Juniori iunie-iulie 2003 (10)
Raspunsuri - Pagina 11
floric_ea spune:
Craciun fericit, si un An Nou cat mai bun!!!
Magda, ti-am vazut pozele - nu pot sa cred cat de mare a crescut Olivia!!
Noi suntem momentan pe acasa si in seara aceasta il asteptam pe mos - am fost pe la munte, undeva unde era tareee liniste si destul de izolat, mi-a placut mult (aveau si cai, Taisia a calarit ca e disperata, destul de aproape de Poiana, am ajuns si acolo pe partie) - plus ca am luat weekend romantic cam asa ceva si am avut petale pe jos la restaurant, lumanari(bineinteles in 5 minute nu mai era una aprinsa si jumatate erau calcate in picioare de copii). Dar dragut - Tarlungeni se cheama localitatea si hotelul e pe undeva in afara ei...
sarbatori fericite inca o data!!
pitzinuca spune:
Buna fetelor,
Am intrat sa va urez si eu La multi ani, sarbatori fericite, Craciun Minunat si un An Nou nemaipomenit!
Azi am primit cadou doua liniute...
PUP!!!
b
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
alexandrueduard spune:
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!
Bobi: sa fie intr-un ceas bun!
Magda si Alex
Cornelia spune:
Bobi, felicitari din suflet!!!
La multi ani Stefania!
La multi ani Stefan!
La multi ani celor dragi din viata voastra ce poarta aceste nume!
Magdone spune:
Bobiiii, felicitaaaaari! Sa fie intr-un ceas bun! Sarcina usoara si un bebe sanatos!
Cum ati petrecut de Craciun? La noi a fost foarte aglomerat, musafiri, vizite si iar musafiri. Ne-am distrat pe cinste, si acum toata lumea se reface. Eu am venit pe baricade la servici. De Revelion cred ca stam pe acasa, ne mai linistim putin.
Razvan a primit cadou de la Mosul, faimosul Wii care de fapt e cadou si pentru Gabi. Nu pot sa va zic ce incantati sunt amandoi, cum se joaca de dimineata pana seara, cand incepe scoala cred ca o sa-l ascundem ca nu se poate altfel.
Va pup si petreceri frumoase de Anul Nou!
Un An Nou cu sanatate si numai bucurii!
Magda, cu Razvan (6 ani) si Olivia (1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Cornelia spune:
Va doresc petrecere fumoasa in seara asta!
Un An Nou cu sanatate, fericire si impliniri!
Maadi spune:
Un An Nou cu sanatate, dorinte implinite, bucurii si realizari pe toate planurile!
Distractie placuta diseara.
Pitzinuca - Felicitari pentru cele 2 liniute! Sarcina usoara si un bb sanatos si mancacios.
Pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)
madic spune:
LA MULTI ANI 2010 !
Sa aveti un an nou bun, in care sa izbanditi in tot ceea ce va propuneti si in care sa nu fie loc decat de bucurie!
Bobi - felicitari pt bb2, sarcina usoara, asteptam vesti despre cel mai nou membru al gastii !
Madi
gabitz78 spune:
la multi ani tuturor.sa aveti un an bun cu sanatate, fericire, noroc si bani!ca restul se cumpara...
bobi - felicitari pentru cele 2 liniute.bb sanatos.
magdone - ce mari sunt amandoi....
cand ma gandesc ca luni incepe scoala....
va pup dulce.