ARADENCE DC (130)
Raspunsuri - Pagina 10
alinamoro spune:
| Citat: |
| ALINA chair asa,i-au dat medicamente sa ii opreasca lactatia??? Nu se poate Si ea fost de acord? |
DA.

Nici pe primii 2 copii nu i-a alaptat decat f putin din cauza ca "n-a avut" lapte. La ultimul copil a avut iar ceva probleme, tot din cauza ca nu se mulgea(avea lapte mult), nu sugea copilul destul, a facut mastita...bla-bla...
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
gabitzica spune:
Salutare!
Mai dau si eu un semn...ca aseara nu am fost in stare. Ieri am fost in recuperare dupa noptile pierdute, vineri cu fetele iar sambata la botez.
Am sunat-o pe Cristina Rubi sa vad cum se simte dupa operatie( am tinut eu minte ca azi 5 octombrie se opereaza la genunchi)
, dar cred ca era mai bine daca scriam ieri ca sa ii si aduc aminte.![]()
Flavia vad ca ai inceput in forta luna, tre sa dai de baut
Ada sa stii ca a fost faza grea aia cu porumbeii la film, nu stiu daca ti-a povestit Clau. Eu i-am auzit si i-am zis la Alina, care era langa mine ca sunt porumbeii tai mesageri. Pe Alina o buseste rasul si ii zice mai departe la Clau iar Clau a inceput sa rada in hohot, stiti voi rasul lui Clau 
alinamoro spune:
| Am sunat-o pe Cristina Rubi sa vad cum se simte dupa operatie( am tinut eu minte ca azi 5 octombrie se opereaza la genunchi), dar cred ca era mai bine daca scriam ieri ca sa ii si aduc aminte. |
Si nu s-a operat Cristina?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
Claudelu spune:
| citat din mesajul lui gabitzica Ada sa stii ca a fost faza grea aia cu porumbeii la film, nu stiu daca ti-a povestit Clau. Eu i-am auzit si i-am zis la Alina, care era langa mine ca sunt porumbeii tai mesageri. Pe Alina o buseste rasul si ii zice mai departe la Clau iar Clau a inceput sa rada in hohot, stiti voi rasul lui Clau ![]() |

chiar a fost grea tare faza
Asa am bufnit in ras ca nici nu mi-am dat seama ca suntem la film 
Miha,
multi Dariei!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit! 
Claudia
si Raul-Andrei 
maria_rubi spune:
Alooo, tzara, ati retinut gresit, azi aveam programare la Policlinica cu plata pt control, ca sa stabilim cand urmeaza sa ma operez ![]()
![]()
Am uitat de programare, ca-s in interviuri cu bonele ... Gabi, multam fain de telefon
Fug sa fac baie.
de
Mara 18.01.2007 si
Dora 24.03.2009
adablackcat spune:
HAideti la 

!
Mai, io ma bucur ca pe voi v-au distrat porumbeii, ca pe mine m-au enervat rau de tot!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
flavia ramona spune:
'Neata,
Vin si io la o
Ada.
Nimic interesant de raportat. Nogdi e cu tuse in continuare si de ieri are si ceva muci, din-aia aposi. Nu cred ca il duc nici maine la gradi.
Sa-l ajutam pe Sebi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
adablackcat spune:
Flavia, si Vlad e mucos, dar foarte putin... Iulia e disperata ca nu ninge odata!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Somleac spune:
Salut,
Ada eu stiam ca-i buna supa de porumbel
Nici eu nu l-am dus pe Matia la gradi tot din motive de tuse. L-am sunat ieri pe homeopatila si m-a speriat ca mi-a raspuns imediat.
Cu Daria am fost de dimineata la eco, nu are nimic, mai tre sa merg cu ea la pediatru sa-i duc rezultatul ecografic. O sa merg la doctorita Ioanes, da nu mai stiu in ce zile are program la cabinet.
Bunicu-meu e tot mai rau, acuma de dimineata i-au facut maslu. Aseara am stat la ei pana tarziu, am facut curatenie impreuna cu matusa-mea. Doamne ce groaznica e batranetea asta si ramolirea asta a trupului precum si perspectiva mortii. Adica e clar ca trebuie sa murim cu toti intr-o anumita zi, dar sa stai asa neputincios sa astepti ............... 
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008