ARADENCE DC (130)
Raspunsuri - Pagina 9
alinamoro spune:
Mai ce nervozata sunt
...am vorbit cu vecina mea care-a nascut saptamana trecuta(inca ii la matern). A avut probleme cu sanii, laptele, stiti voi cum sunt primele zile dupa nastere (sanii plini, durerosi, furia laptelui...)...are f mult lapte, se mulgea zilnic cu pompa electrica de la spital ca nu reusea sa suga copilul tot (mergea la 3 ore la alaptat) si sanii sunt durerosi in continuare, s-au inrosit si ea a facut febra. Dr.-ita s-a hotarat sa-i faca ablactare sa nu se mai "chinuie"...deja ii da medicamente (Bromcriptin). Mi se pare o decizie luata prea repede si usor.
Si avea atata lapte...
Ea a mai facut ceva complicatii si infectie de la branula, a ajuns saraca si la chirurgie...poate si de acolo era febra... a facut si injectabil Ampi cu Genta.
Merg sa mananc ca a facut Calin sandwich-uri calde.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
adablackcat spune:
Haideti la 

ca am terminat cu porumbeii si m-am calmat in sfarsit!!!![]()

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Somleac spune:
Salut, Ada mersi de cafea.
Eu nu stiu ce sa va zic, parca-s drogata. Am fost de dimineata la Politie pana acum, Daria tot asa de tare o doare in dreapta jos, ma duc maine sa-i fac un eco, eu n-am chef de nimic, Cami nu stie nimic si la Timi la ORL ii greva azi si maine... bla..bla
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
flavia ramona spune:
Adaaaaaaa, tu m-ai injurat de dimineata in trafic la Uta, cu o masina de la new holland???![]()
Sa-l ajutam pe Sebi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
flavia ramona spune:
Sa va spun cum m-am trezit io sambata ... asadar m-am culcat dupa ora 3 si dimineata la 8 si ceva au inceput vecinii de deasupra mea sa gaureasca si sa dea jos geamuri si alte cele ca numai ce au cumparat apartamentul
. Bun, zic io, ma mut in alta camera si acolo nu era asa zgomot asa ca am adormit. Pe la 10 imi suna iar tel, ala de servici, bineinteles singurul pe care nu l-am pus pe mut
, dar de data asta m-am trezit bine ca m-a sunat o clienta ca vrea sa facem contract atunci ca sotul ii pleaca afara, asa ca in 5 min m-am imbracat si am plecat la munca. Deci per total am avut totusi o zi buna
.
Ieri am fost ocupata cu treburi gospodaresti, deci nimic interesant.
Azi m-a sunat nenea cu mobila si mi-a zis ca miercuri sau joi ii gata, uraaaaa
.
Sa-l ajutam pe Sebi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
de
adablackcat spune:
Miha, imi pare rau de Daria, saracuta, ca o doare asa.
Flavia, bine ca s-a incheiat bine ziua de sambata si ca iti termina mobila aia odata!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
adablackcat spune:
Flavia, io circul cu masina mea, foarte rar cu de-asta inscriptionata. Pe la ce ora a fost?![]()
monica70 spune:
MIHA tin pumnii sa fie ok cu Daria 
FLAVIA felicitari pentru contract !
MIRELA unde esti ,ramasesi la mare ???
ADA ce tot porumbaresti tu pe-acolo? 
ALINA chair asa,i-au dat medicamente sa ii opreasca lactatia???
Nu se poate
Si ea fost de acord?
CRISTINA deci la scoli nu-i greva?
Si Diana a fost ieri pe strand cu taica-su.Numai ca mai nou ii e tare frica de caini,desi ii plac.Dar cum latra sau se apropie sa o linga, cum se trage de zor inapoi ...
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."
flavia ramona spune:
Ada, la 9 fara ceva era.
Oricum semana cu tine tipa de la volan.
Sa-l ajutam pe Sebi
de
adablackcat spune:
No Flavia, era Dana, colega mea, si chiar semanam, doar ca are parul mai lung!![]()
Moni, este vorba ca din cauza de porumbei n-am fost eu vineri seara in intruneala!