FIV245
Raspunsuri - Pagina 14
catalina2307 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dandanutz pisic nu o sa primim niciodata explicatii |
Ba da, trebuie sa existe explicatii. De fiecare data. Si explicatia nu e aia cu sansele sunt de 25% poate la urmatoru ai mai mult noroc. Neeeeeeeeeext.
coltul meu de rai
pisic77 spune:
Pai tocmai.
Trebuie sa fim mai mult decat niste toante al caror scop este sa umple buzunarele doctorilor care invata sa faca FIV pe noi
Pe banii nostri avem dreptul sa cerem calitate.
Pe noi nu ne intreaba nimeni daca am facut eforturi pentru a plati FIV-uri nenumarate, evident nereusite
Ar trebui sa fim mai pretentioase. E corpul nostru si banii nostri
Medicii nostri ar trebui sa ne respecte macar pentru faptul ca invata pe noi si isi marsc dimensiunile conturilor
pisic77 spune:
Si decat 10 FIV-uri facute la Giuly, cu 300 de EUR, toate nereusite, mai bine unul de 3000 de EUR si bun, facut de oameni competenti, pe care ii intereseaza si sa nu te bombardezi cu hormoni pentru 10 FIV-uri, nu numai cat cotizezi.
Si apoi e minunat, cum spun ei ca la Giulesti, la o stimulare ai 10 ovocite, 12 embrioni si 15 blastocisti, perfecti. Numai ca nu stim de ce nu am ramas gravide.
Exagerez, dar cam asa stau lucrurile
dandanutz spune:
important este sa luam decizii bune si sa facem ceea ce trebuie si pana la urma sa ne indeplinim visurile...
dandanutz spune:
pisic ai dreptate eu la giulesti am avut 12 ovocit 8 embrioni si nimic deaia sunt hotarata sa nu mai fac in romania si cu atat mai putin la giulesti.o fi buna cocei ca embriolog dar ca medic nu as alege niciunul
cora79 spune:
Fetelor,acestea fiind spuse eu numai fac FIV deloc si voi adopta o fetita
Nu va suparati pe mine ca asta simt,dar nu mai vreau sa fiu cobai si sa nu stiu ce se intampla cu organismul meu dupa esec
cami30 spune:
pisicule cate dintre noi crezi ca au curaj sa ia atitudine? Cred ca pur si simplu ar trebui sa li se interzica cumva sa faca toti un mare terci. Sa se opreasca tu ori la nasteri, ori la curetaje, ori la FIV. Da nu, ai nostri vor de toate, sa scoata bani din cat mai multi, sa munceasca 15 ore pe zi si sa dea cu batzu in balta de oboseala pe banii nostri.
Ma intrebam cum isi permit astia in alte tari sa-si inchida clinica la 4... Pai dupa 4 batea vantu pe acolo. Ca mai mult de 8 ore nu se lucreaza si toata activitatea era dimineata. Eu cand am ajuns seara in Germania speriata de estradiolul care imi arata hiperstimulare dr meu a venit special pe bicicleta, a deschis clinica si mi-a facut eco. Aia cum or trai din Fiv-uri la aproape acelasi pret ca in clinicile private din romania? Ca mare diferenta intre preturile de acolo si de la noi nu este. Nici macar la analize. Poate un pic mai mari dar sa fim seriosi ca raportat la salariu.. pretul unui FIv e nimic acolo, mai ales ca in maj tarilor FIV-ul este si platit de asigurari.
Si au timp si sa stea de vb cu tine, nici nu e aglomeratia de le lume, nicinu stai la cozi, te servesc si cu bomboane, iti zambesc, si.... mai au si profit! Si la noi?
Eu cred ca un mare procent al reusitei sta si in atitudinea celor care te trateaza si in optimismul si zambetul lor. Chiar daca ti se spune de la inceput ca poate n-o sa reusesti din prima, te trateaza de parca va fi o reusita si au puterea sa-ti dea curaj.
Poate se fac greseli si in alte parti, dar la noi se fac greseli grosolane pe bani multi adunati cu multa sudoare.
Cand am fost la Medlife la prima mea consultatie pt FIV, nici macar oo ecografie n-au avut nesimtirea sa-mi faca desi il aveau in cabinet. Cand le-am intrebat de ce, mi-au raspuns junele acelea tinere ca "va trebuie programare". In Germania in 3 ore aveam toate analizele facute. Toate. Eco+hormonale+uzuale+consultatie+schema de tratament= si m-a costat totul vreo 400 euro( si era euro mult mai mic anu' trecut in iunie). Mult? Nu cred, avand in vedere timpul pe care l-am economisit nealergand de la un laborator la altul sau de la o clinica la alta.
As face cu drag in ROmania da' sa am unde, sa nu astept, sa nu fac milioane de drumuri pentru ca nu pot, nu am timp, serviciul nu-mi permite, mai ales ca locuiesc intr-un oras mic si distanta pana la Bucuresti cu masina e mare. La Medlife m-au programat la consultatia nr.2 dupa 2 luni aproape, iar in Germania m-au primit dupa 3 zile dupa ce i-am contactat prin email. Si nu cred ca din lipsa de clienti.
Ca sa nu mai vorbim de contactul cu medicul. La noi se face prin asistenta/secretariat sau... femeia de serviciu, iar acolo medicul sta in permanenta in contact cu pacientul.
occidentalii au atitudine de prestator de serviciu. Ei stiu ca trebuie sa ofere servicii de calitate clientilor. Nu se cred dumnezei, nu se cred atotstiutori, stiu sa coopereze si sa colaboreze cu alti colegi.
cami
dandanutz spune:
bravo cami mai ales ultima parte din ce ai scris ai f mare dreptate.CORA TE FELICIT PT HOTARARE SA FIE BINE SI SA VA BUCURATI DE O FETITA IN CEL MAI SCURT TIMP
ice_cream spune:
Am citit cu mare atentie discutia despre medicii de la noi care fac FIV si in mare parte va dau dreptate. Sunt de acord cu ce ai spus, pisic77, insa noi depindem 100% de medicul pe care l-am ales. In cazul meu, ma duceam hotarata sa-l intreb pe dr.Marinescu tot ce vroiam sa stiu si plecam mai nedumerita.Nu cred ca am schimbat 10 cuvinte. Ce sa fac, sa ma cert cu el? Imi ziceam ca stie el ce face. Apropo de varsta, anul acesta fac 40 de ani si asa cum mi-a spus odata un medic, ovarele au varsta noastra. La mine este ultima incercare. Ultima speranta este tot la Doamne Doamne.
pisic77 spune:
Ice cream, ovarele imbatranesc, da si tocmai pentru ca nu mai ai foarte mult timp trebuie sa stii ce se intampla cu tine si sa gasesti un medic dispus sa vorbeasca cu tine, sa-ti explice ce se intampla cu tine, pe banii tai, nu-ti poti permite foarte multe greseli.