Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (118)
Raspunsuri - Pagina 16
lylyana.ion spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ancutza_Bro
eu le-am gasit pe toate, doar ca m-au costat 80 ron ![]() Anca 34+ ![]() POZE AMR 6 SAPTAMANI !!! |
ok, sanatate multa atunci si ai grija de tine

Lili
34 cu
Alexandru
s_alinutza spune:
Ma bucur cand vin burticile cu vesti bune de la medic ![]()
Eu trebuie sa merg la control saptamana viitoare miercuri, cand implinim 34 de saptamani
Daca n-o sa zica medicul nimic o sa-l rog eu sa ia o proba de secretie vaginala, ca e tare abundenta in ultima vreme, sper sa nu fie vreo infectie si la mine. Nu si-a schimbat culoarea sau consistenta, dar e mai abundenta decat de obicei si ma enerveaza sa port absorbant dintr-ala zilnic![]()
Abia astept sa-l vad pe bebe la eco. La 32 de saptamani avea aproape 1800 gr. Dupa cum creste burtica, cred ca s-a mai ingrasat si el, din spirit de solidaritate cu mami ![]()

33+ cu
pe care o sa-l cheme David
http://picasaweb.google.com/alinutzasabo/Burtica?feat=directlink
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">http://www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/
tiusca spune:
krelia la Municipal nu am mai fost de cand l-am nascut pe Matei.Toate consultatiile le-am avut la cabinetul ei particular
.Insa cand l-am nascut pe Matei,spitalul a fost mai mult decat ok.asistentele nu erau cu ochii dupa spaga si nici doctorii.Am stat intr-un salon cu 5 paturi si cu grup sanitar si chiar si televizor.Ce m-a enervat atunci,si era octombrie,a fost caldura sufocanta.In rest,atunci cand iti doresti sa ajungi mai repede acasa treci cu vederea multe chestii.Eu am nascut natural,bebe in 2 ore era la sanul meu si de a doua zi chiar langa mine in patut.Mi-a trebuit pampers si sapunel,pentru el.Eu de Municipal nu am auzit nimic de rau.Dar.....Tu cu cine nasti?
Cat despre servici eu nu vreau statuie c,i caut voia buna si veselia.Acasa mi-e urat sa stau si in plus lucrez in acelasi loc cu sotul si in caz de ceva fugim cu masina la spital.Eu daca stau acasa muncesc mai mult ca la servici,asa ca prefer asta.Oricum in 2 sapt.ii zic si eu pa pa.Pupici
krelia spune:
asa...sa reluam ![]()
tiusca, stii sigur ca Municipalul iti da camasa de la ei? Si ca bebe e tot de la ei imbracat?
ref. la serviciu..daca te tin inca balamalele, bravo tie..insa, fii cu bagare de seama, da?![]()
eu nasc cu dr. roxana bohiltea....si daca ma ajuta DD...sper sa nu ma apuce in per. 21-29 oct...taman cand e ea plecata....
...eu as fi cam gata cu bagajul...mai am papucii pt mine...anestezia....si cred ca suntem pregatiti amandoi ![]()
simo, lasa lacrimussele, da?..si vb lu' monis..vei fi soacra cu 3 nurori....intocmai ca si a mea ![]()
sa stii ca suntem alaturi de tine!
Andre, super dialog are ginerele cu soacra ![]()
lavi, hai ca mi-a trecut de coliva..si mi s-a facut de zacusca..of..gravidenia asta...se gasea intr-o vreme zacusca din "gradina bulgarului"...o mai fi marca asa?
tinonino, urat din partea soacra-tii....mai bine nu-i da socoteala...las-o-n lumea ei...
miany,pup si eu back 
monis..am auzit si eu ca mamele de baieti ar fi mai autoritare...mai protectoare cu..puii lor...mai ca gainile asa..
...acu', vb aia..vom vedea si noi ce si cum ![]()
ref. la pozitiile cupkilului..si eu multa vreme l-am crezut cu poponeata in dreapte...cand ea de fapt, era in stanga ![]()
simi'...fu bun rezumatu'?....ca je altu'..nu mai fac, parol!![]()
stephy, I rest my case
...eu chiar nu mai vreau sa vorbesc in van...pt ca, pana la urma fiecare e raspunzator pt faptele sale....si gata!
lylyana, cred ca si pe mine ma paste o analiza la urina..dupa tratamentul asta cu antibiotic....sigur imi va da sa fac..
Camy, asa, cuminte in patuc si ordine la sot
..eu tocmai l-am invatat sa foloseasca masina de spalat ![]()
fata!
Ancutza, bine ca e ok o parte..ca partea cealalta..se rezolva si ea
....tine minte intrbarile si bombrdeaz-o cu ele, data viitoare!
floricik....asa, asa..si cu prima poza de la eco
...o sa-i adaug si asta pe lista lu hazband [:I}...
eu m-am obisnuit cu gynipral....nu mai am palpitatii...de umflat dejtele, nu stiu exact...caci, daca nu am mai iesit din casa...n-am mai pus inele-n dansele, dci, nu stiu
...
gata, am mai facut o placintica
...acum veniti si voi cu zaharel ca s-o pudram 
krelia
33+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
roxyaly spune:
Ancuta ma bucur ca esti ok.Lasa ca data viitoare o sa iti zica si cat are bebe greutate.
Azi sotul a cumparat pt. bebe primele 3 body-uri.In rest nu am cumparat nimik deocamdata.Saptamana viitoare daca e totul ok mergem la cumparaturi.O sa fac poze la hainute sa le vedeti.
va pup
31+
Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 6 SAPTAMANI
zodie_de_foc spune:

Sal!
De cand sunt in concediu va citesc zilnic si ma gandesc mereu la voi. De scris, nu prea am scris - n-as putea motiva de ce.
V-am si visat 
cu toate ca nici nu va cunosc - nici pozele nu le-am vazut. Cu vreo trei dintre voi eram la mare si petreceam ![]()

Va admir pe cele care stati acasa de luni de zile... consemnate, dar mai aveti putin. Ma intreb cum ati rezistat ca eu de o saptamana jumate simt ca ma urc pe pereti
Va
si va doresc toate cele bune!
33+ cu
=
Matei Gabriel
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxyaly Ancuta ma bucur ca esti ok.Lasa ca data viitoare o sa iti zica si cat are bebe greutate. Azi sotul a cumparat pt. bebe primele 3 body-uri.In rest nu am cumparat nimik deocamdata.Saptamana viitoare daca e totul ok mergem la cumparaturi.O sa fac poze la hainute sa le vedeti. va pup 31+ Matei Constantinroxyaly-poze AMR 6 SAPTAMANI |

spor la cumparaturi.Eu de astea de bebelus nu sunt asa agitata, cat de ale mele, respectiv alea de spital. Chiar ieri am vb cu o moasa si a zis ca la debutul sapt 35 cel tarziu, sacosica de travaliu tb sa fie la usa...
Acuma cine are hazband spidi gonzales si priceput, cred ca o mai poate amana. Nu e cazul meu
PS - nu fac poze

monis
34cu poze noi
Ancutza_Bro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui krelia Ancutza, bine ca e ok o parte..ca partea cealalta..se rezolva si ea |
Kreliutza data viitoare asa o sa fac...nu mai scapa

Anca
34+ 
POZE
AMR 6 SAPTAMANI !!!
tiusca spune:
Krelia stiu sigur ca acum 5 ani iti dadeau camasa de noapte si mai stiu sigur ca niciun spital nu te-ar lasa fara.Stai linistita.Stiu ca traim in Romania ,dar nici chiar asa...
Cat despre Katyushca(scuze daca nu am scris bine) ma gandesc ca daca se simtea asa rau sau daca ar fi vrut sa stie sexul copilului ar fi gasit si resursele financiare necesare si portite in sistemul lor sanitar sa le dea de capat.Fiecare dintre noi isi cunoaste corpul si stim cand sa ne ingrijoram sau cand e bine.Pe de o parte e bine ca nu stie sexul bebeului.Surpriza e mult mai mare si mai placuta.
Krelia,cat a costat anestezia?Eu astept sa-mi dea ok-ul doctorita sa o cumpar.Cica dupa 37 de sapt.stim cum o sa nasc.