Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (118)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

@Katyuscha:

nu ma sumpar,ai mare dreptate in ceea ce zici
ar trebui sa-ti dea de gandit!

tortul nu e pt sot ci pt Andrei
am inteles asta, tu nu ai inteles ca eu ma refeream sa lasi tortul in grija sotului, sa-l cumpere el

el nu stie sa vb engleza
de cat timp spuneai ca sunteti in Canada?....stiu ca e partea engleza...dar poate macar franceza??
si...mai scuza-mi indiscretia...si curiozitatea femeiasca..dar cum se descurca sotul tau la munca, in cazul asta???

de aceea multe lucruri eu trebuie sa le fac.
pana cand?

cat despre nascut pe aspiratornu vreau binenteles
sper, sincer, sa nici nu fie cazul!

cat despre doctori off ca-s satula
eu tot mai cred ca, daca iti expui problemele dureroase....te vor lua in seama..

multumesc pt ceea ce ai zis
cu placere...

si cu asta, chiar...gata!

krelia 33+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

ps. pe drum sotul m-a intrebat despre cum a masurat dr oasele de la bazin, "aha...deci cu degetul...sper ca si-a pus manusa..." si apoi a dat verdictul: "nah..ca ai avut parte si de pe luna asta, sa nu te mai aud ca te mai plangi ca iti trebuie!"

Asta chiar e tareeeeeeeeeeeeee
Si felicitari pt vestile bune si colul bine inchis!Sa fie asa macar inca 2-3 saptamani!

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 34+ Mara Teodora
AMR 6 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

RamonaC super vesti!!! Bravo. Ma bucur ca totul e ok.
Cat despre sot....

30+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Ramo bravo, excelenta pudra sau ce lipsea, felicitari! Iti amintesti cate griji iti faceai? Simonette , fiecare are probleme cu familia, cu casa, cu banii,cu fricile, cu ce-o fi, dar ne-am adunat aici nu ca sa nu fim dincolo, ci sa incercam macar sa ascultam. Eu nu credeam in teoria asta. Eram terminata cu nervii in primele luni si ma intrebam cu ce ma poate ajuta ca un necunoscut vine si-mi spune sa fiu pozitiva? Pai ce, is tampita sa nu stiu ca ar trebui sa fiu pozitiva daca as putea? Pana am avut surpriza unui om care a stiut sa ma scoata de acolo. Noi te putem asculta, te putem pupa virtual, dar nu conteaza ceea ce putem noi sa-ti facem, ci ca ai golit tu putin punguta de suparare, da? Miany sa treaca, sper sa te lase durerile de la pastila macar, daca n-ai lasat inelata sa-ti faca injectia. Laurairina , sperie ce se intampla la sept-oct, nu? Cahhhh, parca e mai bine acum, sa stii, desi nici pe asta n-as fi crezut-o. 30+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

@Katyuscha:

nu ma sumpar,ai mare dreptate in ceea ce zici
ar trebui sa-ti dea de gandit!

tortul nu e pt sot ci pt Andrei
am inteles asta, tu nu ai inteles ca eu ma refeream sa lasi tortul in grija sotului, sa-l cumpere el

el nu stie sa vb engleza
de cat timp spuneai ca sunteti in Canada?....stiu ca e partea engleza...dar poate macar franceza??
si...mai scuza-mi indiscretia...si curiozitatea femeiasca..dar cum se descurca sotul tau la munca, in cazul asta???

de aceea multe lucruri eu trebuie sa le fac.
pana cand?

cat despre nascut pe aspiratornu vreau binenteles
sper, sincer, sa nici nu fie cazul!

cat despre doctori off ca-s satula
eu tot mai cred ca, daca iti expui problemele dureroase....te vor lua in seama..

multumesc pt ceea ce ai zis
cu placere...

si cu asta, chiar...gata!

in partea engleza suntem de aproape un an dar eu in canada de aproape 3 ani si aici in partea engleza ,astia franceza nu vorbesc pe la magazine, se uita la tine ca la masini straine.sotul meu lucreaza cu romani si nu are contact de a vorbi in engleza ft putin ce stie si nu il ajuta deloc intr-o conversatie.
cu tortul -scuze am citit eu gresit
doctorii--- daca nu le-am mai zis ce am si toate simtomele si toate alea, singurul lucru care mil spun e ca e ceva normal ca toate sunt de la sarcina si ca simtomele care le am trebuie sa fie prezente.acum gata fug la doctor.

Alexandra 34 + si lumina ochilor mei Andriusik 3 ani 26.09.2006

Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 6 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

mi-a luat foc si bucataria...sa vedem daca pe asta o "vedeti"
...am draci...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

34+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 4 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

RamoC, bravo fata...hai ca ai avut o seara plina cu de toate!..felicitari pt toate vestile bune!
auzi...mie, pe lg zaharul ala pudra....sa-mi pui si-o lingura de zacusca, da?

no, e clar, ii zic lu' hazband sa ia maine...ca azi deja l-am hamalit destul....desi, ma cam mananca degetelele sa-l sun, ca e putin iesit ...

laura, zii si la mine....dupa 30 oct - 1 nov nov...ca morcovu' meu e 21-29 oct.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katyuscha21in partea engleza suntem de aproape un an dar eu in canada de aproape 3 ani si aici in partea engleza ,astia franceza nu vorbesc pe la magazine, se uita la tine ca la masini straine.sotul meu lucreaza cu romani si nu are contact de a vorbi in engleza ft putin ce stie si nu il ajuta deloc intr-o conversatie.cu tortul -scuze am citit eu gresitdoctorii--- daca nu le-am mai zis ce am si toate simtomele si toate alea, singurul lucru care mil spun e ca e ceva normal ca toate sunt de la sarcina si ca simtomele care le am trebuie sa fie prezente.acum gata fug la doctor.
Mor daca nu intreb. Cat timp tu vei fi la spital sau Doamne fereste, vei lipsi din alte motive, sotul tau cum cumpara de mancare pentru copilul vostru, daca nu se descurca la un tort? 30+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Katy - in cazul asta, pune-l cu burta pe carte, caci e pacat....sincer!!
succes la dr...si totusi, mai pistoneaza-i...trimite-le linkuri din Romania..zi-le ca durerile de burta cu contractii..nu-s normale....

te asteptam cu vesti bune....si sper ca noaptea sa-ti fie sfetnic bun.....si, taiete, ca p'orma ti-o iei in cap cu atata cocoloseala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

laura, zii si la mine....dupa 30 oct - 1 nov nov...ca morcovu' meu e 21-29 oct.....[/font=Comic Sans MS][/purple]

Deci la matali stabilim SIGUR ca Rareshelu sta la dospit minim 29 zile!

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 34+ Mara Teodora
AMR 6 saptamani !!
poze

Mergi la inceput