Juniori iunie-iulie 2003 (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Martta, nu stiu cand incep "oficial", dar nu cred ca are prea mare importanta. Eu am depus astazi dosarul si am deja numarul 21.

Daca apartii de scoala nu cred ca vei avea probleme la inscriere, cu alegerea invatatoarei insa, e alta poveste. Ai vorbit cu ea? Esti pe lista ei? Pe mine m-a pus sa specific si la inscriere la clasa cui vreau.

If sin had a solid form, it would surely be a pastry. Preferably one with chocolate.

3500+ km prin Norvegia

Mergi la inceput

In prima faza se cere:
- copie dupa certificatul de nastere al copilului
- fisa de inscriere completata (ti-o da pe loc)
- copie dupa CI ale parintilor

Este obligatorie si adeverinta de la medicul de familie ca e apt pentru scoala (plus una separata cu apt de educatie fizica) dar asta nu trebuie dusa neaparat cand depui dosarul.

La noi se mai cer si adeverinte de salariat ale parintilor dar nu cred ca e prin lege.

Eu stau in Floreasca, am inscris-o pe Stefi la o scoala de acolo. Nu cred ca te ajuta .

If sin had a solid form, it would surely be a pastry. Preferably one with chocolate.

3500+ km prin Norvegia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floric_ea spune:

buna,

LMA!!!

eu una m-am linistit cu inscrierile, am depus si dosar si tot si am optat pt invatatoare bla bla.am ales-o pe dna cea blanda.

andra, bine ca ne mai scrii asa, macar de sarbatori.

martta
, din cate am vazut toata lumea e stresata acum cu scoala, deci te intregrezi bine in peisaj. pt siguranta ta, mai poti depune dosarul si la o alta scoala cat de cat in zona - mai ai vreo optiune?

Lya, scrie-mi un PM.

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Buna, fetelor!

Am depus dosarul, dar nu oficial. De fapt, am depus actele necesare, dar nu am completat fisa de inscriere. Mi s-a spus ca o pot completa incepand cu prima zi a inscrierilor...
Particularitatea inscrierilor la aceasta scoala o reprezinta faptul ca directorul decide listele si nu invatatoarele...iar directorul mi-a spus ca o sa decida cu privire la cererea mea in functie de nr. locurilor care vor ramane libere dupa ce va primi telefoanele de influenta de la minister, inspectorat, bla-bla, bleah!
In cautarea unei cunostinte la institutiile de mai sus, raman in incertitudine!
Consolarea mea e ca, daca va ajunge la alta clasa, pote va fi evaluat mai corect!
Gio: iau in calcul si varianta ta!Merci!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Dragi mamici,

Imi cer scuze ca postez off topic la voi. Vreau sa va spun ca s-au deschis bazare la sectiunea "Ajutor umanitar" a forumului, mai multe persoane avand nevoie urgenta de bani pentru a le fi salvate vietile sau pentru a continua tratamentele necesare.

Alexandra
Alex
Alina Donescu
Bogdan
Emma
Robi
Pentru copii

Deci va invit la bazare, poate gasiti ceva sa va placa sau sa va trebuiasca!

De asemenea, daca aveti hainute (noi sau purtate, in stare buna), jucarii, care nu va mai folosesc sau alte produse pentru copii sau adulti de care nu aveti nevoie si credeti ca ar folosi cuiva, va rog sa luati in considerare si varianta de a le dona pentru aceste bazare.

Orice ajutor, oricat de mic, conteaza!

Va multumesc tuturor celor care ati facut donatii si celor care intentioneaza sa ajute!

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna!

Vad ca ati intrat serios in febra inscrierilor la scoala. Noi suntem cam in pom. Abia ne-am hotarat la scoala si acum incercam sa cautam informatii despre invatatoare. In schimb am luat avizul cu vaccinarile de la dr. de familie, ca din pacate am vizitat-o recent.

Parca va spuneam ca inainte de Craciun am fost raciti/gripati eu, Maria, Stefan si chiar si Vladimir un picut. Pe mine m-a lovit cel mai rau, am zacut pur si simplu, cu febra si tot tacamul. De fapt am avut eu si copiii mari toate simptomele porcinei. Medica d efam. ne-a spus atunci sa luam antitermice, oscilocccinum si cam atat. Dupa Revelion am fost plecati o saptamana la munte, perioada in care Maria a inceputr sa tuseasca. Tusea s-a agravat si a ajuns sa faca multe accese de tuse pe zi, de varsa tot ca manca . Alte simptome nu avea, daor ca ca era cam palida. Abia luni am ajuns cu ea la dr. si se pare ca are pneumonie. E sub tratament cu antibiotic si Eurespal. Inca tuseste, dar e mai bine. Doctorita ne-a spus de cand ne-a vazut ca foarte probabil am avut porcina si la Maria e o complicatie .

In alta ordine de idei, am fost in Bucovina, in formatie completa. A fost opbositor, dar frumos. Copiii s-au comportat ca de obicei , dar cred ca incepem noi sa facem fata mai bine . Daca aveti timp si chef am cateva fotografii aici: http://picasaweb.google.ro/cornelianis/2010Ianuarie#

Anamaria, multumesc pentru urari !

Mergi la inceput

Buna fetelor,

Cornelia, multa sanatate . Bine ca nu v-a internat. M-am uitat pe poze, copiii mari sunt picatura rupta din tine la trasaturi . Mi-a placut poza cu bulgarele in prim plan . Tu cu cine il lasi pe Vladimir daca te-ai intors la birou? Parca te-ai intors, nu?

Eu sunt acasa azi ca tuseste Sofia si are un pic de febra. Sper sa nu se agraveze. Ne gandeam sa plecam la munte dar nu se mai pune problema acum...

Am dus-o pe Sofia la balet - miercuri a avut prima ora. Ii place teribil. Acasa o imita mereu pe Stefania si desi e cam mica, am zis ca merita efortul sa faca si ea ore, pentru ca e prea incantata de activitate. De atunci ma intreaba in fiecare zi cand o mai duc .

3500+ km prin Norvegia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Buna dimineata!

Desi nu am scris niciodata pe aici, am si eu o fetita de 6 ani si 7 luni care v-a merge la scoala in toamna.
Am mai citit pe aici din cand in cand si am zis sa va dau binete.
Eu am fost la o scoala pe langa mine (stau in sec 4) care are si program prelungit pt ca am o problema cu luatul de la scoala.Am ales-o pt ca se poate dormi acolo la pranz, ceea ce mie mi se pare super ...

Sta cineva in sectorul 4, pe Oltenitei, Brancoveanu...in zona adica?

Va pup si o zi cu putine griji.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

Cornelia - mama, ce parinti-eroini sinteti voi 2 cu 3 copii in deplasare, eu cind imi amintesc cum a fost vara, doar cu 2, din care unul de 1 an jumate si-mi vine sa nu-mi mai iau concediu ever . Sinteti nemaipomeniti!

Dana - bravos micutei balerine!

Vineri am reusit sa-l inscriu si eu pe Luca la scoala. Sper ca va ajunge si la invatatoare pe care o vizez eu, dar n-am nici o garantie inca. Am discutat cu ea, am vrut sa-i dau un cadou, dar n-a vrut sa primeasca, mi-a spus insa "sper sa lucram bine impreuna" ...

Ce e mai interesant e ca a terminat cursul de FastTrakKids la gradi, "prima generatie de absolventi" dupa cum ne-au scris in mail, si am fost si eu sa-l vad (foarte emotionata - eu, nu el). Luca a stat fr. cuminte si serios, ba chiar atunci cind l-au chemat sa-i dea diploma l-au intrebat daca nu poate sa si zimbeasca, drept care a schitat un rinjet si gata. Uneori ma ingrijoreaza copilul asta cu seriozitatea lui . I-am luat cadou ptr. ocazia asta un puzzle de 100 de piese, si seara pina nu l-a facut n-a vrut sa se culce :)
Vroiam sa va intreb: copiii vostri se joaca pe computer, psp-uri sau alte asemenea? Cit timp? La noi e un vesnic subiect de miorlaiala si negociere .

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

buna seara.
ca sa fiu in ton cu voi.si anul trecut la fel a fost cu inscrierile, pana nu am "introdus" pilelel din dotare, nu s-a putut, desi erau obligati sa-l primeasca (e la scoala de care apartinem).dar acum sunt multumita, a inceput sa se dea pe brazda, sa se acomodeze...nu mai am probleme cu el.sper sa fie bine si in continuare.
stef nu e fan jocuri pe calculator sau ceva de genul, asa ca nu stiu ce sa spun.eu sunt fericita din punctul asta de vedere.daca ar putea sa modeleze toata ziua, ar fi cel mai fericit.plastina sa traiasca.
va pup si succes.

Mergi la inceput