Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 16
aleesicoo spune:
eu nu am dat nume sa spun ca x si y sunt ciufute dar cu parere de rau tre sa spun ca unele fete de aici chiar sunt!!!! au impresia ca le stiu pe toate si tot ceea ce am zis eu nu a fost bine
daca nu acceptam sfaturile voastra sau daca nu ma interesau nu va mai intrebam.
sunt o persoana ff directa eu si spun verde in fata ceea ce am de zis, unele fete de aici au impresia ca le stiu pe toate, eu am intalnit cazuri in care nu s-a luat niciun acid folic si copii au fost bine sanatosi !
in alta ordine de idei, eu nu m-am dus sa va barfesc cum a spus Turturica, pur si simplu am fost intrebata cum este aici si am spus ceea ce am simtit da! si recunosc ca ma simt data la o parte si parca orice intrebare a mea e ca un ghimpe!
nu dau vina pe hormoni ca e prea devreme, poate si din cauza fricii am reactionat asa! imi pare rau daca v-am dezamagit! oricine poate gresii nu?
poate intradevar si reactia mea nu a fost una tocmai frumoasa drept pt care imi cer mii de scuze si sper ca nu v-am suparat atat de tare , in speranta in care veti mai vb c mine pe viitor am sa mai intru sa va impartasesc si eu bune si rele, insa daca va displace prezenta mea ma voi retrage
va doresc sarcinii usoare si bebi sanatosi!
4+ cu o
http://lbdf.lilypie.com/r9rEp1.png
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB
turturica spune:
ale, te rog sa-mi recitesti mesajul, eu nu mi-am permis sa-ti spun ca ne birfesti, ti-am zis doar ca nu mi-a placut cum ne descrii.
In rest numai pace si sanatate din partea mea, eu mi-am permis sa-ti dau un sfat pentru ca am mai trecut printr-o sarcina (scuze ca a fost doar una) si mai ales pentru ca am un caz in familie, nepotul meu, nascut cu oaresce probleme, probleme pe care doctorii le-au atribuit lipsei de acid folic. Deci da, am vorbit in cunostinta de cauza, iar daca asta ma face ciufuta sau rautacioasa, e problema ta ca interpretezi asa.
Evident ca e posibil sa ai un copil perfect sanatos si fara sa iei acid folic sau fara a renunta la fumat, insa eu personal prefer sa ma informez cit se poate, sa cer parerea doctorilor si sa pun sanatatea copilului meu pe primul loc.
Oricum, mi-am invatat lectia, de-acuma inainte o sa ma abtin la a mai da sfaturi cind nu e cazul.
flory, eu iti tin pumnii sa se rezolve totul cu bine, sint convinsa ca de data asta esti mult mai atenta la toate semnalele organismului tau, dar sper ca totul sa fie in regula cu bebele tau.
andre_flo, eu n-am facut niciodata bhg, de fapt inca nici n-am fost la doctor, nu ma pricep la asemenea interpretari. De fapt aici nici n-am auzit sa se faca bhg, doctorii nu prea fac nimic pentru sustinerea sarcinii in primele saptamini, ei lasa natura sa-si urmeze cursul.
Mami de Mara (19.08.2008) si 5+
rosanne spune:
citat din mesajul lui aleesicoo
iti dai seama ca nu i au nici o pastila fara sa nu mi o recomande medicul.
eu n-am luat acid folic si nici acum nu iau.. o sa iau daca imi spune dr.
flory nu ai in casa sau posibilitatea sa iti cumpere cineva de la farmacie utrogestan? parca asa se numea nu?
am auzit de la fete ca e bun
Nu pot sa cred ce imi vad ochii!!!......daca tu nu esti de acord cu pastile/vitamine....de ce recomanzi sa ia altcineva ???
Eu am sa spun mereu ceea ce gandesc.....si as dorii sa fiu contrazisa daca nu e corect (cu argumente solide daca se poate). Nici mie nu-mi place ceea ce a zis Ale la aspirante dar e libera sa-ti exprime afinitatile si animozitatile oriunde.
Ale imi pare rau ca nu te simti bine aici.....dar asta depinde si de tine. Iti doresc sanatate tie si lui BB si sa ne anunti cand incepi sa iei acid folic
Aceasta este ultima mea postare despre acest subiect.
Roxy 9+
www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru
jassy_jassy spune:
andre_flo nu te mai stresa,gandeste pozitiv,o sa fie bine...acum nici nu o sa mai poti dormi,probabil ca si plangi.hai ca maine o sa-ti dea doctorul ceva si gata
aleesicoo acidul folic este f indicat chiar cu cateva luni inainte de a ramane insarcinata...ai internet,documenteaza-te un pic.eu sant aici pentru ca vreau sa invat de la mamicile care au trecut cel putin printr-o experienta.aleg ce e bun pentru mine.nu cred ca cineva e suparat pe tine.dar cum tu iti spui punctul tau de vedere asa fac si restul fetelor.alege doar ce e bun pentru tine
acum si eu la raport am fost la doctor am facut eco sisa vazut saculetul.deci pana la urma o sa am un singur bebel.dar multumesc lui dumnezeu si pentru unu.o sa ma duc din nou peste 10 zile.ma ingrijoreaza faptul ca intr-o luna am luat in greutate 6 kg,iam zis doctorului si mia zis sa mananc si sa respir,doar atat
oricum nu fac altceva dar ma sperie greutatea,in continuare eu iau 2 progesteron dim cu acid folic si aspocid,dupa masa vit E si seara 1 progesteron(sup) 2 cicloproginova (albe)+vit C.probabil ca e si varsta si de aia iau asa de multe,nu?voi ce credeti?am 41Aaa,doct mia zis ca sant in saptamana 5
va pup si aveti grija de voi
Jassy Jassy 5+
aleesicoo spune:
Buna dimineata !
este pt ultima data cand mai postez in privinta acestui subiect si sper sa fie liniste si pace si sa imi iertati copilarismul de care am dat dovada.
da am gresit si nu imi este rusine sa recunosc!!
aveti mare dreptate in tot ceea ce a ti zis..
azi avut rabdare cu mine si eu am reactionat ff urat nu stiu ce a fost in capul meu cand am scris acel mesaj probabil din cauza ca sunt atat de suparata pe mine din cauza fumatului ca sunt o tampita si nu ma pot lasa, poate ca vazand ca toata lumea incearca sa ma ajute m-am simtit speriata chiar nu vreau sa gasesc scuze comportamentului meu!!!
azi-noapte am stat bine si m-am gandit si nu mi-am dat seama ca am reactionat f urat si repet sper sa uitati aceasta intamplare si sa continuam aceasta odisee si impreuna cu mine si mai tarziu cand ne apropiem de final sa ne amintim cu zambetul pe buze despre acest incident!
haideti fetelor numai fiti suparate pe mine va rog!!
AM GRESIT RECUNOSC!!!! IMI CER IERTARE!!!!
chiar vreau sa imi spuneti daca mai sunt si eu printre voi si ma iertatti!
P.S: mi-am luat acid folic de 5 mg
4+ cu o
T_Ioana spune:
Buna dimineata burtici dragi!
Roxanik, iti doresc din suflet sa fie totul bine cu bebe mic si sa ai o sarcina frumoasa si l atermen. Asteptam vesti bune, azi te vede si dr ta?
Alina, asa m-am ingrijorat si eu sambata, ca ma simt suspect de bine dar ieri si azi mi-am luat revansa! Sper sa te tina binele in continuare
Discordia, ma bucur ca fasolica e bine iar gestul micutei tale este. Sa inteleg ca 131 batai/minut inseamna ca e ?
Cristina si eu l-am tinut pe Razvan pe Nestle Junior pana la 1 an si 9 luni cand l-am dus la cresa. Acolo stiam ca le da lapte pasteurizat, de magazin, si i-am facut treptat trecerea spre acel lapte ca sa nu risc sa faca ceva alergie daca e tranzitia prea brusca. Din pacate nu a rezistat decat 3 zile la cresa(a facut o amigdalita urata+otita+eruptie) dar ulterior nu a mai acceptat Juniorul. Acum bea Cedra de 1,5% si eu sunt multumita de cum l-a acceptat. Parerea mea este ca totusi formula aduce si un aport de vitamine si minerale necesar micutilor chiar daca financiar nu e o varianta...comoda. Dar ce nu facem noi pentru sufletelele dragi!
Monica, multumesc! Sunt impresionata de Luca care da pupici burticii, al meu puiutz mai degraba ar face box cu bebe, mai plimba o masinuta pe burtica....chestiute mai agresive
Vivela, te invidiez constructiv pentru alaptatul pana la 1 an jumate. Despre schimbatul medicului tau eu zic sa calculezi toate avantajele si dezavantajele. Poate exista si la Giulesti posibilitatea sa stai intr-o rezerva mai curatica sau in conditii mai bune. Poate n-ar strica o vizita la maternitate sa te convingi cu ochii tai!
Flory, capul sus! Incearca sa ajungi la un dr sa iti spuna exact ce si cum. Ar trebui sa te simti incurajata de patania Roxanei care a avut sangerare destul de puternica si totusi puiul ei luptator e ok la locusorul lui. Pastreaza-ti optimismul, noi suntem aici sa te sustinem! Iar despre dureri ca la CM sa stii ca marea majoritate le avem, mie mi s-a recomandat No-Spa de cate ori ma "ataca"
Turturica, inteleg ca SOACRA e o problema international valabila! Foarte bine ca ti-ai incarcat bateriile!
Mira, sper ca acum te simti mai bine decat in WE. Te asteptam la povesti
Andre_flo, te asteptam cu vestile bune!
Jassy, bravo pentru echo si pentru cele 5 saptamani. BAnuiesc ca ai facut ceva stimulare si de aici kg care te cam sperie, nu? Eu cred ca esti un exemplu de perseverenta si iti doresc din tot sufletul sa ai o sracina usoara si la termen
Eu merg sa ii dau micul dejun spiridusului...tare m-a lovit greva asta, aveam o gramada de treaba la munca si la tribunal dar ma mai "relaxez" o zi cu sufletelul.
O zi frumoasa si fara multe greturi va doresc!
Ioana 7+ si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"
veronicach spune:
neata
e luni dimineata....la servici, din nou :)
legat de cafea....doctorita, observand cat de constipata sunt,mi-a recomandat sa beau cafea naturala, cu lapte, dimineata
eu beau 3 in 1 sper ca este ok, oricum beau destul de rar...insa mie cafeaua imi linisteste greturile
legat de acid folic si eu am luat din saptamana 5(3 de bebe efectiv)si cand am fost la eco doctorita mi-a spus ca este foarte bine ca am luat
eu am mai luat si vitamina c si echinaceea pentru intarirea sistemului imunitar
moni_or baietelul tau este un scump....pupa-l si din partea noastra
legat de "pe vremea mea" ...ufff nimic nu ma enerveaza mai tare....de exemplu bunica sotului si-a pus copii pe olita de la 3 luni?! de fapt ii tinea pentru ca ei nu puteau sta in fundulet
mie mi se pare o aberatie si nu mi-as stresa niciodata copilul pt...?! pt ce??!!
adevarul e ca noua ne este mult mai usor...avem 2 ani liberi sa ni-l petrecem cu micutii nostrii
de asemenea cu sarmale date la cateva luni si stiti voi mai bine...ca suntem pline de astfel de experiente de groaza
nu va fi usor sa ne batem cu ele...probabil cele care sunt deja mamici au ceva experienta cu aceasta rafuiala
de asta imi e cel mai tare teama...de "scandalurile" pe care o sa le am cu cei "ce stiu mai bine"
8+
flory_blanca spune:
abia am trecut de 4 saptamani asa ca nu am programnare la dr decat la 6 sapt. mi-a spus ca inainte oricum nu are ce sa vada mare lucru si sa nu mai fie un stres suplimentar ca data trecuta pt mine. data trecuta nu vedea nimic cand mergeam si numai plangeam si imi faceam rau. asa ca nu prea mai am ce face decat sa astept sa treaca timpul si sa sper sa fie bine. multumesc mult oricum pt incurajarile care imi fac tare bine. cu riscul sa va sacai de cand sunt gravidute vi s-a modificat in vreun fel secretia?
aleesicoo spune:
fetelorrr sunt terminataaaa
am facut eco abd si nu s a vazut nici bb nici sac ovular nimiccccccccccc
4+ cu o
M&M spune:
Neata!!!
Deci nu imi vine sa cred ca abia a inceput odiseea si au si inceput " probleme"...Alesico, noi ti-am zis ce e mai bine pentru tine si bebe, nimeni nu te-a fortat si nu te-a obligat. Stiu ca exista si cazuri cand nu a facut eco si nici acid folic nu a luat mama si bebe a iesit ok...dar, ai sa vezi ca , de fapt nu e totul chiar asa usor pana la capat.
Flory, poti merge in urgenta la un spital.. Stiu ca e greu, dar incearca sa fii optimista, conteaza foarte mult..
Turtu, ma bucur ca ai avut un weekend minunat si un moment de respiro.Stiu cat de mult conteaza.
Jassy, felicitari!!!
Ioana, bafta azi la eco...
Monica..peste 2 zile te duci si sa il vezi pe samburel...
Veronicah, ce as mai bea si eu o cafea!! Dar greturile astea nu ma lasa deloc..nici sarcina trecuta nu am reusit sa beau decat din trim 2 , beam cate o cafeluta mica cu lapte.
Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 7+
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema