Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (118)
Raspunsuri - Pagina 17
Katyuscha21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui krelia [purple][font=Comic Sans MS]'elo burtix! ![]() ati scris o groaza..incerc si eu sa revin la zi.... in primul rand..pentru ultima oara!!!!! bey Katy.....tu nu stii la ce te expui cu drumurile astea? lasa naibii tortul pt sot, pana duminica mai e..poa' sa ia si el un amarat de tort in drum spre casa, chiar daca vine frant de la munca (crede-ma ca stiu ce inseamna sot frant de la munca, nemancat si caruia ii curge sange din nas si care gaseste forta sa stranga dupa nevasta-sa, sa-i aduca tot ce-i cere la nas, sa mai puna si la spalat, sa spele si vasele..asa ca, se poate!!!)....mai lasa odata pt totdeauna curatenia (cumva vrei sa nasti calare pe aspirator?)....si mai pune-l la treaba si pe cel care a contribuit la noul tau statut....indiferent ca vine seara tarziu....tu esti cea care trebuie protejata! iar cu dr. de acolo....scuza-ma..dar analizele lu' peste sunt apa de ploaie la ce dureri spui ca ai.....o placenta joasa nu se vede la analizele de sange...un col scurt, la fel..un risc de nastere prematura....ia-ti omu' de-o aripa si du-te mai fata, la eco amanuntit sa stii si tu macar cum sta copilul ala al tau..... atat am avut sa-ti spun....daca vrei sa iei ceva invataminte de aici, bine...daca nu...considera ca sunt eu absurda si nu inteleg..si atunci, imi cer scuze ca m-am bagat aiurea..... krelia 33+ si printesu' mic, Rares-Mihai ![]() |
ne-ai luat la rand pe toate

nu ma sumpar,ai mare dreptate in ceea ce zici
tortul nu e pt sot ci pt Andrei si el5 nu stie sa vb engleza de aceea multe lucruri eu ttrebuie sa le fac.
cat despre nascut pe asp+irator

nu vreau binentelescat despre doctori off ca-s satula

multumesc pt ceea ce ai zis

Alexandra
34 + si lumina ochilor mei
Andriusik 3 ani 26.09.2006 Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica

www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 6 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

Katyuscha21 spune:
| citat din mesajul lui camy_pus hello krelia ca bine zici tu dragalasa de Katy dar din pacate sunt convinsa ca nu te va asculta...eu pana acum eram in capul lui Pustache si facusem deja cateva ecografii l particular..plus in pat cuminte ![]() ![]() ![]() Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei ![]() n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei www.Darius-Andrei.piczo.com http://nshrine.com/shrine/Darius Sa-l ajutam pe Alex 34+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe Flavius Cristian AMR 4 SAPTAMANI![]() POZE |
si as face la fel da cui sa ii mai sar in cap?
cat despre eco la particular nu imi permit chiar daca vreau sa ma duc nu am banii necesari acum cu criza asta ne merge ft greu

dar o sa dea Domnul si o sa fie bine
Alexandra
Andriusik 3 ani 26.09.2006 Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica

www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti

simonette spune:
S-au cam gatat programarile mele pe ziua de azi dar, tot mai am o ora si jumate pana plec la putzulicili meli
Monis azi iar esti pusa pe hlizeala
Tare te-as aompania daca n-as fi plans pana acum 20 de minute pe la spatele clientei, ca ea avea tampoane pe oki........ultimul aranjament fu o oxigenoterapie! Nu stiu ce-a fost cu mine azi dar parca simt ca ma apasa toate...........
Fetele care mi-au trimis un gand pozitiv legat de lipsa soacrei
De fapt eu plangeam de lipsa mamei
Ca s-a dus fara sa-mi iau ramas bun si fiind asa departe tare a mai suferit din cauza plecarii noastre
Mereu imi zicea la tel ca nu mai traieste sa ne mai vada o data si eu ma luam de ea 
Clar lucru........azi orice gandesc imi stoarce lacrimi
Aseara stateam de vorba cu sefulmeu si ii spuneam ca il apreciez ptr faptul ca isi trateaza oamenii frumos si ma inecam in lacrimi....oare ma dus pe-o latura?????????????????????
Ancutza bine ca e colul bine.......la dureri stii ce-ai de facut! Sunt sigura ca bb e dolofan si are falcutze, o sa vezi tu data viitoare!!!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in
28+
cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
Katyuscha21 spune:
buuunnnn acum ca am fost luata la tura de fete ![]()
ma duc linistita sa ma imbrac ca trebuie sa merg la medic la controlul de rutina.revin mai tarziu.
forumeala placuta in continuare ![]()

Alexandra
Andriusik 3 ani 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica 
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui simonetteClar lucru........azi orice gandesc imi stoarce lacrimi Aseara stateam de vorba cu sefulmeu si ii spuneam ca il apreciez ptr faptul ca isi trateaza oamenii frumos si ma inecam in lacrimi....oare ma dus pe-o latura?????????????????????![]() |

30+
Chiara Ada
monis5 spune:
| citat din mesajul lui simonette S-au cam gatat programarile mele pe ziua de azi dar, tot mai am o ora si jumate pana plec la putzulicili meli ![]() Monis azi iar esti pusa pe hlizeala Tare te-as aompania daca n-as fi plans pana acum 20 de minute pe la spatele clientei, ca ea avea tampoane pe oki........ultimul aranjament fu o oxigenoterapie! Nu stiu ce-a fost cu mine azi dar parca simt ca ma apasa toate...........![]() Fetele care mi-au trimis un gand pozitiv legat de lipsa soacrei De fapt eu plangeam de lipsa mamei Ca s-a dus fara sa-mi iau ramas bun si fiind asa departe tare a mai suferit din cauza plecarii noastre Mereu imi zicea la tel ca nu mai traieste sa ne mai vada o data si eu ma luam de ea ![]() Clar lucru........azi orice gandesc imi stoarce lacrimi Aseara stateam de vorba cu sefulmeu si ii spuneam ca il apreciez ptr faptul ca isi trateaza oamenii frumos si ma inecam in lacrimi....oare ma dus pe-o latura?????????????????????![]() Ancutza bine ca e colul bine.......la dureri stii ce-ai de facut! Sunt sigura ca bb e dolofan si are falcutze, o sa vezi tu data viitoare!!! mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in 28+ cu Nicholas!www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei! |

si niste 

sa-ti treaca. E doar o zi mai proasta. Multe din noi am avut-o marti. Tu o ai azi. Maine va fi diferit monis
34cu poze noi
laviniablaga spune:
kreliutza
...iti trimit daca vrei zacusca!dar s-arm putea sa gasesti in comert din alea gata preparate! daca mergi in vreun hyper si cauti gasesti
...iar la faza cu feciorii nostri...mai stii...poate ca ei comunica telepatic!
...zice mintea mea in gandul ei!in fine, never mind...am fost sad azi, dupa ce m-am uitat la film, fiindca vrajitorul sef si batran a murit

...parca is de gradinita...a venit sotul acasa si rade de mine si acum!
ancutza bine ca ai fost la medic si e totul bine!
RamoC...tu nu trebuia sa mergi azi la medic?Parca asa tineam eu minte! La faza cu sotia fratelui tau...tot ce pot sa zic este ca tu sa nu te superi prea tare sa nu ii transmiti supararea lui DOMINIC!
shtephy pupici multi la tine

Tuturor mamelor, burtilor, burticilor de la odiseea noastra poopaceala mare...si promisiunea ca maine o sa fiu mai activa si mai pusa pe palavrageala...si poate ca o sa va stresez din nou cu eternele mele articole!

Miany, sper ca esti bine mama!
AndreCluj, Monis
Simonette, Simina

Lavi,
34+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 6saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
miany75 spune:
| citat din mesajul lui shtephy Miany imi pare bine sa te vad ![]() _ Ramona,mami de Stefitza (20.11.2006) si 30+ ![]() |
as vrea ,dar din pacate timpul nu prea imi permite...oricum dupa ziua de azi ,poate ar fi mai bine sa stau pe fundul meu...miany
34+
DAVID ANDREI
monis5 spune:
citat din mesajul lui miany75 as vrea ,dar din pacate timpul nu prea imi permite...oricum dupa ziua de azi ,poate ar fi mai bine sa stau pe fundul meu... |
Oare ce ai mai inginerit si azi?
Esti bine, da?

monis
34cu poze noi
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui simonetteClar lucru........azi orice gandesc imi stoarce lacrimi Aseara stateam de vorba cu sefulmeu si ii spuneam ca il apreciez ptr faptul ca isi trateaza oamenii frumos si ma inecam in lacrimi....oare ma dus pe-o latura?????????????????????![]() |

30+
Chiara Ada

AMR 4 SAPTAMANI
Stefitza (20.11.2006) si