ARADENCE DC (130)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
ALINA chair asa,i-au dat medicamente sa ii opreasca lactatia??? Nu se poate Si ea fost de acord?

DA.
Nici pe primii 2 copii nu i-a alaptat decat f putin din cauza ca "n-a avut" lapte. La ultimul copil a avut iar ceva probleme, tot din cauza ca nu se mulgea(avea lapte mult), nu sugea copilul destul, a facut mastita...bla-bla...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Salutare!
Mai dau si eu un semn...ca aseara nu am fost in stare. Ieri am fost in recuperare dupa noptile pierdute, vineri cu fetele iar sambata la botez.
Am sunat-o pe Cristina Rubi sa vad cum se simte dupa operatie( am tinut eu minte ca azi 5 octombrie se opereaza la genunchi), dar cred ca era mai bine daca scriam ieri ca sa ii si aduc aminte.
Flavia vad ca ai inceput in forta luna, tre sa dai de baut
Ada sa stii ca a fost faza grea aia cu porumbeii la film, nu stiu daca ti-a povestit Clau. Eu i-am auzit si i-am zis la Alina, care era langa mine ca sunt porumbeii tai mesageri. Pe Alina o buseste rasul si ii zice mai departe la Clau iar Clau a inceput sa rada in hohot, stiti voi rasul lui Clau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
Am sunat-o pe Cristina Rubi sa vad cum se simte dupa operatie( am tinut eu minte ca azi 5 octombrie se opereaza la genunchi), dar cred ca era mai bine daca scriam ieri ca sa ii si aduc aminte.

Si nu s-a operat Cristina?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Citat:
Si nu s-a operat Cristina?

Nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzica

Ada sa stii ca a fost faza grea aia cu porumbeii la film, nu stiu daca ti-a povestit Clau. Eu i-am auzit si i-am zis la Alina, care era langa mine ca sunt porumbeii tai mesageri. Pe Alina o buseste rasul si ii zice mai departe la Clau iar Clau a inceput sa rada in hohot, stiti voi rasul lui Clau

chiar a fost grea tare faza Asa am bufnit in ras ca nici nu mi-am dat seama ca suntem la film Porumbeii erau cu noi si vroiam sa te sunam sa vi dupa ei

Miha, multi Dariei!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Alooo, tzara, ati retinut gresit, azi aveam programare la Policlinica cu plata pt control, ca sa stabilim cand urmeaza sa ma operez Am uitat de programare, ca-s in interviuri cu bonele ... Gabi, multam fain de telefon
Fug sa fac baie.

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

HAideti la !
Mai, io ma bucur ca pe voi v-au distrat porumbeii, ca pe mine m-au enervat rau de tot!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

'Neata,

Vin si io la o Ada.

Nimic interesant de raportat. Nogdi e cu tuse in continuare si de ieri are si ceva muci, din-aia aposi. Nu cred ca il duc nici maine la gradi.

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Flavia, si Vlad e mucos, dar foarte putin... Iulia e disperata ca nu ninge odata!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Salut,

Ada eu stiam ca-i buna supa de porumbel

Nici eu nu l-am dus pe Matia la gradi tot din motive de tuse. L-am sunat ieri pe homeopatila si m-a speriat ca mi-a raspuns imediat.

Cu Daria am fost de dimineata la eco, nu are nimic, mai tre sa merg cu ea la pediatru sa-i duc rezultatul ecografic. O sa merg la doctorita Ioanes, da nu mai stiu in ce zile are program la cabinet.

Bunicu-meu e tot mai rau, acuma de dimineata i-au facut maslu. Aseara am stat la ei pana tarziu, am facut curatenie impreuna cu matusa-mea. Doamne ce groaznica e batranetea asta si ramolirea asta a trupului precum si perspectiva mortii. Adica e clar ca trebuie sa murim cu toti intr-o anumita zi, dar sa stai asa neputincios sa astepti ...............

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput