indemnizatie crestere al doilea copil

indemnizatie crestere al doilea copil | Autor: forgiarini

Link direct la acest mesaj

As dori sa stiu care ar fi indemnizatia de crestere copil in cazul in care nasc al doilea copil pana la implinirea a 2 ani a primului.

Dar in cazul in care nasc al doilea copil la cateva luni dupa implinirea a 2 ani a primului copil? (reiau serviciul cateva luni)

Daca sunt insarcinata in luna a 6-a cu al doilea copil si primul a implinit 2 ani, ma intorc la serviciu o perioada, mi se acorda concediul pre si postnatal? Si dupa nastere cum se calculeaza indemnizatia? 85% din veniturile lunilor cat am fost la serviciu + 85% din indemnizatia ingrijire a primului copil?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

Citat:
citat din mesajul lui forgiarini

As dori sa stiu care ar fi indemnizatia de crestere copil in cazul in care nasc al doilea copil pana la implinirea a 2 ani a primului.

Dar in cazul in care nasc al doilea copil la cateva luni dupa implinirea a 2 ani a primului copil? (reiau serviciul cateva luni)

Daca sunt insarcinata in luna a 6-a cu al doilea copil si primul a implinit 2 ani, ma intorc la serviciu o perioada, mi se acorda concediul pre si postnatal? Si dupa nastere cum se calculeaza indemnizatia? 85% din veniturile lunilor cat am fost la serviciu + 85% din indemnizatia ingrijire a primului copil?

Sunt zeci de raspunsuri la aceste intrebari. Ne testezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viviannie spune:

Aaaa... ma depaseste! unde mai exact gasesc raspunsurile???
Totusi, daca esti in CIC, CIC inceput dupa 1.01.09, si ramai gravida, cum e mai bine ca sa continui CIC cu aceeasi indemnizatie: sa nasti bb2 pana implineste bb1 2 ani sau sa-l nasti pe bb2 in luna urmatoare implinirii 2 ani al lui bb1? sau tre sa te intorci la servici din CIC cu 12 luni inainte sa imlineasca bb1 2 ani???

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Exista topic dedicat pt CIC.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141548&whichpage=14

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput