Copilasi de Iulie - August 2004 * (30)
Raspunsuri - Pagina 2
szivarvany spune:
A nu, nici eu nu o pun la munca, insa primul lucru cum ajunge acasa de oriunde si la orice ora, se tranteste la birou - imbracata / nespalata 

si scrie repede ceva si picteaza ceva. Si pana nu ridic decibelii si amenintarile nu-si misca dosul 
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
roxanaz spune:
Patrick nu stie sa scrie nici literele nici cifrele si ptr asta s-a simtit tare rau saptamana asta... cica toti copiii de varsta lui stiu, la el in grupa. educatoarea mi-a spus ca il va invata si el.. eu una nu as vrea sa il invat eu, nu mi se pare normal!!
alice2004 spune:
Buna dimineata !
Olivia, inca o data ma bucur ca te-am putut ajuta !
Bine ca tatal tau este ok si ai reusit si cu cardurile !
Educatoarei nu i-am luat nimic pe principiul (sustinut si de Florin) intii sa vad ce poate si porma recompensa ! Ca daca ea nu stie a media o bataie cu struguri in clasa, ce dreq de cadou sa ii dau ? E o tinerica abia venita de pe bancile facultatii (cred), cu scheme dastea de psihologie infantila in cap ?! Nu zic ca e rau, dar daca stai sa aplici scheme la o turma de treij de disperati, pai sigur ajungi la catastrofe cum a fost masa de acu citeva zile ! ![]()
Zici de filmare ... eu sint sigura ca nu ai sa rezolvi nik, dar poti incerca, incercarea moarte n-are, nu ? Ce s-a intimplat acolo se intimpla mai in fiece spital, nu mai zic de cele judetene, macar la Bucuresti mai ai o sansa de bine !
Iar profesorul ... hehe, jos palaria in fata acestor oameni, citeam si la generale despre Pesamosca ! 
Andrei stie literele, stie si sa le scrie, cel mai frumos stie sa isi scrie numele
! Eu am vrut sa stie, nu vad ce rau i-ar face, nu l-am pus sa faca lectii peste lectii acasa, dar din cind in cind ne jucam cu un alfabetar din acela magnetic, porma i-am cumparat niste carticele cu activitati haioase si uite asa, incet incet a invatat ! ![]()
Ca vorbiti de distrugere, uel, cred ca fii-miu e profesor doctor inginer in dasta !
Zice "mami, scuza-ma, am gresit", dar uita repede si o ia de la capat ! I-am explicat ca altele nu mai vede in loc, dar nu pare a-l afecta prea tare ! ... O trece si faza asta ...
Azi nu l-am dus la gradi, m-a intrebat ieri "Si miine e ziua lui Harry ?" (unul din colegii lui), i-am raspuns ca nu, asa ca mi-a biziit ca nu vrea sa mearga la gradiiii ! Am cedat, ca tot era vineri, macar pentru unul din noi sa inceapa uichendu mai devreme, hihii ! ![]()
Va pup cu drag pe toate !
Si o zi faina sa avem !
Pies - de fapt creditul cel mare al invatarii literelor scrise (de tipar doar) este al sotului meu, care a avut rabdare mai mare - si timp for that matter - decit mine ! ![]()
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
kim222 spune:
da si "atentiile" la spitalele din Bucuresti sint mult mai mici..Bucurestiul m-a impresionat placut ..fata de tirgusorul Constanta!
dar si pentru spitale exista solutii..dar nu exista vointa..ma uitam spitalul de copii arata ca o inchisoare, puteau fi chemati (facut contract cu fac de arhitectura) voluntari (studentii)..si pictati in fel si chip peretii..vopseaua este superieftina..dar revin..nu le pasa!!!!
sau sa ai tu director de spital ( blonda de 30 de ani care conducea un Porsche Cayenne) o astfel de somitate si sa nu-i creezi o supersectie, unde el poate invata pe rezidenti tehnicile descoperite (el se plingea ca nu are cui preda stafeta!)..
szivarvany spune:
La noi s-au prins de Giulik literele, pt ca vedea ceva litera de tipar si intreba si i-au ramas pe retina, le-a tot copiat, apoi le-a scris pe toate in oglinda - inclusiv cifrele
Cifre insa au facut si in grupa mijlocie pana la 5 sau 6, la sedinta m-am luat la harta, iar
ca educatoarea a declarat ca ea nu e obligata sa-i invete nimic depsre scris/citit, iar invataoarele fac mutre si zic de educatoare ca n-au fost in stare de nimik si i-am zis sa ne zica exact care e treaba, mai ales ca la noi toata lumea facea exercitii ... numai noi nu
Insa ne fardam rapid si ne stim da cu lac pe unghii, se pune ? ![]()
De ex ieri Giulia a terminat prima de facut liniute pe toata pagina, insa mie mi s-a parut absolut normal, cunoscand ploada, dar am ramas surprinsa sa vad ca au fost care nu le-au facut. Educatoarea le tot repeta ca nu vor stelute
... si erau tare suparati :(
Dup`aia am aflat de ce le-a terminat Giulia rapid: sa poata colora o printesa cu o buca
Si m-am uitat si eu sa vad buca ... m-am linistit ca de fapt nu semana, dar au ras copios cu totii ... deci cam asa e ea , pontoasa 
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !
kim222 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamagiuliei Insa ne fardam rapid si ne stim da cu lac pe unghii, se pune ? |
super,normal ca se pune!
szivarvany spune:
Dar vi-am zis cea mai tare faza ? ![]()
![]()
![]()
Pt ziua ei i-am luat sclipici mov-roz de par cu care am uitat sa o dau, pe bune am uitat. Dar s-a dat ea a treia zi![]()
Si inca are pielea capului mov-roz ![]()
![]()
O nebunie 
Kim, asa e
Alice, deci la voi e wend 
Giulik s-a trezit cu muci si a declarat ca e foarte bolnava si ea, ca numai ea n-a fost inca din clasa
I-am propus sa si-i sufle si apoi a spus ca va manca si`un mar sa fie sigur ca e bine ![]()
Cateodata e tare haioasa, alte dati imi vine sa o mananc toata cu nervii ei cu tot ![]()
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
NU RAMANE INDIFERENT !
g_ioana spune:
Daria adik voi participati la activitati la gradi...super!
Vivia 
io am inscris-o la sah la gradi,incep de saptamana viitoare fac cu nu stiu ce campion national...sper sa-i placa...de dat am dat tot o cafea educatoarei...dar vorba cuscrelei incepe sa-mi para rau(tot anu trecut ne-a batut la cap ca ea nu primeste decat flori si atat...io am crezut-o...pe urma cand am mai vorbit cu mamicile am aflat ca ele au dat mereu,de craciun,de 8 martie,etc,separat de cadoul luat impreuna cu grupa,chestiute de genul,parfum,posete,etc
)
Noua ne-a zis sa nu le dam stilou ci pix..eu i-am dat unul din ala cu gel
...nu au inceput sa faca liniute si alte chestii,ca-s inca in recapitulari
...dar doamna nu-i intreaba ce cifre/litere stiu sa scrie,ii invata pe toti la fel....
in rest, sunt in zona,am ore toata ziulica
si-i vineri![]()
szivarvany spune:
Am participat eu la ore, daca tot chiulesc, merg dupa mandra si merg mult mai repede
Si ma asez in bancuta pe scaunelul ala minuscul ![]()
Ioana, la noi la gradi sunt cu creioane grafice "lectiile" , insa x si y si-au adus stiloul, de acolo ideea mandrei si`a mea
de a lua unul, ca si`asa nu aveam
E la mine si inca scrie
dar nu zic nimic inca acasa
ca sunt suparata foc ![]()
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
NU RAMANE INDIFERENT !