Sezatoarea canadiana (156)
Raspunsuri - Pagina 15
zavalita spune:
dar uit esentialul
27 ani casatorita de 3 ani, fara copii, locuitor la malul marii, hotarata si incantata de perspectiva plecarii in canada,satula pana in gat de anumite atitudini locale de calcat pe bataturi, cu rude in montreal, iubitoare al tempo-ului englezesc al limbii, fara o meserie cautata.
caut:
liniste
curatenie
un job
a si sunt o andreea. va salut pe toate mai fetelor...am luat CSQ!!!
zavalita spune:
Scriu mai multe mesaje sa scap o data de moderare...
cum e acum cu criza in Toronto?pot sa ma angajez intr-un job de birou fara experienta locala? aici lucrez in domeniul juridic.
in montreal se vorbeste o franceza intr-un tempo rapid?pentru dosar am cautat mai multe oferte de joburi...dar sunt ele reale?aici de ex pe ejobs am postat n joburi daca m-au sunat 3 oameni de-a lungul timpului sa zic merci si... sunt rulate continuu anumite posturi desi ar trebuie retrase logic dupa o anumita perioada de timp.
zavalita spune:
si ultimul mesaj....
vad ca sunt doar 2 -3 fete din vancouver...e chiar asa de scumpa viata cum se spune?oare dupa olimpiada or sa mai scada preturile???
daca ar fi sa o luati de la inceput stiind ce stiti acum ce greseli nu ati mai repeta? eu vreau sa ajung in martie.
ati intalnit chestii socante in orasul in care locuiti?
zavalita spune:
am mintit..asta-i ultimul mesaj pe ziua de azi.
eu de aici nu mai plec acasa, raman ...caci, in viitor voi avea o noua acasa here in ...
sper sa ma bagati in seama.
Pucku spune:
Legat de tavile de silicon, eu le pun pe o tava normala, le umplu cu ce vreau si le bag la cuptor...asa nu mai am grija lor ca se rastoarna
chiar si placa de biscuiti o pun pe o tava si hop la cumptor
eu le iubesc, ca nu se prinde nik
legat de dovleac...tocmai am scris mai sus despre dovleci deci pt copt si placinte Sweet mama sau kabocha asta http://www.lacourgerie.com/Sweet%20Mama.jpg, mult mai dulce si parfumat
MQQM nu le pun la blender, eu folosesc masina de tocat pt carne pe mare, sau poti chiar rupe pieptul de pui in bucatele mici, iar legumele pe razatoare care merg, restul tocat marunt.....un deliciu
ma duc sa vad pepitelul
Dana, frumosi sarbatoritii tai
,stiti sa va petreceti, la 18 ani venim si noi
Am vazut si copii cunoscuti(Elisa si Alex)
Olga, Diana, Simona ce fac cele mai tinere fetite de la sezatoare? totul sumb control?
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
CriPOD spune:
Stai ange, , ca si eu tot bine intentionata si la modul cel mai interesat te-am intrebat de ceva referinte, tocmai pt ca eu n-am gasit si suna asa de drastic cuvantul "plastic" ca am crezut c-ai aflat ceva, n-am vrut sa par razboinica. Doar am intrebat. Desigur ca daca vine vorba de preferinte paleta-i vasta, nici un bai.
Ica, mai sunt alea de 1 folosinta, de aluminiu, nici alea n-au reputatie prea buna.
Multumim frumos, da, decat sa dau la scoala o caruta de bani in fiecare an pe poze facute la norma, mai bine ii incolonam eu si mergeam la poza de familie. Plus ca acu' am aflat (dupa ce-am comandat tzshpe fotografii ca pot avea cd cu toata sesiunea foto, l-am luat, dar mi-a fost jena sa anulez comanda).
Dana, tot zic sa te intreb... De unde ati luat voi plasticul ala verde de tzesut prin gard si cum ii zice, imi spui, te rog? Si cat timp iti ia sa "tzesi"? Acu' ma vazu tot neighbourhoodu' cu bubsii la expo, dar macar la primavara sa rezolv cu asta!
edit
pucku, pui maioneza?
Cainele meu are diaree, nu mai stiu ce sa-i fac, mi-e asa mila de el... Ceva solutii?
Pucku spune:
Mqqm da pun maioneza, cu cea vde casa iese bestial, dar poti pune si cumparata
la caine da-i pepto bismol pt kg lui sau daca ai furazolidon
mai fierbei orez cu morcov si da-i sa manance, maine e corect
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
maru spune:
zavalita, bine ai venit la sezatoare!
Cat despre unde sa aterizezi, depinde:
de care limba o vorbesti mai bine, ori te simti "mai acasa" in ea
de unde ai rude/prieteni sa te ajute la inceput, ca e mare lucru sa ai ajutor la inceput de drum, cineva care a trecut prin astea si stie sa iti dea un sfat, sa te indrume catre o directie sau alta
las semnele, ca or sa mai fie, slava Domnului, daca ti-as povesti cum am facut noi, avand rude si in Ontario si in Quebec...ai lesina de ras
Podeanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pucku Legat de tavile de silicon, eu le pun pe o tava normala, le umplu cu ce vreau si le bag la cuptor...asa nu mai am grija lor ca se rastoarna chiar si placa de biscuiti o pun pe o tava si hop la cumptor eu le iubesc, ca nu se prinde nik legat de dovleac...tocmai am scris mai sus despre dovleci deci pt copt si placinte Sweet mama sau kabocha asta http://www.lacourgerie.com/Sweet%20Mama.jpg, mult mai dulce si parfumat MQQM nu le pun la blender, eu folosesc masina de tocat pt carne pe mare, sau poti chiar rupe pieptul de pui in bucatele mici, iar legumele pe razatoare care merg, restul tocat marunt.....un deliciu ma duc sa vad pepitelul Dana, frumosi sarbatoritii tai ,stiti sa va petreceti, la 18 ani venim si noi Am vazut si copii cunoscuti(Elisa si Alex) Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino "Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi"" |
Denisa nu i-a vazut pe copii, bag de seama ca tu i-ai cunoscut asa mari.
Simonna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Podeanu stiti cum urla fetele alea la concerte, alea de lesina in primele rinduri? Uite asa urlau si astea. La inceput am zis ca le faceacu baietii ceva, da de unde, cica asa au ele fun si ca eu nu stiu sa ma distrezAsa mi-a zis fii-mea. Bine doamne ca nu am acceptat sleepoverul ca cred ca plecam de acasa pe strazi. |
Bey, io vin la intrunire numa' ca sa te aud pe tine povestind chestia asta pe viu... :)) Ma'c sa-mi cumpar un biberon si las lapte, sa i-l dea cu lingurita, treaba lui, ca se prevede dementiala povestea ta :))
Ana, unites de milles sint unitati de mii, recte tot ce e urmat de 3 zerouri. Cum a zis si CGE. Cunoastem, e o bucurie tipul asta de exercitii :))
Mona, happy to hear from you, ca eram oarecum ingrijorata. Sint plina de invidie, de cite ori zice cineva ca face scoala... Stiu ca asta zic de fiecare data, dar nu-s capabila nici sa ma hotarasc ce, nici sa fac efortul. Ce sa mai, acum enjoy scoala mamicilor, prof e fie-mea... ce ciudat suna... fie-mea! :)
Ione, wow, e de lucru in horoscopul ala...
Nelia, voi sinteti nascuti toti 5 in aceeasi perioada de horoscop indian? Nu, din cite stiu eu. Sau ce intelegi prin "se potriveste pt. toti 5 din casa"? Asa o amestecatura m-am gindit si eu ca o sa fie, dar ma debusoleaza ideea de fecioara - balanta...
Mie mi-au stins astia lumina in birou, ca s-a culcat Radu, eu nu stiu sa scriu dactilo, asa ca ma intorc miine...
Ba, ma mai muncesc oleaca, cit sa va spun ca, la R. la scoala, cineva i-a aruncat hainele lui Carl in buda. Si-a tras si apa peste ele. Toata clasa e cu curu'n sus, invatatoarea a dat termen piina la sf. sapt. magarului sa se auto-denunte, altfel toti baietii din clasa primesc retenu.
Saracu' fiu-meu numai de asta a vb. azi, ca de ce sa faca el retenu pt. ca altii sint prosti si se tin de timpenii... Vai de capul lui, tare mi-e mila, sper sa iasa la interval copilul ala desi nu-s cine are nervi sa "flosheze" hainele colegului si pe urma sa recunoasca...
Edit, ca se merita sa ma chiorasc: mQQm, e de-men-ti-l Acela! Si tu nu crez c-ai aratat vreodata mai bine! (de cind te cunosc eu, of course). Keep doing what you do!
Dana, ma mai chiorasc o tura in tastatura asta: mie albumul tau mi se deschide la Catalonia 2009, pe care il vad cind se deschide pagina, dar nu-l mai vad cind dau pe albums in cautarea pozelor de la 14 ani. Cind se deschid toatea albumele, vad de toate, mai putin catalonia. Am intrat rapid pe Punta cana 2007, Las Vegas si inca fo doua...
Ata-i, pe miine.
Simonna