ARADENCE DC (130)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Flavia, voseptol cumva?

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Nu, un nume mai ciudat.

Oricum, am vorbit cu tati si nu vrea sa le ia, desi is siropuri. O sa sa vad cum il conving eu, ca la tel nu am avut succes si tuseste tot mai urat.

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Marei i-a trecut tusea cu sirop din muguri de pin, de la Fares. E tare bun la gust, iar pt imunitate ne-a dat dr. de fam ImunoRoyal Junior, e cu laptisor de matca.

Eu pe la orele 22 ajung azi la intalneala....atunci apare sotul de la Petrosani . Unde mergeti dupa film?

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibociort spune:

Citat:
citat din mesajul lui Claudelu

eu sunt trista...nu stiu cum sa ajung la inmormantarea...guvernului

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei
Esti lovita rau!Moni, nasol cu dinti. Eu frecventez la Dr. Leucuta, pe Bratianu, fosta 30 Decembrie.
Fetele, as veni si eu la intalneala, da la noi azi incepe "surechiul". Doamne, ce chef mai am
Plus ca Mariuca mea saptamana trecuta mi-a facut un rosu in gat combinat si cu o raceala si numa bine ca i-a incaltat si pe tata-sau si pe buni, care acum sint in stare de legume umblatoare. N-am nici o sansa sa o sterg nici macar o ora de acasa, asa ca distractie placuta va doresc.
Gabrielafericita dewww.webshots.com/user/gbociort" target="_blank"> MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Flavia, Sumetrolim ii mai zice la Biseptol.
Si Ade era infundata la nasuc azi dimineata, n-a mai facut febra. I-am dat Nurofen si Tylenol care se suge (ii un fel de paracetamol) alternativ.

Miha, daca esti asa ocupata ii duce Calin pe prunci la karate....probabil nu citesti pe-aici, las ca te sun...

Io ma inscriu la film ca-mi place.

Inca sunt la lucru, nu mai stau mult, imediat termin cu statistica.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Acum am aterizat si eu... Ada da Ghe Lazar e aia cu ITM-ul. Sau Gia Moretti e un punct de reper mai bun? No, Ghe Lazare peste drum de Gia Moretti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare!

Miha, cu mine ai visat? Nascusem deja sa fie si mai mare densitatea de prunci acolo?

Pupici la bolnaviori sa va faceti bine!

Imi pare rau dar zic pas la intalnire. La film nu am nerv sa stau ore pe un scaun ca pur si simplu nu mai pot fizic, as fi vorbit cu voi un pic daca era la o ora mai rezonabila, dar pana dupa film deja e muuuult prea tarziu. Distractie placuta la film!

Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2

Diana(33+), Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Am primit rezultatul de la Pap, 2.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

si eu vin la film...la 8:45 sunt acolo

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Claudelu

si eu vin la film...la 8:45 sunt acolo

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput