Albinute & bondari de mar-apr'07 (128)
Raspunsuri - Pagina 19
carmenefr spune:
Buna !
Brrrr, ce friguri...
Karra va tinem pumnii sa fie totul bine.
Bun venit noilor mamici !
Frig in casa Ehh, era cam frig, pt ca sotul lasase geamurile deschise la bucatarie si dormitor, ca ieri de dimineata cand am plecat la cresa/munci, era senin si vreme frumoasa. Apoi au inceput vantoasele...Am dat drumul la aragaz, am pregatiti si niste "pepeputze"-ciupercute
si s-a mai incalzit un pic
.Noi o invelim pe Teodora cu pilota de puf, cam de 2sapt.Si la noi am scos pilota cam de o sapt.
Ieri, prin frig si ploi , am ajuns cu Teodora la un magazin pt pitici, ca sa-i cumpar ghete.Cum a fost asa de frumoasa vremea, am tot amanat.Pana sa ajungem la magazin, Teodora a sarit in cateva balti mici, de-ajuns sa se ude un pic la nadragi...Stie "modelul" asta de un coleg de grupa, care daca e ud pe jos, numai prin balti intra...si daca maica-sa nu-l lasa, se pune pe urlaaaaaaaat.Asa ca dupa ce i-am tras 2 la fund, a inceput cu bocete si apoi s-a calmat.
Prin casa si Teodora ar vrea sa stea desculta, prea putin cu papuci, insa am o replica noua, care la noi da rezultate(desi nu e o tactica buna...):nu vrei sa te incalti/imbraci/mananci, nu avem ce sa facem, dam ltor copii care nu au cu ce sa se imbrace/incalte/manance"Si atunci brusc vrea
...
De incaltat isi pune singura papucii, sandalele, are niste pantofiori albi cu 2deschideri, pe dr/stg, si se pot incalta usor, cateodata isi pune si adidasii...
De imbracat isi pune singura chiloteii(cu fetita in fata/ sau cu floricica in fata),pantalonii,maieul il imbraca pe la picioare si si-l trage pe corp apoi ![]()
De mancat mananca singura de mult timp.
diana_jors spune:
Carmen, eu i-am luat lui Alex niste cizmulite de cauciuc putin mai mari si largute de la Kiabi si cu ele ii dau voie sa sara in balti (ii bag pantalonii in ele si nu se uda). Chiar iesim special seara afara cu ele cand ploua, ca sa sara in balti
cu alte perechi de incaltaminte nu are voie si nici nu prea incearca. Asa, suntem impacati amandoi - si eu ca nu isi uda pantalonii aiurea, si el ca sare prin balti ![]()
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
Siuta spune:
Winnie si Karra, multa sanatate va doresc!
Cica din seara asta dau drumul la caldura in Buc
. Ieri am dardait in casa, noroc ca Anastasia e la tara !
Despre vorbit : vorbeste corect dar prea repede
De multe ori trebuie sa o rog sa repete mai rar, ca sa inteleg tot! Mai incurca "Multumesc" cu " Cu placere"...
Despre teatru: am fost in primavara la Tandarica , si am decis sa mai asteptam pana la urmatoarea experienta de acest gen, nu de alta dar nu a avut rabdare pana la capat si am iesit .
Despre pampers : eu ii mai pun doar noaptea, pt ca mi-e mila sa o trezesc . Problema e, ca de cand e la tara, adica de 3 zile, face pisu pe ea la somnul de dupaamiaza. Ce-i drept, doarme mai mult cu 1 ora decat acasa..
Despre imbracat: eu nu o infofolesc foarte tare, dar acum ca e la maica-mea, precis are si strampi si pantaloni, si caciula , si maieu
. Asta e, ii dam inainte cu septilin si oscilo si sa speram ca o sa trecem ok peste iarna !
Sa aveti copii sanatosi si voiosi
Pupam stupul
Andreea, mamica de Anastasia
http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community
gaia.nevia spune:
sanatate multa, winnie si kara, sa va iasa analizele bine!
tocmai m-am pierdut pe blogul sayyidah-ai si am tras oxigen din plin
Teo a fost prima oara la teatru acum doua saptamani (cu tati), la Ion Creanga, un spectacol "ploaia" jucat de niste italieni.
Am primit biletele gratis la fast track tots...
A stat cuminte la tot spectacolul (30min), n-a plans pe intuneric... dar nu povesteste nimic. Zice doar, foarte mandru "AI FOST LA TEATRU!!!"
ziceati de imbracat: i-am imbracat azi pe amandoi la fel: pantaloni (reiat), sosete, ghete, body MS, bluza ML, polar, vesta de fas cu gluga si fes subtire (headbuff). Erau 12 grade cand am iesit, nu au vrut glugile, dar nici n-am stat mult afara.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
roxanici spune:
Ioana, nu e vorba de calit si experimentat calirea pe cupiii in pragul virozelor, e de obisnuinta....fiecare e obisnuit intr-un fel, si daca noi asa am umblat mereu asa mergem si in continuare; nici io nu experimentez calirea pe rares.
Sayydah adica ddana....daaa, oxigen pur....daca o fost cu cruce rosie ne-o servit si cu bunatati.
Raresu merge la teatru cu gradi si cica sta si ii place. La noi in selgros in fiecare sambata la 12 e teatru de papusi si am nimerit si noi de vo 2 ori cu rares, dar atunci nu o avut rabdare mai deloc, tot zicea sa plecam
KArra, tinem pumnii. Dar de ce testele astea pt Winnie? ori am uitat io ca are o pb ori e ceva recent
Si noi iesim special pt sarit prin balti cu cizmele de cauciuc, dar rares a reusit si asa sa se ude pe un crac rau de tot, dar la-am lasat pana si--o facut mendrele. A dat cu un picior intr-o balta pana a secat-o si si-a udat si cracul respectiv de sus pana jos.
sa nu uitati gandurile bune pt Laura maine
Kitty spune:
Am scris un mesaj lungut dragut si l-am pierdut. 
Dar pentru ca e maaare sarbatoare (a scris Ddana
si a si dat la citit blogul cel superb din care ma adap eu tot mereu) incerc sa scriu din nou. Desi e greu ca sunt singura cu monstruletii.
Am privit cu drag pozele puilor tai Gabi....ce frumos ca mergi cu ei la inot.
OanaStefana felicitari pentru atitudinea ta si ceea ce am vazut eu acolo sunt doua fetite fericite, sa-ti traiasca!
Karra, eu nu cred ca Winnie are intoleranta la gluten care n-ar fi fost descoperita pana acum, dar nu ma lansez in presupuneri, deocamdata va tin pumnii si va doresc sanatate! Mai ales ca am trecut si noi prin analizele astea.. 
Giulia vorbeste muuuuult si foaaarteee muuuult
, se imbraca -incalta singura (mai ia stangu-n dreptul), mananca singura, e f independenta, mi-o tot lauda ingrijitoarele la cresa, azi m-au pus sa stau ascunsa sa ma uit ce face. Canta, dansa, se juca, vorbea intr-una, facea show
, mai mare dragul sa o vad cat de vesela era.
De frig e frig si la noi, azidimineata au fost 2 grade...inca n-am pus caciulita, n-am luat strampi dar cred ca trebuie sa pregatesc pe maine. In casa e destul de frig (n-avem centrala si inca nu se da caldura) dar suntem caldurosi cu totii.
Ataaat ca ma omoara monstruletii...poate mai tarziu mai prind un moment.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
tzuna spune:
FRIG........... da si pe la noi dar in casa avem 20 de grade noaptea deci e ok. astia nu anunta ca ar da caldura inca. daca va scadea sub 19 grade punem si noi ceva in priza. Pana atunci Maria doarme invelita cu pilota ei, si imbracata in pijama si body cu maneca scurta pe dedesubt.
Dimineata insa am scos cizmulitele si geaca mai groasa. la 7.30 cand am plecta noi la gradi era chiar frigut. Ma gandesc insa ca ni se pare asa frig si pentru ca a fost trecerea prea brusca. Miercurea trecuta parca avem 29 de grade in bucursti si ieseam in tricou. Deci am scos palariuta cu urechi, cizmulite (asta pt ca am vrut sa o duc in fusta si pt ca nu are inca ghetute sau altceva in afara de pantofi)
stefaniya spune:
Buna,stup
Elyanne,ma bucur sa mai citesc si despre alti copii care nu se omoara cu vorbitul![]()
Carl e departe de alti copii la capitolul vorbit.Dar il inteleg pt ca oricum e zapacit cu doua limbi,iar eu ma bucur ca usor incepe sa mai faca diferenta intre ele.Adica mie imi spune "au burta" si lui Klaus ii spune "au maven".
Citeam pe la "consultatii si psihologie" si parca m-au luat gandurile la cat de usor se dau diagnostice.Adica dupa ce se spune pe acolo Carl ar avea intarziere in vorbire,dar eu nu cred ca ar fi vreo problema.
Dar se imbraca singur pt ca la camin a trecut la grupa mare si nu prea mai are atentia de la inceput,asa ca trebuie sa se incalte,imbrace singur(cu ajutor la inchis fermoar au ce e mai greu).Acasa bineinteles ca eu il ajut,totusi cred ca e prea mic pt asta,dar nu ma pun eu sa le schimb lor sistemul.
Mor dupa el cand face ceva gresit si eu pun botic,vine si zice ,mami Carl cuze

La camin mereu citesc in caietelul de zi unde scrie mereu ca , Carl da mereu tonul la dans.Si povestea educatoarea ca danseaza si se opreste cateva secunde dupa care continua.I-am explicat ca el se uita la dvd-ul cu Michael Jackson si el danseaza face pauza ca sa fie aplaudat si apoi continua,iar Carl copie,uneori imi zice "mami aplauda"
Ca sa nu va mai zic ca face moonwalk (asa ca pt vartsa lui)
Roxanici,de acord cu ce ai scris cu caciula,fular....
Si mai vreau sa-ti zic ca Rares e foarte foarte dragalas cand vorbeste.Si la un momentdat zice el ca vrea sa-i scrie numele lui tati pe manuta ca la camin si eu ii traduceam lui Klaus si el mirat ma intreaba,stie sa scrie
Asta pt ca uneori ii arat filmulete din stup unde copiii fac mult mai multe decat Carl.
OanaStefana,sa va traiasca fetitele si sa fie sanatoase,ca frumoase sunt 
Sanatate la bolnaviori!
Noapte buna!
gabi78 spune:
Asa cum mereu am fost aproape unele de altele, sa nu uitam ca maine sotul Laurei (Loradin)are nevoie de gandurile noastre bune.
Maine dimineata macar pentru cateva minute sa ne rugam pentru sanatatea lui si sa speram ca vom primi vesti bune.
Dumnezeu sa fie alaturi de voi Laura si ne rugam sa se termine cu bine.
O noapte linistita tuturor!
Sa il ajutam pe Andrei!