vecini tampitzi!!!
Raspunsuri - Pagina 3
puppe spune:
Noi ne-am mutat in apartamentul unde stam acum de vreo 2 ani si am constatat ca groaza ca suntem cei mai tineri de pe scara. Din fericire, doamna de la care luasem apartamentul era oaia neagra a blocului, asa ca vecinii au fost (cel putin la inceput) fericiti ca s-a mutat "aia" si am venit noi.Nu i-a tinut prea mult fericirea...In prima saptamana dupa ce am cumparat apartamentul, pe cand amenajam baia, sapau muncitorii la scurgere si au impins prea tare cu pick-hammer-ul...cert e ca i-am gaurit tavanul vecinei de jos. Ne uitam prin gaura...Noroc ca aveam zugravii in casa, i-am reparat tavanul, i-am zugravit si baia, ce sa-i faci, daca am fost vinovati !!!Apoi au trecut 3 saptamani, ne-am mutat, am facut prima baie in cada, noaptea pe la 3 (eram pusi pe blestematii cu sex in vana si alea-alea), pe la 5 ne suna vecina la usa ca i-am inundat baia. Ne uitam la noi: uscat totul.Mergem la ea: ploua (nu exagerez!!) in baie, curgea apa din tavan.Oprim apa pe toata scara, ne injura vecinii copios a doua zi dimineata, chemam instalatorii, constata ca au uitat sa faca o izolatie la teava de sub vana si apa curgea la vecina, iar ii zugravim baia...Dupa vreo saptamana in care nu s-a mai intamplat nimic, vine vecina intr-o zi si ne intreaba: auzi, da' in restul camerelor nu va curge nimic ???Se gandise ia o pauzarea ca daca tot ii zugravim periodic baia, ar fi cazul sa ne apucam si de celelalte camere...Din pacate pentru ea, nu am mai inundat-o...
Si oricum, in materie de inundatii, nasha mea bate recordul: sta la etajul 10 si intr-o zi nu stiu exact ce a facut la masina de spalat si a plecat de acasa, cert e ca a inundat toata scara, de la etajul 10 la parter, si curgea apa pe scari la intrarea in bloc...S-a mutat de acolo dupa cateva saptamani, ca se saturase sa iasa din casa numai noaptea, cu basca trasa pe ochi, sa nu o bata vecinii...
ali spune:
Prosti crescuti sunt peste tot.
Pe mine ma enerveaza cel mai mult mirosul infect de pe casa scarilor.Am vecini care fumeaza acolo.Nu au voie in casa si ne afuma pe toti.Ma enerveaza cumplit pentru ca noi avem aerisirea de la camara pe casa scarilor si tot mirosul imi intra in casa.Tot mereu imi cumpar Gled pentru a-mi mirosi si mie frumos in casa.Sau am mai vazut ceva: punga cu gunoi decat sa o duca la gunoi o lasa o zi sau 2 la afara la usa.Va dati seama ce mirosuri sunt pe acolo.Si inca vara e bine ca tot mai tinem usa de la intare in bloc deschisa dar iarna e nasol
ali
Jackie spune:
Mama-mama, cite i-as fi spus daca venea la mine la usa..
Pacat ca nu e voie sa scriem pe forum... da' il faceam
albie de porci din prima..
In rest, subscriu la ideea ca trebuie sa-l reclami tu la
sectorist sau cine o fi - in fond nu e nici o lege in tara
asta care sa interzica plinsul copilului... daca faceai tu
scandal putea sa zica, dar daca plinge copilul ce sa-i faci??
crisdima spune:
Ariel
Cam aceleasi probleme am avut si noi pana de curand cu vecinul de dedesupt, care sta cam prost cu nervii. Iti poti imagina ca ne batea in teava de la calorifer daca se trantea o usa de la curent. Avea o asemenea repeziciune ca ne inchipuiam ca sta lipit de calorifer asteptand ocazia... si o tinea tot asasi cand calcam mai apasat pe parchet sau trageam un scaun. Asta in perioada cand eram gravida. Ma gandeam cu groaza dupa ce s-o naste bebe... pana cand sotul meu n-a mai suportat si, intalnindu-se cu el pe palier, l-a ameninta ca daca ne mai bate odata in teava, nu mai raspunde de el si o sa-l faca sa-si doreasca sa se mute el, nu sa ne mute pe noi! Nu stiu ce altceva au mai discutat, ca intre barbati, ca sotul meu nu mi-a redat chiar totul (eu fiind o fire mai pacifista), cert e ca de atunci, n-a mai indraznit si de atunci, cand ne vede pe strada, trece pe trotuarul celalalt.
Mai amuzant e ca de curand l-a rugat frumos pe sotul meu sa calce mai usor dimineata cand se trezeste, ca-i da si lui trezirea la 5.45. Sotul meu i-a raspuns ca el de fapt se trezeste la 5.00, la care replica a fost "inseamna ca atunci te grabesti sa pleci la servici". Amuzat si amabil, sotul meu i-a raspuns ca de acum incolo o sa poarte "papucii lu' nevasta-mea de guma care nu fac zgomot".
Bafta si voua, poate are efect!
Cristinuca
bia spune:
Bun subiect....pe mine ma intreaba vecina de jos,in vara asta,nu demult,daca -i fac baie Biancai in fiecare seara?Ca se aude in baie cum curge apa!Eu cred ca am facut o fata,nu mi-a venit replica pe moment si ce rau mi-a parut dupa aceea;apoi mi-a zis ca o aude cum alearga prin casa si stiti care e culmea,are si ea o nepotica cu 2 ani mai mica ca fiica-mea,unii sunt de-a dreptul absurzi.Dar sa vina sa-ti spuna ca tii copilul nemancat si toate cele,trebuia sa-i trantesti usa in nas,de fapt nici nu trebuie sa-i mai deschizi,il ignori si-ti vezi de treaba mai departe.Oricum de la faza cu vecina,in afara de un salut nu mai "pupa" altceva din partea mea,a mai incercat ea sa lege cate o discutie legata de copii,dar am evitat-o imediat.
papadie spune:
Ariel du-te fetita pe toate chaturile si siteurile posibile de perversi din toata lumea asta si da-le numaru' lui de telefon!
Bafta multa!!!
cristina78 spune:
Te inteleg perfect.Si noi am avut probleme cand ne-am mutat in actualul nostru apartament aflat intr-un bloc plin de babalici.
Ca sa iti dau un exemplu,noi cand ne-am mutat a trebuit sa schimbam cam toate tevile si robinetele prin casa si pt a face acest lucru binenteles trebuia oprita apa.
Instalatorul care l-am chemat nu a facut toate cele intr-o singura zi pt ca nu avea cum sa le termine fiind atat de multe.
Si in plus nu poti tine tot blocul fara apa o zi intreaga.
Am oprit o data apa ca sa facem schimbarile la bucatarie si in momentul in care am avut "tupeul" sa merg la administrator sa il rog
sa mai opreasca o data apa sa putem repara si in baie mi-a spus ca el nu opreste apa ca nu are timp sa mearga la subsol de cate ori vreau eu....ca de ce nu le-am facut pe toate odata si tot felul de motive .
Cand a venit sotul meu acasa i-am spus toata povestea si s-a dus la administrator care ,la luat si pe el cu aceleasi texte;ca el nu opreste apa nu si nu ......la care sotul meu i-a zis "ba daca pun mana pe tine te dau cu capul de toti peretii astia pana iti vine mintea la cap"
Si dupa scena asta binenteles ca mosu' a oprit apa si din ziua aceea a fost foarte binevoitor si respectuos cu noi.
CONCLUZIA: Daca ii rogi si le vorbesti frumos te trezesti cu pumni in cap,daca ii iei tare se poarta frumos si lasa ciocul moale.
ariel_7000 spune:
multumesc mult pt raspunsuri...au fost multe, simpatice si mai ales mi-au dat idei...
impreuna cu fetele de pe chat, am tras concluzia ca oamenii de genul asta se plictisesc rau ed tot si atunci isi gasesc victime care sa le "improspateze" viatza de kakao pe care o au. si cum suntem altruisti, nu vrem sa-l lasam pe "bietul" vecin sa se plictiseasca si sa-i ocupam timpul cu ceva constructiv, asa ca de maine va avea activitate. vom da anunturi, in numele lui, cum ca-si vinde, casa, obiectele din ea, cum ca ar vrea sa se insoare sau ca presteaza anumite activitati. bine-netzeles, ca ofertele vor fi foarte avantajoase, tocmai ca sa-i asiguram activitate pe mai mult timp...
asa ca, de maine, nr lui de tel si adresa, va aparea in paginile de anuntzuri si pe stalpii din statziile de mijloace de transport in comun. daca vedetzi case, obicte casnice la pretzuri incredibile de mici, sa nu va facetzi iluzii:) poate chiar noi am dat annuntzul, pardon...nea ilie!!!
ariel
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc1
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc2
mariailin spune:
Hai ca am si eu una. Cumparat casa in bloc de batrani senili si tineri nepasatori, etajul 8. Reamenajat apartament. Schimbat tevi, spart pereti, tot tacamul. Intr-o dimineata vine vecinul de la PARTER ca L-AM INUNDAT!!!!!!!! Ca noi am facut reparatii la tevi si sigur e de la noi......... Pe Sorin l-a bufnit rasul instantaneu si i-a inchis usa in nas.
Sfaturi ai cat cuprinde, vezi si tu ce ti se potriveste si nu te enerva!
Maria
Oana_B spune:
Ar trebui facut un top al celor mai traznite idei, sunteti mortali ce va trece prin cap.
Radu si Ariel, nota 20!!!
La noi pe scara nu prea erau din astia sau nu stiu eu ca plecam dimineata de acasa si veneam noaptea, dar deasupra noastra la etajul 6 era un specimen de familie care periodic de 20 de ani dadeau spectacol, a inceput cu al batran care la betie isi batea familia crunt si ii scotea afara din casa de se scurgea sangele dupa ei, cand a murit ala a ramas fiu-sau, e adevarat ca mai rar facea el, in schimb nevasta-sa si maica-sa trageau niste show-uri asa ca intre soacra si nora, geamurile de la scara noastra si de la scara vecina de la bucatarie dadeau spre un fel de luminator care avea ecou, toata lumea se oprea sa asculte care mai era subiectul la momentul respectiv, ma tot gandesc daca nu cumva se faceau si pariuri care castiga.
Oana_B