Aspirante optimiste (427)
Raspunsuri - Pagina 6
Florentina_C spune:
Si eu aveam de gand sa incerc cu acid folic si vitamine dar nu stiam exact cum se iau si ce fel de vitamine sa cer farmacistelor...Tocmai ce vroiam sa va intreb si pe voi daca ati auzit ceva...Si uite cum beluistef imi citeste gandurile
...
Cred ca o sa incerc de luna viitoare ...Cu toate ca nici acum nu ar fi tarziu ca sunt in Z9...Voi ce ziceti?

Valentina_D spune:
beluistef, am luat acid folic, ins anu regulat...asa ..cand imi aduceam aminte, insa nu si vit E
multumesc ca mi-ai spus, o sa incep sa iau, rau nu au ce sa faca
ylari
, m-am mai linistit dupa ce mi-ai povestit, imi pare extrem de rau ca ai trecut prin asa ceva, insa e bine ca ai langa tine un pui mic si dulce
eu nu am dureri diferite fata de cele pe care le am de cand am ciclu, de la 12 ani...numai mi-a trecut prin cap, si sincer nu stiu de ce
luna asta, pana la urma au revenit durerile normale, ma impacientasem degeaba..v-am si scris, dar cred ca nu ai reusit sa citesti
Valentina
Valentina_D spune:
tanamera si Florentina
fetelor, sotul meu merge luni la spermograma la Medlife....imi tineti si mie pumnii? nu va spun ce emotii am
Valentina
andre_flo spune:
buna fetelor,
va citesc de vreo 2 saptamani, dar este prima oara cand va scriu.
am si eu o nelamurire...
ultimul cm a fost in 23 august. am facut teste in z27, 28...au iesit pozitive...am fost la doctor, se vede un saculet, dar nu stie daca este sarcina.
am facut luni si miercuri 2 analize de beta hcg, iar valorile sunt 3000 si 3955. ce parere aveti de aceste valori? (in intervalul de referinta al laboratorului spune ca aceste valoari se afla in afara perioadei de sarcina).
p.s. ptr.fetele cu 2 liniute felicitari si o sarcina usoara
tanamera spune:
Valentina
am trecut si eu in iulie prin acele emotii,dar am avut noroc pentru ca s-a dat rezultatul imediat,si a fost si ok.
Valentina_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tanamera Valentina am trecut si eu in iulie prin acele emotii,dar am avut noroc pentru ca s-a dat rezultatul imediat,si a fost si ok. |
se pare ca la medlife dureaza 2 zile
spermograma vine deja interpretata (sper sa o intelegem, ca nu a mai facut niciodata),dar, ma intreb eu acum, daca e ceva in neregula...unde trebuie sa mearga?
ahhh, nu mai am rabdare

Valentina
beluistef spune:
A da am uitat sa precizez ca acidul folic cu vit E se ia regulat
din Z5 pana in Z20, asa ca te poti apuca Florentina ca nu au trecut decat 4 zile. Acifol ( este cel mai ieftin, asa se cheama) este in farm pana in 2 lei, iar vit E este vreo 7-8 lei. Rau nu are ce sa faca, ca sunt vitamine recomandate in special acidul folic,dar se merita daca apare apoi rezultatul dorit
.
Tanamera se pare ca amandoua suntem cu CM in aceleasi zile si luna trecuta am fost la fel...![]()
de Beatrice Stefania ( 02.06.2003)
& Luisa Andreea ( 23.07.2005) 
Valentina_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beluistef A da am uitat sa precizez ca acidul folic cu vit E se ia regulat .Tanamera se pare ca amandoua suntem cu CM in aceleasi zile si luna trecuta am fost la fel... de Beatrice Stefania ( 02.06.2003) & Luisa Andreea ( 23.07.2005) ![]() |
eu deja sunt in z16...deci, e oleaca tarzior..luna viitoare

oricum, e de retinut..daca si sotul e ok...multumesc beluistef

Valentina
danutza2783 spune:
Am luat si eu acid folic o perioada, pe la inceput, pana am citit nush unde ca poate duce la cancer, pe termen lung. Si cum eu sunt o crizata cand am auzit...
, mai ales ca am avut cazuri de cancer in familie....
. Acum nu stiu daca o fi adevarat, cred ca-s prostii, habar nu am, dar acum stau in dubii.
Plus ca doctorita mea de familie din Bucuresti zicea ca nu e bine sa iei vitamine daca organismul nu are nevoie.
Offff, ipohondra si obsedata de mine, panicoasa mai sunt.
Zambeste, maine va fi mai rau!