Copilasi de Iulie - August 2004 * (30)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Olivia, multam de vesti !Deci Noricel a fujit cu tot cu tava, beuturi si desert/tort !! Sper sa nu o apuce si greva de luni !!
Andreea, hehe, coach assistant ? Super ! Sa treaca repede crampele !
La Bucuresti a ajuns intr-un final si toamna, e urit tare, ploua incontinuu si s-a facut friiiig ! Florin are o cintare azi tocma spre Ploiesti, a plecat zice el cu ceva timp inainte gindindu-se ca DN1 va fi aglomerat, dar spre bafta lui e aproape blocat, m-a sunat de la saftica, stateau de juma de ora far sa faca vreun centimentru de miscare !
O zi faina sa avem in continuare, cu sanatate multa !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza...deci Noricica a dat bir cu fugitii,o sa ne cinstim intre noi...io dau un capuccino fierbinte sa va incalziti..
Alice bafta cuscrului sa ajunga la timp la cantari...din cauza traficului care este infernal la ieshi...io merg doar pe jos,sa fiu sigura ca ajung la timp..
am pus poze noi,cu cea mai mica gorodika:))
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/septembrie%202009/?start=all
pupicei si week-end placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

poze cu casa

http://picasaweb.google.com/olivia.badoiu/CasutaDinPovesteaReala?authkey=Gv1sRgCJ7QtNXkidbktgE#slideshow/5374612692265709186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

gabi, sa fiti extrem de fericiti in casa noua!
vazut gorodika mica si pe cea gospodina. ioana, felicitari cumnatei.


US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Da, multumesc, Ioana, Florin a ajuns la timp in final, m-a sunat de la Moreni ! Io i-am spus ca DN1 e criminal mai ales pe vreme rea, si nu chiar DN1 in sine ci iesirea din Bucuresti pe la Otopeni, faci un catralion de ani ... !
Am vazut poze cu mindrulita, oau ce mai curata ea aragazul, s-o pupe mama pe ea de nora harnica ! Si buburuza mica e o scumpete, sa va traiasca si sa fie sanatoasa !
Olivia, am vazut si pozicile cu casa, hehe, Andrei m-a intrebat cine e baietelul din poza, ca vrea si el sa il cunoasca ! Aceea era fundatia casei, sa inteleg, nu ?

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

NORA

Si o duminica frumoasa tuturor

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

LA MULTI ANI, Noraaaaaa ! Sa ne traiesti cu sanatate o mie de ani si sa fii fericita alaturi de familia ta !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Salutare si de peste garla.
Noi suntem super super ocupate, asa ca mami pe langa scoala si activitati casnice mai merge cu Adela la gimnastica, karate si balet. A si sa nu uit temele copilului de la scoala, plus cele date de tacsu.

Si colac peste pupaza...ne-a murit si netul vreo trei zile, de a trebuit sa chem un specialist de-al lor, ca prin telefon am dat doar de incompetenti...spun asta pentru ca hiba era de la ei din server...asa ca nenea care a venit tot prin telefon a rezolvat...

Uite acum o sa raspund in timp ce citesc...asa ca daca sunt raspunsuri care s-au dat deja nu va suparati pe mine.
Mey vad ca aveti probleme cu piticii la gradi...hai mei ca sunt doar copii. Ioana sa stii ca si la noi tot metoda asta a functionat, cu cat de desteapta, cuminte etc e fata mami...e drept ca noi nu am avut decat o zi in care ne-am dat in stambi...so de atunci aducem numai 4 puncte zilnic acasa. La noi trimite doamna acasa zilnic o evaluare a copilului, care cuprinde 4 parti, si ptr fiecare le da un punct. Asa ca Adela a venit zilnic cu cate un punct si mami ii ia o jucarioara (simbolica de 1 dolar) drept recompensa. Tati ma cearta ca cica asa va astepta numai recompense ca sa faca ceva...dar eu cred ca nu...caci nu fac din asta un scop.

Robi cum a iesit evaluarea. A si tu spui ca ti-a scapat un cuvant in romana...hehehe, mi se mai intampla si mie...si gandeste-te ca eu chiar traiesc numai printre vorbitori de romana. Hm...parca m-as intoarce si eu acasa daca as gasi un servici platit bine, de corporatie straina...vise taica, vise. Sanatate multa. A si in privinta gradinitei mergi si vorbeste cu doamna...nu e normal ce face baiatul acela...trebuie sa ia masuri tipa. Si noi am avut un incident de acest gen, ca pe Adela o sacaia un baietel...culminand cu tras scaunul si lovit cu capul de dulap (din cadere). I-am spus doamnei si nu stiu ce ia facut(ca de cumintit nu s-a cumintit), dar macar o lasa in pace pe Adela.


Liliana
Poze- martie 2008
Poze 1
Poze 2
Poze 3
Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Alice ce dreptate ai cu rolul invatatoarei. Mey dar nu cred ca sunt singure cu 30 de copii, ca de obicei sunt 2 si in plus se mai invart pe acolo asistente, femei de la bucatarie etc...la Adela la gradi in romania asa era...e drep ca educatoarea era singura, dar numai ca ajutoarea ei era in maternitate.

Daria cum mei deja scriu cu stilou?

Olivia sanatate nepotelului tau...si da trimite filmuletul la mai multe televiziuni...poate se mai misca ceva si in tara asta. A si apropo de guralivi...Olivia pai nu-i pui sa vorbeasca intre ei pe cei doi pisalogi...ca asa scapi tu. Apropo de asta, ieri dupa mai bine de un an...Adela a acceptat sa mearga cu tati la cumparaturi...asa ca mami a fost ptr 2 ore home alone. Numai ca in astea 2 ore au sunat de cel putin 5-6 ori...asa ca mai bine lipsa. Dar nu de asta voiam sa zic...ci ca atunci cand s-au intors sotul s-a plans tot...mey dar talkativa mai e fiica-ta.

Mey fetelor vorbesc serios, cat tine perioada cu de ce...si de ce...ca la noi e mai bine de 2 ani de cand ma creiereste copilul asta. Ieri de exemplu am impartit ceva (ca a facut 4 ani tatal meu de cand s-a dus dintre noi) si ce intrebari mi-au auzit urechile...mama, mama...si ce raspunsuri a trebuit sa inventez...iar mama, mama.

Inca nu am terminat...sper sa aveti rabdare sa cititi...ca eu nu scriu des, dar si cand scriu...mamam, mama.

Liliana
Poze- martie 2008
Poze 1
Poze 2
Poze 3
Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Noricica e ziua ta...hai da de beut, ca si eu vreau.

Cristalule sper ca ai avut un weekend fara peripetii la mama soacra.

ROxi mamaliga la microunde...spune repede cum se face, please.

Gabitza sanatate puiului mic...si super casa.

Olivia mi se pare mult sincer 16 ron pe sedinta...hai sa fim seriosi 6 dolari pe ora...de copil, mai mult decat in state?
Dar stiu ca sunt preturi mari la tenis de obicei, asa ca daca vrei...e okay.


Si hai sa ma laud si eu cu puiul meu un pic...care da stie sa scrie (cat de cat- ca sunt cuvinte cu ghe, ghi, che..etc la care nu are habar).Nu am fortat-o...vine de la ea...ma bate la cap cu scrisul. Stiti cum am inceput (anul trecut)...fara sa scriem am inceput sa-i spun silabe...de ex. cum scriem CA...si ea spunea C si A, etc...si acum cand scrie , desparte in silabe si scrie dupa cum aude.ex BA-NA-NA...etc. Ieri era asa de mandra ca a scris singura lista de cumparaturi dictata de mami pentru tati. Acum nu intelegeti ca scrie corect toate cuvintele...de ex BRANZA...a iesit biza.(ca r l-a mancat cioara).
A si aseara isi invata copii sa speluiasaca...cred ca o face mai bine decat tati...e drept ca ea doar citea literele in engleza de la o carte cu animalute.
Partea nasoala e ca uneori mixeaza literele in engleza cu cele in romana...dar nu prea des.

Si mai am un lucru cu care vreu sa ma laud...copilul meu face SUDOKU. vorbesc foarte serios...e drept ca se impotmoleste uneori...dar vine la mami si-o indruma...ii spun pe ce linie trebuie sa se uite, sau colona etc. Cum a invatat...simplu, mami are o carte de Sudoko pe care o ia cand merge la playground...si Adela se lipea de mine sa-i spun cum fac...ii explicam un pic...o trimiteam la joaca, iar venea...iar o certam, ca eu o scoteam afara sa alerge nu sa stea cu nasul in harti.

Fetelor dati-mi si mie idei de cadouri pentru craciun...eu chiar sunt in pana de idei, ca mandra mea nu prea se joaca cu jucarii...v-am spus ce mi-a zis...ca vrea o jucarie mare, mare...PE MINE ca jucarie. Nu vrea nimic altceva.

Liliana
Poze- martie 2008
Poze 1
Poze 2
Poze 3
Poze 4

Mergi la inceput