Sezatoarea canadiana (156)
Raspunsuri - Pagina 8
maru spune:
...si ai sa adormi cu capul in barba si ochelarii pe nas...hihi
scalvagie curata lucratul de acasa, in afara de dormitul panala 7.45, in rest cred ca nu scot capul din comp tot we...bleah
Ktrinel spune:
ptiu...ce damfuri pe-aici....dati si la baba , ca-s varza...
io sincer as manca cozonac...m-a apucat asa un dor...
Dana, LA MULTI ANI pt gemeni!! ..nu vreau sa stiu cati ani fac...Doamne ce trece vremea, lasa-ma sa-i stiu tot pe-acolo pe la 10 ani ...
pe mine nu ma prinde deloc sarbatoarea cu halloween-ul...nu stiu de ce...n-am inteles niciodata chestia cu bomboanele...macar daca ar zice si ei o poezie, un cantec ceva...ca la colinda...ceva sa simti..asa, doar da bomboana, ia bomboana..probabil ca ma voi obisnui mai incolo cand va incepe si mandra mea cu astfel de activitati. imi plac in schimb decoratiile de toamna, de iarna,...dar nu excentrice...asa..soft...nu-mi place insa cand le vad pana la Pasti...uitate acolo..
Ktrinel spune:
deci fetele, boicotam subectul cu emigrarea ?
try,....pliiiizz...«try» si mai zi-ne si noua ceva de voi !!
Podeanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ktrinel ptiu...ce damfuri pe-aici....dati si la baba , ca-s varza... io sincer as manca cozonac...m-a apucat asa un dor... Dana, LA MULTI ANI pt gemeni!! ..nu vreau sa stiu cati ani fac...Doamne ce trece vremea, lasa-ma sa-i stiu tot pe-acolo pe la 10 ani ... pe mine nu ma prinde deloc sarbatoarea cu halloween-ul...nu stiu de ce...n-am inteles niciodata chestia cu bomboanele...macar daca ar zice si ei o poezie, un cantec ceva...ca la colinda...ceva sa simti..asa, doar da bomboana, ia bomboana..probabil ca ma voi obisnui mai incolo cand va incepe si mandra mea cu astfel de activitati. imi plac in schimb decoratiile de toamna, de iarna,...dar nu excentrice...asa..soft...nu-mi place insa cand le vad pana la Pasti...uitate acolo.. Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006) |
Ktrinel, in Ro s-ar fi dus mindrii sa-si faca buletinele...
Ica, cu placere, am trimis linkul si la contul comun, ptr cine mai e interesat.
Bebitzu, in agitatia cu copiii mei cred ca mi-a scapat... La multi ani ptr Mihnea, sa fie sanatos si sa va aduca numai note bune.
ce subiect ktrinel?
Podeanu spune:
Am murit de ris, ma dor falcile....
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117951
OlgaTarziu spune:
Seara buna!
Nu am citit ca nu am putut nici sa respir zilele astea. Scuze in avans daca nu raspund individual.
Diana mie mi-a trimis Ktrinel niste supozitoare cand a fost Sophia racita. Super bune....Desfunda nasucul. Mai pui o data reteta de tort cu mere cand poti? Aia cu zahar ars. Cum sunt obosita am nevoie de sugar intravenos.
Dana la multi ani pentru copii! (nu chiar asa copii. )
Telegrafic, Tony e mucos si cu febra 38,5. Cred ca a facut iar ear infection. Boieroaica are in continuare diaree. Nu mai stiu ce sa-i fac. Daca tot asa continua maine suntem la urgente. Eu nu ma simt bine fizic, am senzatie de voma si sunt foarte obosita. Am stat cu Boieroaica in brate cam toata saptamana. Cred ca si eu am virusul ei doar ca eu sunt mai tare si se manifesta diferit.
Am terminat 2 caciulitze si un fular. Am descoperit si ce fac de Craciun. Cadouri pt amici anul asta ornamente de brad crosetate de mine. Asa salvez si banii.
Tuica, no ofence. Eu sunt jumatate maramureseanca asa ca palinca e palinca! La sotul (care e mai spre sud) am avut senzatia ca nu stiu ce e palinca adevarata. Mi-a adus tata anul asta o sticla de face margele. Sunteti invitate la un paharel.
simi spune:
Simonna,ce nume frumoase are puiul mic! Sa va zic ceva, numele mele preferate9de fetite) sint Sonia si Catherine, asa ca intr-o luna avem si-o Sonia si-o Catherine (Adisson)
Pitilache, in principiu zic si eu prezent pentru 16 octombrie, la Boccacino ala. e cel de pew Cote Vertu cu Marcel Laurin cumva?
Dana, la multi ani copiilor!
Sa aveti un party pe cinste!
Donia, si Alice ma bate la cap cu party de Halloween si nu cred ca scap anul asta! Asa ca-s cu ochii pe voi la capitolul idei. Am mers simbata la un "marché au puces" si am gasit niste decoratii foarte frumoase la preturi derizorii, am ras tot!
Pucku ai toata stima si respectul meu! Femeie gravida, face muraturi, organizeaza nunta, zau...bravo tie!
Ce face bebitz mic? Dar tu, cum te simti?
Stephie cum asteapta fratiorul/ surioara? Ma gindesc la tine, ce multe faci si nu ma vad facind atitea, nici cum...
Va p[up acum, ma cheama Ali ca a gasit un paianjen pe jos si-i maaare... Ma duc sa-l omor! Ca noi sintem singurele asta seara, baietii au iesit la condus masina (adica al tinar practica sub atenta supraveghere al tatalui)
Cine vorbea mai sus de copii mari...am gasit azi in sertarul fiului meu condoame marimea XXL
Pe pachet scria textual "NOW LONGER AND LARGER"
Smile,tomorrow could be worse!
nelia spune:
La multi ani gemenilor Danei! Sa fie sanatosi, linistiti sufleteste si multumiti de ceea ce sint si ceea ce au! Ma refer mai ales la avutia cea mai importanta: unul pe altul si doi parinti minunati!
Bebitzu, bine ai revenit! La multi ani pentru Mihnea! Subscriu la ce au spus fetele cu cititul, in octombrie ziceam ca tine, in vacanta de sarbatori ne-am trezit cu Agata citind si in franceza si in romaneste... de ne-au crapat inimile in piept si mie, dar mai ales lu' ta-su, de mindrie! Rabdare!
Simi, cum baga cel de sus de toate in aceeasi traista! Si frumos, si destept, si devreme acasa... si XXL in lung si-n lat!
Sanatate multa la toti bolnaviorii!
Superbe numele alese Simona, ca si ale Dianei de altfel. Dar Catrinel e preferatul meu, l-am avut amindoi pe lista la Agata si nu ca nume de alint. Chiar imi place si cred ca i se potriveste de minune acum, micuta. Ca si Sonia, de altfel, pentru fetita Dianei. Sa va traiasca si sa fie sanatoase.
Asta e tot ce am prins asa, dintr-o aruncatura de ochi... nu stiu cind voi reusi sa citesc pe indelete, peste doua saptamini probabil. Pe restul fetelor le cu foc si le doresc sanatate, ca de frig nu ducem lipsa!
vlahos spune:
Ktrinel este o poiezioara si pt halloween ceva de genul ne dati sau nu ne dati ce putin in engleza nu stiu daca e si ni franceza dar pustiul meu o striga in gura mare pe la usi
Ktrinel spune:
Simi, auzi la ea ..condoame ...eu eram deja pe jos la faza asta ...si nici nu ajunsesem la xxl ...acu-s sub masa ..vai, numa mama sa nu fii!
diana, e vorba de acele supozitoare deja renumite ( si sa stiti ca nu am actiuni la firma respectiva ) democineol le zice...sau creorectal ...parca ..e acelasi lucru...au si de babies.acuma la pui chiar asa mic nu stiu daca merge ...
vlahos, trick or treat...atata stiu...e mai lunga ?...
olga, cam multe simptome pe-acolo pe la voi...aveti grija