ARADENCE DC (130)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Multzumim pentru urarile de sanatate!
Maia e bine; acum Bogdi zice ca are inceput de laringita.Si mi-a dat sa-l doftoricesc cu zyrtec picaturi, eurespal si calciu de la pharco, si antibiotic doar daca se simte mai rau.Ce stiti de Zyrtec ca scrie ca e bun pentru alergii, dar nu zice nimic de laringite.
Distractie placuta la intalneala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Io prima...io
Acum am ajuns acasa...a fost fain de tot si la film si dupa...am fost doar eu, Alina, Miha, Flavia si Gabi.
Imi pare rau ca n-aveti venit si restu, dar sper ca la urmatoarea sa ne vedem in numar cat mai mare...da???!!!

Predau stafeta la Flavia...ea sa va pove mai multe

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Io nu pove mai mult ca is rupta. Amu am ajuns si eram cat pe ce sa mai stam pana dimineata in masina la povesti cu Miha si Gabi. Ca alea ce stau 20 de ani in inchisoare si cand ies se opresc la coltul strazii sa mai vorbeasca cate ceva .

Fain fu, mai va spun maine, predau stafeta la Alina care se uita la Gray's anatomy daca nu l-a trezit pe Calin . Pe Gabi am incalzit-o pe drum sa nu se mai chinuie Cipri cand ajunge acasa ... si ca sa nu se inteleaga gresit am dat drumul la calcura in masina mai tare.

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

De la noi acum a plecat Salvarea . Dupa ce-am inceput eu sa ma uit 2 minute la Grey's Anatomy s-a trezit Adelina cu o tuse latratoare de nu se mai oprea, respira suierator putin...i-am dat ventolin ca aveam si m-am gandit sa chem salvarea ca nu-mi placea deloc respiratia. A fost o dr.-ita tare draguta, e un inceput de laringita, mi-a scris reteta gratuita si s-a si dus Calin sa i-a medicamentele. Dupa ce-am chemat salvarea mi-am amintit ca-i Ioana de servici, asa ca am sunat-o dupa ce-a plecat.
Adelina e ok acum, e vioaie, s-a pus sa faca puzzle...
No, nu stiu cat am fost de coerenta...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Daca tot n-am somn va zic ca a fost o intalnire super, demult n-am mai ras atata. Deci toata seara a fost asa
Filmul trebuia sa inceapa la 21 si a inceput la 22,30, a tinut pana la 0,30. Mie mi-a placut foarte mult. Miha cu Flavia n-au mai putut de foame si au mers la Transi sa pape ciorba de burta. Eu cu Clau si Gabi am stat pana la sfarsit dupa care ne-am dus la Transi si noi sa mancam.
A venit Calin cu medicamentele...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ioi, am suruburi in cap. Ai mei m-au trezit la 7.
Alina imi pare rau de ade saracuta. Sper sa se faca bine repede.
DAAAAA! A fost super aseara, am ras de ne-am spart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Am uitat sa dau . Eu deocamdata sunt la fresh. Apoi cafea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Si eu la cafea!
Deci v-ati distrat bine! Cam putine ati fost ... Filmul cum a fost? Ce film era?

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Aloha! Bine ca v-ati distrat la intalneala. Imi pare rau de copilasii bolnaviori, se pare ca iar e sezonul de asa ceva....
M-a rugat Niko sa va anunt ca azi si maine e concurs de caini pe strand, pana pe la ora 14-15, pt cine vrea sa mearga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzica

Ioi, am suruburi in cap. Ai mei m-au trezit la 7.

io am dormit pana la 11:30

Alina, multa sanatate Adelinei

Ada, porumbeii tai au fost la teatru

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput