Burtici fericite de septembrie-octombrie (213)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Mda, lipseste omu' un pic...si nu mai apuca sa recupereze

Dar vad macar ca am picat la timp, pe final de capitol, ca sa-i urez cu mult drag lui Loris Stefan un BINE AI VENIT PE LUME!!!! iar mamei, Kemsy, refacere usoara si sa ne auzim cat mai curand la povesti!

Maria Mangulico Ma bucur ca te-am "prins" macar pe ultima suta de metri. Eu am scos la incalzire usoara, dar le-am explicat sa nu faca vreun pas gresit pana nu aud fluierul de start!
Uite, ca l-ai dat!!
Deeeeci

Hai Maria!!!!!

Iti doresc sa ai o nastere cat mai usoara!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 37+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

ola liliachio...ce zici ca mai faci ?

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui uve_got_mail

Neata!
Am intrat si noi de azi in ultima saptamana sper... Ieri, desi am umblat de nebuna, m-au luat durerile de spate si pe la 3 jumate dimineata ma durea si burtica, probabil contractii, habar nu am. Acum s-au potolit si iarasi ma sperii ca eu nu sunt in stare sa imi dau seama cand vine momentul

L a capitolul asta si eu unt tare in ceata ca ma doare burtica de 3 nopti de pe la 4 pana dimineata la 7-8. Eu tot iau cate un no-spa, dar azi m-a durut mai rau decat zilele trecute si m-am hotarat sa-mi fac bagajul.De cand zic ca-l fac...
Trebuie decat sa iau lista si sa le pun in rucsac.Oare cu pampersii cum sa fac?! Ii ambalez individual(n-am desfacut pana acum pachetul si habar a cm arata,dar banuiesc ca nu-s ambalati individual).Cati sa iau?! Trebuie sa-mi confectionez si tampoanele...

Iulia 38+ cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze
AMR 7 ZILE

Mergi la inceput

Maria, sigur iese ceva azi ca pana si eu te-am visat cu bebe.

Maria

Poze
AMR 7 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Neata fetele
Mangulico nu stiu daca esti acum pe forum ca is in recuperari dar hai sa-ti spun cum te-am visat azi noapte.Se facea ca dormeai tu asa frumos langa sotiorul tau(ora era undeva intre1 3 noaptea) si dintr-o data te trezesti ca-ti vine tare rau sa impingi.Aveai senzatia ca acu iese ceva dar buimacita din somn nu ti-ai dat seama ca iese bebe.Pui mana pe cearcef si observi ca e ud tot te alarmezi trezesti sot suni dupa salvare dar pana sa ajunga la tine nemaiputand sa te abtii te "scremi" impingi de 2 3 ori si iese cretuliu.Sper sa nu te fi speriat.Macar gandeste-te ca ai atut o nastere fffff rapida si fara pic de durere.

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

ola liliachio...ce zici ca mai faci ?

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Ma tarai...ma tarai...si-mi astept soata "proaspata" de pe drumurile tarii, dupa un program criminal de munca...sa preia ploada "mare" ca eu NU MAI POOOT!!!!

Am sarbatorit-o si noi pe Andra, de marti intruna...ca-n povesti zice ea...ca tiganii zic eu Mai asteptam o tura in we si e gata!!

V-am pove ca fiind atat de maricica, evenimentul care va urma o marcheaza mult mai profund. Asa ca sapt asta mi-a scos peri albi. Se cocoata in bratele mele si vrea sa fie coca, vrea sa o duc in brate macar 2-3 metri, vrea sa-i tin eu cana cu apa...ca doar asa o sa fac cu bebe, sa o sterg la fund cu servetelele lu' bebe, nu cu-ale ei, la culcare sa o tin in brate pana adoarme...si-mi mai azvarle cate-un picior in ficat ... si tot asa. Totul a culminat ieri cand mi-a explicat ca ea isi ia concediu de la gradi ca sa aiba grija de mine!!! Draga de ea, este bine intentionata, dar eu simt ca explodez
Scuze de interventia asta care pica atat de aiurea...dar v-am zis...nu mai pot

P.S. Ma trezeam noaptea macar sa va citesc, ca ziua n-a fost chip...dar nu puteam sa butonez ca am o tastatura nesimtita care face zgomote

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 37+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Va las fetele...ma duc la gimnastica si la masaj.....
Ne vedem mai tarziu!
Va pup!

37+Mihnea Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Maria

Maria

Maria

37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

fetelor...sutneti nsite dragutze...sunt emotionata de cate dezmatate am vazut in dimineatza asta.Va multumesc si va doresc de asemenea nasteri usoare...celor care mai sunteti si copii cuminti celor care aveti norocul sa fi scapat deja de partea asta.

Iuliapapusa n tiu daca ai apucat sa citesti primul meu mesaj azi...dar pe la 1 m-a apucat prima contractie, in somn...de nu intelegeam ce am. abia pe la 2 fara 10 m-am dezmeticit ca pana aici mi-a fost.

Va tin la curent. ma duc sa bag o cafea si un dus.

MangaGirl 40+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

LA TERMEN IN ASTEPTARE FRENETICA DE BB SCUMP SI CARLIONTZ!

Mergi la inceput

De Ellenuta nu stiti nimic?! Ea intra pe la ora asta. Si ne facea si capitol. Parca maine trebuia sa mearga la dr,nu?

Poze
AMR 7 ZILE

Mergi la inceput