Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (118)
Raspunsuri - Pagina 20
krelia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Mor daca nu intreb. Cat timp tu vei fi la spital sau Doamne fereste, vei lipsi din alte motive, sotul tau cum cumpara de mancare pentru copilul vostru, daca nu se descurca la un tort? 30+ Chiara Ada |
asta am vrut si eu sa intreb...dar m-am lasat pagubasa...probabil ca si in cazul asta...prietenii, colegii de serviciu..la nevoie se vor cunoaste...
dar, deja devin o mare nebuloasa pentru mine...toate aceste lururi...asa ca, eu refuz sa ma mai gandesc la ele...sincer!
krelia
33+ si printesu' mic, Rares-Mihai
krelia spune:
incepand de maine, da?![]()
citat din mesajul lui laurairina13
![]() Laura, 34+ [/font=Comic Sans MS] Mara TeodoraAMR 6 saptamani !! poze |
krelia
33+ si printesu' mic, Rares-Mihai
Ancutza_Bro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonette S-au cam gatat programarile mele pe ziua de azi dar, tot mai am o ora si jumate pana plec la putzulicili meli ![]() Monis azi iar esti pusa pe hlizeala Tare te-as aompania daca n-as fi plans pana acum 20 de minute pe la spatele clientei, ca ea avea tampoane pe oki........ultimul aranjament fu o oxigenoterapie! Nu stiu ce-a fost cu mine azi dar parca simt ca ma apasa toate...........![]() Fetele care mi-au trimis un gand pozitiv legat de lipsa soacrei De fapt eu plangeam de lipsa mamei Ca s-a dus fara sa-mi iau ramas bun si fiind asa departe tare a mai suferit din cauza plecarii noastre Mereu imi zicea la tel ca nu mai traieste sa ne mai vada o data si eu ma luam de ea ![]() Clar lucru........azi orice gandesc imi stoarce lacrimi Aseara stateam de vorba cu sefulmeu si ii spuneam ca il apreciez ptr faptul ca isi trateaza oamenii frumos si ma inecam in lacrimi....oare ma dus pe-o latura?????????????????????![]() Ancutza bine ca e colul bine.......la dureri stii ce-ai de facut! Sunt sigura ca bb e dolofan si are falcutze, o sa vezi tu data viitoare!!! mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in 28+ cu Nicholas!www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei! |
hai nu mai fi trista te rog
, sunt sigura ca mamy tau are grija de voi de printre ingeri...si tu trebuie sa te gandesti ca ii transmiti starea ta la bebe si nu e bine...incearca sa te gandesti la ea cat de bine era cand o aveai langa tine si nu invers...depinde cum vrei sa privesti lucrurile...multumesc la randul meu pt incurajari...te 
Anca
34+ 
POZE
AMR 6 SAPTAMANI !!!
monis5 spune:
RamonaC - bravo!!! numai cu vesti de astea sa vii 

Fetili care stiu a tine pariuri: facem pariu cine din cele "plangacioase" se vor transforma in mamici puternice la scutece si care din cele tari vor trece in echipa "plangacioaselor"? ![]()
![]()
![]()
Ma leg sa fac cap nou, scrieti incet si citetz cateva minute 
monis
34
cu poze noi
printesika spune:
salut fetele...n-am mai postat pentru ca am fost plecata 2 luni...vroiam sa va intreb ceva...doctora prin telefon mi-a recomandat vitamina A,dar am citit pe prospect ca nu prea e indicat....voi luati vit A?merg abia luni la cons si m-a apucat o frica la ora asta.....
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui RamonaCopot Am fost la cinema si am avut si belete in primul rand .Ne-am vazut bebelacul, care are deja 2763 g (Ancutza sper sa nu te supere ca mai vin si eu si ma laud aici cu gramele ![]() ), |
doamne fereste Ramo
...sa stii ca eu ma bucur enorm de mult pt fiecare dintre voi care vine cu vesti bune...nici sa nu te gandesti ca as putea reactiona altfel
Karelia cea mai buna zacusca din comert este cea traditionala de la Mandy, mancam cat eram la servici , eu o recomand cu incredere
Lavi

Anca
34+ 
POZE
AMR 6 SAPTAMANI !!!
RamonaCopot spune:
| citat din mesajul lui camy_pus mi-a luat foc si bucataria...sa vedem daca pe asta o "vedeti" ...am draci... Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei ![]() n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei www.Darius-Andrei.piczo.com http://nshrine.com/shrine/Darius Sa-l ajutam pe Alex 34+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe Flavius Cristian AMR 4 SAPTAMANI![]() POZE |
bei...ce e acolo la tine??? intai inundatie si acuma a luat foc? pai scurgerea aia nu o fost cu apa, era cu petrol cumva?
Camy....cat mai ai oameni la lucru, du-te maine din toata saracia di fa-ti inca o asigurare la apartament, ca nu e de joaca.
sper sa nu fie ceva grav.Ramona,
35+
DOMINIC ANDREI
RamonaCopot spune:
citat din mesajul lui laurairina13
![]() ![]() Asta chiar e tareeeeeeeeeeeeee![]() Si felicitari pt vestile bune si colul bine inchis!Sa fie asa macar inca 2-3 saptamani! Laura, 34+ Mara TeodoraAMR 6 saptamani !! poze |
Merci...daca mai sta colul meu asa pana in data de 18, ma declar satisfacuta si multumita pe deplin! Oricate dureri as avea, acuma mi-am luat doza de anestezie pt 1 sapt macar! Sa nu ma lasati sa ma mai plang pe aici de ceva.
Ramona,
35+
DOMINIC ANDREI
RamonaCopot spune:
| citat din mesajul lui floricik RamonaC super vesti!!! ![]() Bravo. Ma bucur ca totul e ok.Cat despre sot.... ![]() 30+ ![]() http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png |
Merci
. Se pare ca si sotul si eu suntem amandoi dusi cu pluta Ah...si m-a mai intrebat si daca si-o pus dr pe degete gel din ala de-mi pune si pe burta, sau alt lubrefiant
Ramona,
35+
DOMINIC ANDREI

Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
Am fost la cinema si am avut si belete in primul rand
AMR 4 SAPTAMANI
pe luna asta, sa nu te mai aud ca te mai plangi ca iti trebuie!"