Sezatoarea canadiana (156)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Dana as face cu placere dar de la sarbatorile 2008 cind a fost ultimul transport de contrabanda a ramas doar amintirea dar promit ca la urmatoarea escapalda sa pun de-o "gustare" cu sezatoarea ulterior.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Ce ma bucur ca deja incepe sa se stranga lumea la intalnire, se simte ca a venit toamna/iarna...... nu-s de mirare nici discutiile despre tuica...

Intalnire, intalnire!!!

Locatie: www.boccacinos.com/" target="_blank">Boccacinos: 1790 Cote-Vertu, St-Laurent, Telephone: 514.336.9063
Data: 16 octombrie
Ora: 18:00
Participante:
AnaStroe
Diana2007
Ione81
Podeanu
pitilache
...
Cine mai doreste? Cine mai pofteste?

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ione81 spune:

La olteni se zice tzuica lunga ca s-ajunga, ca lasa sa curga la cazan pana se umple damigeana (nu stiu daca sunteti familiare cu procedul de 'fabricare')
Aia mai buna e rachiu, mai spre Banat / Transilvania.
Si cea mai tare e palinca de Ardeal, confirm si eu.

Dar fac si oltenii niste tuica buna de prune, si stai langa cazan, focul mocneste, si povesti....ooo, ce mi-e dor.

Donia, mersi de idee, am bagat la cutie ca solutie de rezerva.

Ah, si cand imi gasesc job, platesc si eu bine pt tuica, cine are rezerve... :)

Somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlahos spune:

fetelor muca mare renovarea asta arata curat foc au mai ramas doar lemnel si petretii vecini ... si cada ca o scoatem miine dar o bag repede pe cea noua ca nu avem baie inca la subsol... ride sotul ca acum ne spala ca la bunica...canadienii astia nu sa descurca fara dus
am pierdut manichiura rupind la gibroace dar creste alta asta sa fie baiul
varza de bruxel e buna dar daca n-o fierbi de doua ori baloneaza
pe curind si pupici de la Sophia care a golit sticla cu lapte si cereale... insfirsit...si eu la noapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

bebitzu, uite aici: http://www.cic.gc.ca/english/information/applications/visa.asp

Magda, cu Razvan (6 ani) si Olivia (1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Ione, si eu tot din Mehedinti, insa Turnu Severin

Ana,la cate intalniri am pierdut nici nu vreau sa ma gandesc, asa ca, zic prezent de data asta

Fetelor, multumesc mult pentru urari la adresa juniorului, ce sa mai, am baiat mare de acum.

Legat de tuica , cea mai buna a fost odata ca nicioadata ca de n-ar fi nu s-ar mai povesti...din Bistrita Nasaud.Am avut o colega in facultate care a adus o sticla de tuica; va spun sincer am crezut ca mor in cateva secunde, a fost mai mult decat super tare.
Asa cum zicea si Ione, daca este ma prima mana este ok insa pe la tara, unii prefera sa o "lungeasca" sa poata avea mai mult

Intrebare - de unde pot lua eu paie pentru Haloween?Vreau fac un mic decor in fata casei dar nu am habar de unde pot lua (balot de paie).Am vazut la IGA sau METRO insa faceau parte din decor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Magdone

, uite aici: http://www.cic.gc.ca/english/information/applications/visa.asp

Magda, cu Razvan (6 ani) si Olivia (1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Multumesc mult mult mult, esti o draguta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maru

cu paharelu de tuica langa mine, va zic hac, ca nu-i fair ca veni iarna:0 grade la noapte!
hai mai Maru, arunca si aici un pic

Noi avem acum o tuica mai aspirina, adica mai slabutza, dar am avut de la socru-miu una antinevralgic, tare frate, ca parafrasez pe Donia parca, se evapora pana ajungea in stomac.
da eu sunt multumita cu aspirina de para a tatei (de aia de Vrancea, de poti da si la copchii sa adoarma mai repede, si sa te poti uita in voie la tv, sau juca pe laptop fara intrebari iscoditoare)

si constat Bebitzu ca n-am zis la multi ani lui Mihnea! ori am zis???
hac

saru mana mult,

a si maine lucrez de acasa, da nici nu vreau sa ma gandesc la cat de mult am de lucru, si nici la faptul ca din motive de cauza de accident pe 401 am ajuns la 7 si jumate si nu inainte de 6 acasa. hic (translatie: am zis!)

Emma Aida e inger
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Dana, La multi ani gemenilor tai, sa va traiasca sanatosi si sa va aduca bucurii la patrat! Multumesc de link

Bebitzu, la multi ani ptr Mihnea , sa va traiasca si sa va bucurati de el si el de voi!

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Buna dimineata!
S-au mai risipit aburii de tuica de pe aici? Ca aseara cred ca am adormit cu capul pe tastatura
Pentru cei care sufera din cauza lipsurilor Ia uitati ce am cumparat de pe plaiuri canadiene, pe la voi nu se gasesc www.beveragewarehouse.com/images/products/1513.jpg" target="_blank">"doi ochi albastri"?

Dana P, bine ca mi-ai zis ca exista aparat din ala si mai ieftin, o sa mai caut.

maru, doua vorbe? Hai scoate capul din hartii si spune-ne cum e acasa.

bebitzu, sigur am vazut paie de vanzare si pe la magazine, exact pentru decor, dar nu mai stiu pe unde... Si coceni de porumb... Ca si eu ma gandeam sa iau. Eu zic sa intrebi chiar acolo unde ai vazut, daca ei nu au, macar pot sa-ti dea un sfat.
Cum vrei sa decorezi?

Aseara am inscris copila la lectii de pian, ea e asa de fericita, eu la fel, deja visez cu ochii deschisi la serile de iarna cand ea o sa cante la pian si eu o sa tricotez in fata semineului...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput