bate
o data si o data sper sa va treaca supararea pe mine

4+ cu o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Moni, la varsta asta a sarcinii e relevant 3D, se face? Intreb si eu ca sa stiu cum pun problema diseara, in caz ca tot nu se vede embrionul in saculet
Veronica, U made my day, cum ar zice americanu'. M-am distrat si de comparatia cu sosetele si mi s-a parut de milioane replica "vaaaai, om mare si vorbeste prostii, ce rusine!!"[/i]. Iar comparatia cu demachiantul mi se pare foarte realista!
(sunt consilier juridic, proaspat rechemat din somaj si dupa 5 luni de "abstinenta" plus greva prelungita a magistratilor umblu cu limba scoasa sa fiu prezenta macar la procesele pe comercial ale firmei)

Ioana 7+ si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005)

Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

ale mai ai putin rabdare. poate ca e prea mica sarcina sa se poata vedea ceva. mai incerca peste 10 zile sau incearca la un dr experimentat. multi nici nu te primesc la o sarcina asa de mica. curaj.

nu am mai sangerat peste noapte. a fost doar niste mucus cu putin sange care nu s-a mai repetat ieri si sper sa nici nu se mai repede. ma speriu cand simt o secretie mai abundenta sqa nu cumva sa fie sange dar e un galbui mai inchis si uneori e destul de mult. ieri de panica am mai facut un test de sarcina care a iesit pozitiv bine deci ma gandesc ca sunt doar eu mai panicoasa asa din fire. oricum multumesc mult de sfaturi si suport.

apropo...vad ca toate aveti o poza cu burtica in cate saptamnani e. cum pot sa imi pun si eu ca nu am gasit niciunde optiunea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

IOANA,sincer nu stiu, dar ma gandesc ca alea 3d sunt mai performante si se vede mai bine la ele, de asta ma gandeam sa-mi fac programare la unul din asta in caz ca aparatul din cabinetul d-rului nu arata inimioara. Ca oricum si alea 3d din ce stiu eu se pot pune sa arate si numai in 2d, de ex. masuratorile la morfofetala se fac in 2d, numai miscarile apar in 3d. Din cate stiam eu, dar nu sunt experta. Poate stiu mai bine Cristina, Roseanne si cine mai e medic pe aici.

VIVELA, toata admiratia pentru tine ca ai alaptat atata! Eu mor cand aud chestia asta ca e rusine sa sugi la san, de la o anumita varsta, chiar ca e o prostie sa auzi la un om mare ca vorbeste asa ceva.

FLORY, ca sa-ti pui semnatura mergi la Profil personal, editare profil, acolo jos de tot ai optiuni+/-, apesi pe + si acolo poti sa-ti editezi semnatura. Ca sa-ti pui desenul cu burtica scrii [ gravi ] fara spatii intre cuvant si paranteze. Sper ca m-am facut inteleasa Ma bucur ca n-ai mai avut sangerari, cu incredere va fi totul bine!

Monica, mami de Luca si 6+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

imi multumesc din suflet ca mi-ai raspuns
ma gandeam sa fac o intravaginala poate acolo se vede ceva

Citat:
citat din mesajul lui flory_blanca

ale mai ai putin rabdare. poate ca e prea mica sarcina sa se poata vedea ceva. mai incerca peste 10 zile sau incearca la un dr experimentat. multi nici nu te primesc la o sarcina asa de mica. curaj.

nu am mai sangerat peste noapte. a fost doar niste mucus cu putin sange care nu s-a mai repetat ieri si sper sa nici nu se mai repede. ma speriu cand simt o secretie mai abundenta sqa nu cumva sa fie sange dar e un galbui mai inchis si uneori e destul de mult. ieri de panica am mai facut un test de sarcina care a iesit pozitiv bine deci ma gandesc ca sunt doar eu mai panicoasa asa din fire. oricum multumesc mult de sfaturi si suport.

apropo...vad ca toate aveti o poza cu burtica in cate saptamnani e. cum pot sa imi pun si eu ca nu am gasit niciunde optiunea.

4+ cu o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

..tot pe-aici umblu..

Flory, da , s-a schimbat secretia de cand am ramas gravida..e mai abundenta si a devenit albicioasa...

Ioana, ma bucur ca ai pus datele de nastere ale fetelor pe prima pagina..am vazut ca am omis sa felicitam cateva fete de la inceputul odiseei..

Moni, e ceva mai bine ca sarcina trecuta...oricum, atunci abia pe la 16 -17 sapt am scapat de greturi..Eu stiu ca si cele 2d arata inimioara, la prima sarcina am facut 2d si s-a vazut.

Alesico,

S-a trezit Mihaita , ma duc sa ii dau sa manance,,,

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 8+

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput