LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (338)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L
Yaia, cred ca sacosa mea a si ajuns la voi la usa, stiam si eu reteta, putin altfel crema....chiar asa sa mananci singura?

Deja? Vezi ca mai e cam o saptamana pana atunci...

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

La multi ani pentru
Andrei, micul Picasso de mami papanash! Sa iti traiasca baiatul mami si sa te faca mereu mindra!!! Petreceri minunate va dorim!!!
Asteptam poze de la gradinita!!!

Ebonee, cocheta zimbitoare de mami danielle
Dabiele sa iti traiasca fetita dulce!!! Am vazut pozele in puloveras verde linga surioara si pozele mai vechi. Ce simpatica e in aia in care se machia. Nu am putut sa remarc ce frumose sunt locurile de joaca de la voi!!!

Mihnea, de mami singura75
David Andrei, de mami25_7
Andrei de mami Carmenita

Sa va fie vietile pline de bucurii!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
14+

Fericirea este o optiune. Alege-o!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

ziua buna.
la multi multi ani fericiti si multa sanatate si noroc sarbatoritilor de azi.
danielle - fetele cochetele.
teo - eu te banui de ganduri necurate cu nana!
va pup...n-am timp nici sa ma pi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Roxana, Mandarinutza-da...sper sa fie mai bine, sa vad cand ajung acasa...
Alinkav multumim!
Multa sanatae Oliviei, care e atat de mica......offf, imi pare asa de rau! a vazut-o dr?

Mergi la inceput

Am vazut si eu pozele celui mai dulce fluturas Andrei!!! Mami arati minunat iar bunatatile si decorurile au fost foarte frumoase!!!

Gabitz, tare frumoasa e Eliza. A crescut mult si e o dulce si jumatate!!! As fi vrut mai multe poze dar ma multumesc si cu una...

Andreea, ce frumos cu falcute dulci ai acolo!!! Sa va traiasca!!!

Pinacolada, Alinkav sanatate puiutilor!!!

Mariana, super povestirile despre Eliza dulce!!! Asa sunt la virsta asta...Are dreptate doctorul cu televizorul. Si Daria cam abuzeaza de dvd-uri dar imi propun sa ii reduc si eu.
Pupicei puiutilor!!!

Teodora, din nou ai adus un suflu optimist!!!

Sim sa va fie de bine betonarea si insamintarea!!! Sigur gasesti informatiile pe net. La noi s-a ocupat tata-oricum e ceva cu usatul, desemenea si cantitatea si soiul insamintate sunt importante+tunsul.
Pacat ca nu puteti veni pe 17. Imi era dor de baietelul tau chipes!!!

Prisi spor maxim la amenajari.

Bebeka, sunteti bine? Sper ca veniti pe 17!!!

14+

Mergi la inceput

Daria e mult mai bine, s-a jucat toata dimineata, acum a adormit!!!

Aseara am amintit de tati si a plins mult: tati, tati pace tzine in bate!!!

Azi dimineta a gasit o bluza cu Micky, Pluto si Donald bbelusi si a spus: Coate ata (adica bluza de pe ea)! Acum Doodles pune!!!

O dupa-amiaza si o seara linistite tuturor!!!

14+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aandreea27
eram gravida in 7 luni.am urcat pana la statuie la vidraru,toata lumea isi facea cruce cand ma vedea urcand cu ditamai burtica.

He-he...la 7 luni, cu ditamai burtocu', moi ma dadeam pe tobogane cu apa pe undeva pe langa Zurich...si se minuna toata lumea, si eu radeam si topaiam de numa!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna si de la noi, la pranz!In primul rand:

La multi ani Ebonee de mami danielle02

La multi ani Mihnea de mami singura75

La multi ani David Andrei de mami mami25_7

La multi ani Andrei de mami Carmenita

La multi ani Andrei (alias Adi) de mami papanash

Pt Ebonee si Adi, multi pupici speciali!

N-am apucat sa mai citesc din urma, ca am avut noapte si zi de cosmar. A inceput Sara de aseara cu febra, azi nu mai stiam cum sa o tin in frau, ultim oara era 39,2 ardea si era rosie ca focul. Acum doarme dupa un sfert de fiola de algocalmin, noroc ca mi-am amintit sfaturile celor de la UPU. Asteptam sa vina dr sa o vada. Ieri era infundata doar. Azi muci la greu si febra mare!

Altfel, ieri a dormit pisicuta la gradi, dar am gasit-o la 5 in bratele ingrijitoarei, in curte, trista si cu paturica in mana.
La sedinta a fost excelent, o discutie libera, deschisa, foarte constructiva, mamici si pareri pertinente, educatoarea m-a surprins placut cu profesionalismul ei, am primit newsletter-ul pe octombrie, teme si proiecte intersante, obiectivele si evaluarile de inceput! Tare mandra sunt de delfinasul meu. Nici nu stiam ca ea deja cunoaste atatea lucruri, o sa incerc sa fiu mai la curent cu programa sa fie continuitate si acasa. Cu acomodarea cred ca o sa fie bine pana la urma, acum am putut detalia cu miss mai mult subiectul si a inteles si parea dornica sa fie cat mai suportiva. In plus, am lamurit-o si cu pedeapsa si am simtit ca intelege si va fi mai atenta. Intr-un fel am inteles-o mai bine si pe ea, a absolvit anul trecut engleza-japoneza, e tanata si entuziasta, vrea sa faca o gramada de lucruri. Nefiind mama, ii lipseste acel..al 6-lea simt care ne face mai empatice, mai atente, mai sensbile. Oricum e deschisa si prin comunicare, mult mai usor se rezolva lucrurile.

Acum insa, cea mai mare grija a mea e sanatatea ei, si uite ca nu stam deloc bine la capitolul asta .

Cam atat despre noi, plec sa vad daca mai arde, se potolise acum jumate de ora.

Si cand se linistesc apele, intru sa recuperez si eu din urma, sunt acasa, a trebuit sa imi iau concediu medical.Of, of!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gabriela, multa sanatate Sarei, numai asta nu ii lipsea draga de ea. Uite poate si de aceea era mai apatica, uneori inainte de debutul bolii copiii sunt mai tristi si apatici. Ma bucur macar ca discutia la gradi a fost constructiva si sper din suflet sa tina cont de parerile voastre si sa fie bine de acum incolo.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Sanatate multa tuturor copiilor bolnavi!
Off, greu mai e cand sunt bolnavi!
Sa isi revina repede-repede cu totii!

Poze

Mergi la inceput