Aspirante optimiste (427)
Raspunsuri - Pagina 5
Valentina_D spune:
Buna fetele
Ylari, imi pare rau ca esti trista, insa hai...capul sus...uite un 
beluistef, in ce spui tu, ma regasesc pe mine
si eu, la primele doua sarcini, care s-au oprit , din pacate, din evolutie, am ramas din prima, si acum incerc din iulie si inca nimic
trebuie sa fim optimiste...trebuie
Valentina
Valentina_D spune:
io in dimineata asta am luat-o rau pe aratura

nu stiu ce m-a apucat sa citesc ceva de endometrioza, si m-a luat teama sa nu cumva sa am si eu
...asa...degeaba
am citit ca ai dureri la menstruatie...ca te doare inainte de a-ti veni uratii, spatele si burtica, dureri la ovulatie....pai de-astea am si eu
nici nu ii spun barbatului, ca iar imi taie accesul la forum![]()
Valentina
beluistef spune:
Vali vezi ca iti dau bataitza
pana nu iti pune medicul diagnosticul asta nici sa nu te gandesti, clarrrrr. vezi ca iti dau multa
![]()
![]()

de Beatrice Stefania ( 02.06.2003)
& Luisa Andreea ( 23.07.2005) 
Valentina_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beluistef Vali vezi ca iti dau bataitza pana nu iti pune medicul diagnosticul asta nici sa nu te gandesti, clarrrrr. vezi ca iti dau multa ![]() de Beatrice Stefania ( 02.06.2003) & Luisa Andreea ( 23.07.2005) ![]() |
fara bataitaaaaaaaaaaa, fara fara...ma fac cuminte beluistef, promit...uite ma pun pe treaba ca sunt la munca si nu ma mai gandesc
da' nu stiu ce m-a apucat..ca eu habar nu aveam de asa ceva...si cand am citit ca nu se descopera la echo ci prin laparo...hop..neuronul meu prost a luat-o pe aratura...ca eu laparo nu am facut niciodata si sper sa nici nu ajung sa fac

Valentina
beluistef spune:
si eu sunt tot la munca si asa am un chef de lucruuuuu 

de numa. Doar este vineri,nu ?
Si directorul asta este asa de intzepat zilele astea ca tot apare prin birou cand ti-e lumea mai draga 

.
Valentina_D spune:
| citat din mesajul lui beluistef si eu sunt tot la munca si asa am un chef de lucruuuuu ![]() ![]() de numa. Doar este vineri,nu ?Si directorul asta este asa de intzepat zilele astea ca tot apare prin birou cand ti-e lumea mai draga ![]() ![]() . de Beatrice Stefania ( 02.06.2003) & Luisa Andreea ( 23.07.2005) ![]() |
asa chef am si eu...ca si tine
astept weekendul..sa zbor vreo doua zile pe la mama la Pitesti, sa stau fara sa fac nimic nimic...doar

Valentina
beluistef spune:
Si eu sper sa
mai mult ca pe saptamana ma trezesc de dimineata devreme, ca pana ne mobilizam noi, tot intarzii un pic la lucru.Imbraca fetele ptr gradi, una vrea bluza asta, aialalta nu o vrea pe aia ca o vrea pe cealalta, ca adidasii aia sunt urati si nu-i mai plac, ca vrea pantofii....

asa ca pana plecam.....Si asa este de luni pana vineri, abia astept week-end-ul sa ma 'hodin' mai mult. Plus ca pana trag de aia mica sa se scoale ca ea vrea sa mai doarma un pic, dar vrea in acelasi timp sa mearga si la gradi sa se intalneasca cu Raul 'prietenul ei'
.Plus ca cea mica are parul lung si in fiecare zi vrea cate o 'freza' ca sa fie frumoasa...
Valentina_D spune:
| citat din mesajul lui beluistef Si eu sper sa mai mult ca pe saptamana ma trezesc de dimineata devreme, ca pana ne mobilizam noi, tot intarzii un pic la lucru.Imbraca fetele ptr gradi, una vrea bluza asta, aialalta nu o vrea pe aia ca o vrea pe cealalta, ca adidasii aia sunt urati si nu-i mai plac, ca vrea pantofii....![]() ![]() asa ca pana plecam.....Si asa este de luni pana vineri, abia astept week-end-ul sa ma 'hodin' mai mult. Plus ca pana trag de aia mica sa se scoale ca ea vrea sa mai doarma un pic, dar vrea in acelasi timp sa mearga si la gradi sa se intalneasca cu Raul 'prietenul ei' .Plus ca cea mica are parul lung si in fiecare zi vrea cate o 'freza' ca sa fie frumoasa...![]() de Beatrice Stefania ( 02.06.2003) & Luisa Andreea ( 23.07.2005) ![]() |
adevarul e ca mi-as dori si eu o printesa...sau un "printisor" cu astfel de probleme

Valentina
beluistef spune:
Lasa ca Domnul o sa va dea cand va asteptati mai putin,doar nu va lasati batute.
Ai incercat sa iei acid folic inainte ?
Am citit pe net ca unele fete au ramas gravide cu acid folic si vitamina E. Nu stiu care este legatura dar ziceau ca au ramas dupa ce au facut cure de 15 zile pe luna, plus prestat
(vit.E dimineata si acid folic seara ), iar in cateva luni au ramas.Asta daca nu este vreo problema de infertilitate la unul din parteneri, ci ambii sunt 'sanatosi'.
YLARI spune:
| citat din mesajul lui Valentina_D io in dimineata asta am luat-o rau pe aratura ![]() ![]() ![]() nu stiu ce m-a apucat sa citesc ceva de endometrioza, si m-a luat teama sa nu cumva sa am si eu ...asa...degeabaam citit ca ai dureri la menstruatie...ca te doare inainte de a-ti veni uratii, spatele si burtica, dureri la ovulatie....pai de-astea am si eu ![]() nici nu ii spun barbatului, ca iar imi taie accesul la forum Valentina |
Eu am endometrioza
N-am stiut, m-am trezit dintr-o data la 4 dimineatza cu niste dureri, Vale, dar dureri de credeam ca am sa moooor. Mi se rupsese trompa. Toata lumea a credut ca am extrauterina dar eu biata de mine nu eram in vreo relatie, deci n-aveam cum sa fiu gravi. In fine. Oricum asa din ecografii nu se poate pronunta nimeni, laparoscopia e singura care poate spune daca e endo sau nu. Oricum durerile sunt atroce, deci nu asa... dureri si gata. Stai linistita. Tu parca ai zis ca la ultimul cm nu ai avut dureri, nu? Pup fata.YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png