Juniori iunie-iulie 2003 (10)
Raspunsuri - Pagina 21
Cornelia spune:
Hop si eu . Noi suntem dusi la psiholog . Dar mie oricum imi era clar ca lucrurile sunt cam cum zicea Anamaria. Cel putin, cand am fost cu Stefan, lui nu i s-a facut decat o evaluare (pe care a trecut-o cu brio si chiar s-a distrat putin psihologul e seama mea, spunandu-mi ca s-a comportat exemplar). Asa ca eu ar trebui sa imi fac abonament...
Si noi suntem intr-o perioada sensibila: si Maria (care se bazaie mai nou si ea non-stop si care joaca mereu si in orice relatie rolul de victima ) si Stefan (care ori ne mananca ficatii, ori o da in sensibileala (este si foarte priceput sa stoarca lacrimi si mai are si figura aia inocenta). Pun chestiile astea pe seama faptului ca a inceput sa misune Vladimir in patru labe si din experienta trecuta, asta este un moment greu de suportat pentru fratii mai mari.
martta spune:
Fetelor, am vazut ca acum se mediatizeaza recoltarea celulelor stem din dintii de lapte copiilor cu varsta intre 6-11 ani, utile in tratarea altor afectiuni decat cele recoltate din cordonul ombilical.
Din cate imi amintesc, cand am nascut noi, acum 6 ani, nu exista posibilitatea recoltarii(sau poate ca nu am fost eu suficient de informata). Ce parere aveti, ati fi tentate?
pitzinuca spune:
marta - poate iti voi parea superficiala si ignoranta, dar eu cred ca toate lucrurile astea snt menite pentru a stoarce bani. nici celelalta reoltare nu m-a tentat, nu m-a convins.
si asa sunt suparata pe mine ca am acceptat sa fac triplu test. am zis sa ascult doctorul, desi imi propusesem sa ma limitez la 2d.
o sa va mai povestesc.
pup.
eu , cu (DPN 20.08.2010), andi (24.06.2003) si tati
_
traduceri si asistenta
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
doris_79 spune:
Buna seara, fetelor.Scuze ca dau buzna asa dar ma intrebam daca ma primiti si pe mine in clubul vostru.
mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003
Poze Theo
Poze noi