Copilasi de Iulie - August 2004 * (30)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Alice, pupam sportivul

Carmen, ce cadou i-ai luat lui Ionu ?

Si noi avem azi iar pictura ... imi este tot mai greu sa exclamez entuziasmata la lucrari

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

OLIVIA, din Carrefour am luat jocul dar nu m-am uitat dupa lut, nici nu m-am gandit atunci. daca gasesti, spune-mi te rog si mie..

Ce faina faza cu curatenia facuta de tanti,eu sunt de acord, uneori Petro face smotru si eu vorbesc la telefon si ma simt asa de bine

ALICE, frumoase desene, Matei mi-a adus o coala de hartie mazgalita cu 7 culori haotice si mi-a zis ca reprezinta o biserica.

Daria, ti-l trimit pe Matei care vrea alintat tot timpul... Frumoasa printesa ta

V-am citit de la coada la cap si am varza in cap, nu mai stiu ce voiam sa scriu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Neatza!

Pasariq...sa-ti traiasca odorul cel mare si cel mic!!!La multi ani!!! Daca n-ai putut si tu sa te grabesti un pic...sa aiba macar 15 ani....ca ma inscriam la faza cu insuratoareSi al treilea fa-l tu,ca iti faci casa si ai loc,nu ma inghesui pe mine la bloc
Auzi....tie nu ti-e dor de o cuconada,a?

Liliana,felicitari pt Adeluta...ai fata mare si isteata!!!Succes la scoala si....vai de tine daca incepe deja scoala!Incep lectii,griji,program strict...

Lio...nu te mai stresa,se va invata cu programul.Cat despre minciunele,la inceput o fac instinctiv,sa se protejeze si ne si testeaza daca ne pot duce cu vorba si ce reactii avem la minciuna.Unii sunt mai comunicativi...altii nu.Nici al meu nu povesteste,il mai trag eu de limba,dar greu.

alice....faine desene...al meu nu e in stare sa deseneze oameni....e antitalent rau de tot si nici nu vrea sa exerseze.merci de complimente,dar tu mereu esti o draguta si ma alintiSi daca ai pierdut tratatia,mai bag o runda...ce doreste caprioara: ...si un dans din buric:

gorodico...ia incercuieste tu "grupa fetelor din Iasi care se intalnesc la un martini" ,ce zici? Apropo de talente mostenite,vezi sa nu lasi substantele pe mana mandrei,inca.....te vad apoi la ProTV

Olivia....vad ca la voi e topul preturilor la toate: 16 ron la tenis,2 mil la gradinita,70/ora la curatenie...covor in 12 zile si cred ca daca ne spui cat costa curatatul,picam jos...Apropo de tenis,l-am inscris pe Rares si costa 70 ron pe luna,2 sedinte pe saptamana (cate 1 ora)
Ce mai face tatal tau?Vrea sa vina la C-ta?Casa cum merge?

cristalule....asta e soft...sa vezi cum ma imita pe mine cu " branza cui te-a facut"Si mai consoleaza-te cu faza ca educatoarea o va crede pe ea,nu pe tine

dario...tu ti-o furi...dupa ce ca salivez dupa Eva,o mai bagi si pe Giulik mica...sa ma oftic de tot.Cat despre mozoleala,io nu-l intreb,io-l smotocesc si gata.E invatat de acum si mai zice: "gata cu iubitul"...si rade.Dar are si el momente de tandrete.Vine si ma imbratiseaza si ma pupa...si imi zice: "Cat ma poti iubi!!!!"

Si Rares prefera fetele la joaca,sunt mai cooperante si mai calme.Uneori imi zice ca baietii sunt rai.El e foarte sociabil si se duce glont la copii si le propune sa se joace si sa fie prietenul lor.Si unii...reactioneaza urat...deci se intelege mai bine cu fetele.

Robi...si asa esti stresata...te bagi la o coconada?Cand mai face Petro smotru,in loc sa vb la tel,iesim in orasHai ca mi-e dor sa te vad...

Ia sa fug si io acasa...sa aveti o seara faina!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Uite cum pmplinesc unele in fiecare an 20 de primaveri si au chef de chef
Noi azi povesteam la birou de baccardiurile cu cola, dansuri pe mese, etc etc etc ... vremuri trecute
Rares e total cu cat il poti iubi
Zi-ne de Andreea, de liceu, zi-neee sa ne pregatim

Giulik aseara m-a chemat sa stam de vorba in balcon, noi 3 adica, pen`ca vine si Sela la asemenea evenimente, mai ales cand a zarit farfuria cu prajitura cu mere Si ma asteptam sa vorbim si cand colo zice Giulia solemna "si acum mami sa taci si sa nu ma intrebi nimic doar sa stam asa ca fetele" ... si am stat ca mutele si am mancat prajituri

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello,

cum spuneam, trezirea a fost grea la Danut, dar si-a venit in fire pana la amiaza cand chiar era binedispus...
Alice, nu reusesc sa vad desenele lui Andreiu ...The JavaScript for this page failed to load correctly...asta e vina pisiului meu?
Olivia, si Danut e fan PC, are multe jocuri, joculete, si le prefera in favoarea jucariilor stivuite pe 10 niveluri acasa. Culmea, stie sa faca puzzle pe computer, foarte usor, dar cand ii dau sa faca puzzle cu acelasi numar de piese din cutie nu prea le nimereste. De desenat deseneaza in general avioane, nori, apa, iarba si un fel de om din ala din linii, seamana a sperietoare :P Se descurca foarte bine deocamdata la jocurile matematice, poate-i seamana lui tata-su, eu sunt mai poeta asa, cu limbile straine, cu pictura, caligrafia...
Daria, eu te inteleg ca vrei dragaleala cu Giulia, nu stiu ce m-as face daca ai mei n-as fi asa lipiciosi, pt ca eu is tare pupacioasa. Pana il aveam doar pe Dani credeam ca sunt cea mai pupacita mama, insa de cand cu Dea stiu sigur ca il depaseste cu mult la segmentul asta, ea ma pupa din proprie initiativa cu atata foc si atat de spontan de ma si surprinde uneori, si seara inainte de culcare face un raid pe la toti din casa, pe toti ii pupa de noapte buna. Cred ca cea mai mare pedeapsa pt comportament nepotrivit ce i se poate aplica ei la varsta asta e sa n-o pupi...cand o vad cat de abatuta e cand e privata de lipiceala, imi trece orice suparare si orice oboseala

sa avem o seara linistita si o noapte tot asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Giulik aseara m-a chemat sa stam de vorba in balcon, noi 3 adica, pen`ca vine si Sela la asemenea evenimente, mai ales cand a zarit farfuria cu prajitura cu mere Si ma asteptam sa vorbim si cand colo zice Giulia solemna "si acum mami sa taci si sa nu ma intrebi nimic doar sa stam asa ca fetele" ... si am stat ca mutele si am mancat prajituri

Deci nu ma pot abtiiiine ! Este minunata, ce mai poti zice dupa una ca asta ? Io as fi ris cu lacrimi !! Daria, , sper sa nu torn gaz peste palalaie si sa te superi si pe mine !
Nora, scumpete, moam ce bine am facut ca am intrat pacilea, piedream si tratatia number doi, hai ca io nu tin la silueta si poci baga fara numar, faraaa numaaar ! Te pup !
Lia, nush ce sa zic, daca fetele au vazut pozele, cred ca e ceva de la tine ! Ma bucur ca Danutz a fost bine cu gradi azi, secretul este sa ai rabdare si sa nu disperi, o sa fie bine, ai sa vezi !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

alice...cu tine ajung la sapa de lemn si tot nu te ingrasi...asta ca sa ne faci in ciuda Apropo de mancare...vin Serbarile Iasului...cu pastrama de oaie si vin...iti trimit prin DHL ceva pastrama?

Daria.....hahahahahha...ti-a facut-o fata......parca va si vad in silenzio stampa si bagand placinte...ca fetele Deci va fi perla femeilor...cea care tace...va fi coada la usa daca se duce vestea
De liceu nu va zic...nu vreau sa va sperii de pe acum,mai aveti timp sa va bucurati
Fata e bine,invata...are multe ore... si tot dau bani pe carti, culegeri...si altele adiacente.In seara asta am cautat in toata casa "Romanul adolescentului miop"...stiam ca o am,dar nu am gasit-o.
Noi sa fim sanatosi si sa avem job,ca le ducem pe toate.

Apropo de sculat dimineata...cand era mica,fata se scula dimineata tare.Cum a dat de scoala,asa ar dormiiiiiCam asa se intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Multumim pentru aprecieri.
Legat de scoala, se pare ca facem fata...chiar azi a venit cu A+ (aici nu sunt note, sunt grade A, B, C...), si dupa ce am facut tema, mi-a mai cerut ceva de lucru. Eu ma intreb ce fac ceilalti copii, caci sunt cativa care habar nu au engleza.
Dar asta e...eu ma bucur ca le cere, ca-mi era ca daca e scoala publica nu fac la fel de mult ca la particulara. Am inteles ca fac...chiar mai mult, diferentiat pe copil. La particulara (vorbesc de elementara, ca la liceu sau college altfel se pune problema) ii lasa mai usor ca sa nu-i piarda...de e vorba de bani.

Da Alice am fata desteapta. Doar ca eu sincer as vrea sa mai copilareasca un pic....partea interesanta este ca e vrea mai mult decat se cere...De exemplu azi, a fost la scoala de la 8 jumate la 2 jumate, am venit acasa, ne-am schimbat in costumul de gimnastica, a luat autobuzul si la 3 si 10 eram la gimnastica, pana la 4 si 20. Apoi in drum spre autobuz ne-am oprit la topogane pentru o ora, si am ajuns acasa pe la 6. Ne-am apucat sa facem lectiile...care ne-au luat cam un sfert de ora. Dupa a mai scris inca o jumate de ora in caietul suplimentar (ca asa a vrut ea). Am facut 2 pagini de adunari la mate, am mancat si ne-am jucat cu mami un pic. Acum coloreaza si cu un ochi e la desene. In curand mergem la baie si la nani...si uite asa s-a dus o zi.
O, si cu timpul am si eu o priblema...nu poate sa fie o zi de vreo 30-35 de ore asa?

Liliana
Poze- martie 2008
Poze 1
Poze 2
Poze 3
Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Roxi ai dreptate cu seful, mai ales ca e un tip de treaba...dar tocmai din cauza asta m-a durut "tradarea" lui.

Daria pupam si noi printesa cea cocheta. Adela inca vorbeste despre Giulia.O si la noi e invers...Adela vrea tot timpul smotocita de mami...doar mami nu prea mai are energie ptr asta...sau ar avea, dar daca ii dau nas, nu-i ajunge un pic de smotoceala. Ce tare faza cu mami acum sa taci...

hahaha Ioana, sa inteleg ca esti cam neascultatoare si nu esti atenta? Si ai colorat obiectele cele mai lungi sau nu? A sa stii ca si noi avem program de filme aproape in fiecare seara...de exemplu aseara am vazut Mamma Mia...o comedia muzicala (pe muzica formatiei ABBA)

Monica deci la voi fiecare cu caprita lui...tu cu Ioana si tati cu Maria?

Olivia si la noi jucariile au inceput sa stea abandonate...si vrem la PC, dar mami a pus restrictie...nu mai mult de o ora pe saptamana. Si la playground la fel, nu mai vrea sa se joace singura...de exemplu azi: cine alerga copilul pe topogane etc...muma-sa in persoane. Nu Olivia, Adela vorbeste ambele limbi. Acasa vorbeste exclusiv romana...mai putin cu papusile, etc. Si la scoala vorbeste engleza, foarte cursiv, desi totusi mai sunt cuvinte care nu le intelege. Si, mama mea nu mai e la noi, si nu cred ca mai vrea sa vina, din motive de sanatate.

Gata merg sa culc puiul, caci maine e randul lui tati de dus si adus de la gradinita, si nu mai vreau telefoane inainte de a intra in clasa ca sa aplanez conflictul dintre ei.

Carmen, La multi ani flacaului tau, si numai sanatate, fericire si noroc in viata.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
vad ca Patrick e printre putinii care e complet neinteresat de computer.. oare din cauza ca avem 5 in casa? chiar acum vreo 2 saptamani au facut un joculet cu Tarzan la gradinita si el era marcat ca a fost singurul care nu stia cu ce se mananca . pe de alta parte e totusi super fan surubareala, in concluzie taica-su zice ca nu o sa fie programator da poate macar sa fie designer de hardware
Alice sunt foarte frumoase desenele lui Andrei!
Liliana, foarte constiincioasa Adela.... fata mare, ce mai!
Daria zau ca Giulia nu iti face in ciuda.. asa e ea. iti zic io care eram cam tot asa cand eram mai mica
ma duc sa termin mancarea pentru pranz. sa aveti o zi excelenta!!

Mergi la inceput