Albinute & bondari de mar-apr'07 (128)
Raspunsuri - Pagina 18
ddana spune:
Cum s-a comportat fiu-meu la teatru
Retineti va rog ca toate astea se intamplau in februarie... sper sa avem si alte experiente cat de curand.
PS: m-am uitat in calendar, e cu rosu, deci mi-am luat dezlegare la forum :))
diana_jors spune:
Eu am fost cu Alex in primavara la teatrul de papusi al bibliotecii Ion Creanga, fusese o piesa despre o fetita care se purta urat cu jucariile, si pana la urma jucariile o invata ce inseamna prietenia. A stat destul de cuminte, nu s-a amuzat prea mult, dar nici n-a deranjat pe nimeni... mai facem o incercare cat de curand ![]()
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
ioanaradu spune:
noua ni s-a mai intamplat un singur accident cu pisu pe el de cand a inceput sa faca la wc. atunci era sa si-o ia tati, ca mi l-a adus mie la serviciu si cand sa-l iau din masina era facut pisu. n-ai vazut copilu??? dar copilu nu spusese ... bine ... era intr-o perioada de "crizute".
diana pe matei l-am "dezvatat" de faza cu "fac pe mine" cand suntem in masina. il pun cand plecam de la gradi. se invatase si dumnealui si ma speria mereu cu "fac pisu pe mineee ... acumaaaa", asta cand eram in cel mai trafic din bucuresti. pt ca prima data m-am speriat, am virat brusc dreapta pe o straduta si l-am pus sa faca langa un gard, mi-a repetat figura de cateva ori. o data am trecut pe galben, l-am dat jos din masina si l-am pus sa faca pisu langa statia de metrou timpuri noi. sa va zic ca el vroia "facem acolo la vamvai mamiii"??
(adica pe refugiul de tramvai). si atunci cica facea kk. a doua zi, in aceeasi zona a inceput "faaac pisuuuu pe mineeee!!" m-am prins ca e smecherie si am plusat si eu putin: poti sa faci! nu putem sa oprim! surpriza ... n-a facut pana acasa si nici acasa. deci lui ii placea adrenalina si cum sa o fac pe mami sa intre in panica! 
Oana Stefana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ddana Cum s-a comportat fiu-meu la teatru Retineti va rog ca toate astea se intamplau in februarie... sper sa avem si alte experiente cat de curand. PS: m-am uitat in calendar, e cu rosu, deci mi-am luat dezlegare la forum :)) |
:)) Super
Eu trebuie sa ma organizez cumva sa ma pot descurca singura, pe taica-su nu cred ca-l pot convinge sa vina cu noi...de ex. decat sa mearga in parc mai bine isi scoate o masea. Singur. Fara anestezie.
Diana si eu tot la Ion Creanga vreau sa merg, dar sa fie o poveste cunoscuta, fiica-mea e mai rabdatoare cxand deja cunoste firul actiunii.
Ioana sunteti la gradinita de stat?
elyanne spune:
Eu ce sa mai zis despre ai mei... care nu prea vorbesc ![]()
EU, TU, MIE, TIE... nici nu intra in discutie...
Pana si Elena, la aproape 5 ani, inca mai face unele dezacorduri... rar, dar le face ![]()
Tin minte ca incepuse sa vorbeasca si imi spunea "am facut pipi pe tine
" ... sau "mami, mami fac pipi pe tineeee" ![]()
Apoi, fara vreo tehnica anume s-a corectat
... mai usor cu psihologii... inca's mici ![]()
Despre fular.. eu pun doar daca au haine prea labartate le gat, ca sa nu suiere aerul de sus, pana jos... pe gura, niciodata ![]()
Mi se pare aiurea, pt. ca de la respiratie fularul se unda... apoi de la frig se raceste... si mai rau ii tine frig la gura, nas ... decat daca n-ar avea deloc...
Tin minte ca eram mica si imi punea fular... stateam cu orele la joaca, pe strazi... iar al retur aveam gheata pe fular
... si nu de la trantele din zapada
Scrisesem mai de dim. ditamai mesajul... dar am apasat esc. ... si se duse
... nu mai stiu ce ziceam pe acolo 
CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2 ![]()
karra80 spune:
eu sunt in butoi, nu ma luati in seama, azi am facut analizele, pana deseara cand astept rezultatele stau ca pe ace, am fost ieri la gastroenterolog, si ne-a dat analize, vrea sa excluda din start intoleranta la glutn, de asta mi-e cel mai frica, sper sa nu fie asta, ca restul orice ar fi e mai bine de trecut decat asta......
Am fost cu Winnicu la spitalul de copii sa-i faca analizele si au chinuit-o ca nu-i prindeau venele, pana m-am enervat pe ele si am luat-o si am mers la Bioclinica, unde le-am platit da macar in 5 min a fost gata cu vena gasita din prima.Saraca si acuma tot imi zice ca tanti aia a speriat-o si a chnuit-o
.
Mi-am facut si eu anticorpii la tiroida, ca am o prietena medic la Smurd cu care m-am intalnit zilele trecute si care m-a zis ca e cam marita de cand m-a vaz ea in iarna si ca ar fi bine sa o verific.Asa ca acuma astept rezultatele.
Rugati-va pt noi sa fie rezultatele bune, mai ales pt Wnnicu, ca nici nu vreau sa ma gandesc la intoleranta la gluten ce ar insemna asta pt toata viatza.
Va pup
Revin cu vesti.
gabi78 spune:
Sanatate multa Winnie si tie Karra!
Am vazut pozele tale OanaStefana. Sa iti traiasca fetele si sa fie sanatoase! Eu nu am stiut de problema pe care o are albinutza ta la mana. Imi pare rau si sper sa fie puternica si sa faca fata rautatilor copiilor.
Sunt multi copii rai. De fapt nu stiu daca neaparat rai sau prost crescuti. Eram cu Tudor in vara asta in parc si s-a dus la niste baieti mai mari, de vreo 6-7 ani, care se jucau cu niste pistoale .... Tudor a vrut sa ia si el unu si a cerut: "da-mi si mie, putin" la care cel care i-a cerut i-a spus "nu vreau sa iti dau, ca tu esti mic si nu vreau sa te joci cu noi" si a inceput sa ii zica "sac, sac, bebelus, esti un bebelus" Ei bine .... inchipuitiva ca eram la ceva dinstanta si il vedeam cum statea si se uita la copiii aia care radeau de el si imi venea sa ii iau la palme. M-am abtiunut si stiu ca acum e prea mic sa riposteze dar va veni o vreme cand va riposta si cand rautatile vor fi tot mai acide. As vrea daca as putea sa il imunizez de perioada asta (adica toata viata ...
)
La teatru nu am fost, am fost doar la circ ... de 1 iunie prima data si nu a fost f atent si duminica a doaua oara impreuna cu Victor si cu Marta. A fost atent dar spectacolul a fost de asa natura ca nu a inteles mare lucru. Cu scenete cu persoane din public, niste clovni cam tristi si mai putin jonglerii si deloc dresura de animale. Au avut animale "acvatice" cica pe care le-au adus pur si simplu "la vedere" si atat.
Incerc un teatru de papusi dar nu stiu cand.
Imbracat pe vremea asta: Tudor pantof sport, sosete 3/4, pantalon de trening mai grosut, body cu maneca scurta, bluza cu maneca lunga mai grosuta, bluza de trening si caciula cu urechi, iar Bianca ciorap lung, blugi, body cu maneca lunga, bluza cu maneca lunga, pluover tricotat, caciula cu urechi si invelita cu un pled cand adoarme. Am stat afara 3 ore la program normal, am plecat cu ei cu obrajii rosii si mainile si nasurile reci reci.
Daca pot sa ii tin mai putin dezbracati se simt mai bine si asta am observat ca e valabil la amandoi. Nu se simt bine inhaimurati.
Sa il ajutam pe Andrei!
ane2200 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ddana Cum s-a comportat fiu-meu la teatru Retineti va rog ca toate astea se intamplau in februarie... sper sa avem si alte experiente cat de curand. PS: m-am uitat in calendar, e cu rosu, deci mi-am luat dezlegare la forum :)) |
Ddana -
superba aventura la teatru, cred ca piesa era pe repede inainte, special pentru Dragos.Brrr, ce-i cu iarna asta? Ieri am fost in parc imbracati doar cu pantaloni si pulover, si azi .... ninge. Ce sa-i raspund copilului la intrebarea: De ce ninge mama? Ca mie nu mi-a venit in cap decat: Degeaba sau ca sa ma enerveze pe mine
Imbracat - incaltat singur - nu, Doamne fereste. Pai daca are servitori, de ce sa oboseasca el? Doar se dezbraca singur. O stii el ceva
Eu / tu - le stie, chiar in doua limbi. L-a ajutat f mult faptul ca asta vara la Tusnad s-a jucat foarte mult cu un baietel de 4 ani, care nu vorbea deloc ungureste, asa ca a fost nevoit fi-miu sa vorbeasca romaneste si si-a dat drumul destul de bine.
Asa, ce mai era? Ah, am vazut o gramada de poze. Mada - superbi puiutii tai. M-au emotionat tare pozele de la mare, unde erai cu mama ta

Oanastefana - sa-ti traiasca printesele si imi doresc ca Bibi sa nu aiba parte de rautati din partea copiilor.
Daca imi mai amintesc, revin.
Edit: Karra - sanatate multa tie si lui Winnie.

Ellyana - si eu am aceeasi parere despre fularul pus pe gura - mai rau face.
Roxi - corect. Asa am intrebat-o si eu azi dimineata pe mama cand mi-a zis sa-i pun manusi lui Raul - si la -10 grade ce-i mai pun?
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
Oana Stefana spune:
Gabi multumesc pentru cuvintele frumoase...eu stiu cat de rai pot fi copiii, am inceput din frageda pruncie cu greutatile-tatal meu a murit cand eram in clasa a IIa, si invatatoarea m-a ridicat pe mine si pe colegul ai carui parinti divortasera si ne-a dat drept exemplu negativ, ca famill dezbinate, incomplete etc., de n-a mai vorbit nici un coleg cu noi, apoi in clasa a 7-a mi-au crescut sanii, apoi mi-am pus ochelari ce sa mai zic, eu mereu am fost altfel, rezultatul e ca mi se cam falfaie, si putine persoane imi puteau tine piept la o discutie sau o intepatura; imi doresc din tot sufletul ca ea sa-mi semene, deocamdata e tare sensibila, mi-e teama ca s-a aruncat in partea lui, ca si el e sensibilos
sa vedem cum o sa fie...
Ane multumesc
, eu sper sa gasesc o educatoare care s-o protejeze cumva, in sensul ca sa-i educe pe copii toleranti, si buni, si sa le descurajeze oaresce apucaturi.
Noi n-am iesit inca afara :)