Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (191)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

claudinaa

Si eu il tineam pe Matei tot in spate dreapta, adica in diagonala, ca sa il vad usor si sa ma pot intoarce la el in caz de nevoie, iar acum daria sta acolo si Matei in spatele meu, din aceleasi considerente!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Buna dimineata!

Am reusit sa citesc captolul asta si sa vad poze cu copilasi. Mama ce de blonzi avem la odisee. Nu pot sa nu ma uimesc cat au crescut toti.

Babytza legat de clip, facem si noi parte din categoria celor care au plecat fara camera la mot (in alta localitate), tati nu a putut sa faca poze cu telefonul , dar nici nu a luat poze de la cei care au facut...Deci nu prea avem ce da, decat daca facem rost; sa vedem. Legat de pastilutele pt dintisori, super bune. Ii dau seara cate 2. Ieri nu i am dat ca nu am reusit sa le bag intre mese si toata noaptea s-a foit. Aseara i am dat si a dormit de la 20.30 pana la 4.30 la el in patut (el dormea de la 6 luni cu mine in pat). Super bune, daca a dormit el bustean si nu amancat atatea ore.

Ada, legat de jucarii si Mihai este din categoria celor care se joaca cu sticle, dopuri, incarcatoare si cel mai distractiv este sa se uite la noi ce facem. E calare peste noi, ne trece printre picioare, numai sa vada ce se intampla. Deci am renuntat sa mai cumpar diverse chestii scumpe. I as fi luat tricicleta, dar vine iarna si in casa nu i as da -o pt ca nu as vrea sa zgarie parchetul cu rotile (toate au roti din plastic, nimic cu cauciuc). In schimb fetele chiar mi au dat o idee buna cu un calut balansoar, mai ales ca al meu e fan leagan. Timp sa am sa caut.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Legat de intalnire, mie mi ar placea sa vin, dar niciodata nu reusesc sa ma organizez si sa ajung. Oricum clar optez pentru weekend, ca eu lucrez.

Lidia cu tine vroiam sa ma intalnesc acum 2 sapt, dar am pierdut nr tau de telefon, iar pe mailul de la odisee nu il mai am. Mai da mi un PM si zi mi si mie cam cand iesiti voi pe afara. Poate reusesc sa ma vad cu voi intr un w.e. Oricum felicitari Izei pt "grasuneala".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata.Am avut si noi o noapte linistita.

Nocom ma bucur ca Dariutza e mai bine

Claudinaa si eu tot pe diagonala,adica in drepta,mi-e mai comod asa,o vad si daca tre pot sa pun si mana pe ea

Ada,ma bucur ca ai avut o noapte linistita si fara peripetii.

Anca super yammy reteta si rapida..si Alexia are tentative de a merge la baie,da e singurul loc unde nu are voie.

Giuli un ic ptr.TA.

Babytzamulti .

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Ada mi am uitat ce ii place cel mai mult: sa stinga si sa aprinda lumina; lasa totul ca sa il lasi sa faca asta si o face de n ori pana obosesc eu sa il tin.

Imi place tare mult ca arata cu degetul cand vrea ceva sau ne vede . E un semn de independenta si constientizare. Abia astept sa imi arate diverse lucruri la cererea mea asa cum face Razvanel de Claudinna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

o jucarie care a prins f bine la Harri este www.ookee.ro/jucarii-497-Cuburi,-forme,-culori-p-324-Fisher-Price-Sortator-de-forme-cu-surprize.html" target="_blank"> sortatorul de forme

le scoate, le pune si tot asa.

la fel de bine s-a jucat cu un pumn de orez intr-o canita; a mesterit la orezul ala 20 min .

afara se joaca cu te miri ce: castane, ghinde, crengute, pietricele. Ii place sa se joace cu o cutie de chibrituri pe care de cele mai multe ori o imprumutam de la biserica in curtea careia mergem la joaca

A inceput sa se vada ca e fecioara, adik ordonat, pt ca pune cana cu apa pe masa, apoi mai trece o data si o aseaza "mai bine".

Da pup cand ii ceri
E mare fan sa aprinda lumina
Arata catelul si pisica in carticica
Arata cu degetul si cere sa-i spui ce e
E super incantat sa mearga cu tricicleta
Ne-a infundat wc-ul
Cand ii este sete imi aduce o sticla mare de apa de prin zona.

Si noi folosim vigantoletten 500 - o pastiluta dimineata dizolvata in apa si data cu seringa.

Harri Alexandru (10.09.2008)

Aici sunt eu, Harri, la motz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata si de la noi

Nocom gata cu raceala !!!! Inca putin si trece de tot pupicei

Soldatelul nostru s-a trezit la 2 si plans cam 20 minute Nu mai adormea dragul de el. Si nu papa dorea,ci il durea gingiuta . Dupa ce si-au facut efectul prafurile cu camomilla, a adormit cu jucaria in brate Apoi a papat la 7.
Dimineata esec total cu ousor pe paine.

Dididi imi pare bine ca au efect pastilele si il linistesc atat de bine

Anca si aici e tare urat afara...

Giuli bravo leutului TA !!!!

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neata, fetele

Nocom multam de cafea, e binevenita mai ales ca sunt treaza de pe la 5….

Claudinna super tare faza cu pastratul lumanrilor , sa va fie de bine cadourile primite . Ma bucur ca a avut succes sufleul si la mine are de fiecare data, abia astept sa vad retele pe blog

Babytza naspa faza su scroafa neplecata , ici multi sa nu mai fii suparata…uofff si maselutele astea

Elly multumesc si , asa face si fata mea, deseori ma joc cu ea si rade cu gura pana la urechi si in sughituri, sunt minunate momentele astea, nu le-as da pentru nimic in lumea asta

Anamona sunt frumoase tricicletele dar nu e cam devreme, adica ma refer ca vine iarna acum…

Carla sanatate multa tie si lui Sasha

Giulianna nu fortezi deloc nota , pastele cu branza le fac asa: fierb pastele dupa cum scrie pe punga mai adaug totusi putin ulei sa nu se lipeasca intre ele, intre timp pregatesc un amestec din smantana, branza, lapte si ou. Cand s-au fiert le amestec pe toate pentru cuptor, tava unsa cu unt si bagat la cuptor pana capata o culoare aurie

Felicitari pentru TA, moama deja ai baiat mare duamna

Anca la fel socotesc si eu jucariile care sunt scumpa dar stii cum e cand nu ai ai vrea sa le ai cand le ai deja….am Carla si mami

Ada multam de cafea

Didididi

Andy.p da’ ai program nu gluma

Cristineescu fata mea prefera ca jucarii pantofi, telecomanda, telefon..lista poate continua , tare frumos sortatorul , felicitari pentru progresele puiului…acu nu mai stiu ce sa mai spun de infundatul wc-ului….

acum si despre noi...

pentru ca sunt racita si sor-mea inca este si ea, am vorbit cu doctora...normal ca urmeaza si Crina tratament preventiv adica seara Panadol iar dimineata vitamina C...tot vorbind cu dr am intrebat-o si de vaccin...concluzia: LE FACEM PE AMANDOUA ODATA, imi tataie ...de frica sa nu pateasca ceva iar ca sa fie si mai roz...a mea fata are de o saptamana mucisori undeva in sus la nas...si nu ies cu toata apa de mare pusa in nari...asa ca trebuie sa cumpar batista bebelusului

o astept pe sor-mea sa vina, trebuie samergem la mega pentru bomboane sa duca maine la scoala...e ziua ei domne si face 9 ani

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

fetelor,
Iar am avut o noapte linistita, trezit doar de 2 ori pentru tzitzi... dar n-o mai punem in patul ei, asa ca toata noaptea doarme cu noi... si se tot baga in mine, uneori dorm chiar pe muchia patului... mai are putin si ma da jos din pat...
Giulianna felicitari pentru TA!
Nocom ma bucur ca Daria e mai bine
Angelynna multa sanatate tie si surorii tale... sper sa nu ia si Crinuta raceala... bine faci ca-i dai preventiv Panadol si vit. C. La multi ani pentru sora ta!
Noi facem luni Infanrix, iar celalalt vaccin am vorbit cu doctorita sa-l faca luna viitoare. Mi-a fost teama sa le fac pe amandoua odata, mai ales ca la 4 luni a facut febra de la Infanrix penta.
Claudinna si eu o tin pe Bianca in spate dreapta, adica in diagonala, ca sa o vad mai bine si sa-i dau suzeta, ca mereu o pierde prin masina si plange dupa ea...
babytza... offff... dintisorii astia... sa iasa mai repede si sa nu mai chinuie puii...

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

multumesc mult pt raspunsurile cu pozitionarea scaunului in masina, mi se pare logic si acum ma gandeam de ce oi fi intrebat
dar eram nelamurita daca-i puneti in fata sau in spate. deci m-am lamurit

deocamdata suntem la capitolul: mami si tati in fata, Razva singur in spate si parca lucrurile stau mult mai bine decat cu mine langa el in spate. acum el este in spatele soferului, pentru ca eu stau in dreapta si tr sa-l vad bine

si sa va atat primii pasi ai lui Razvan, ca in aceasta ipostaza nu l-ati vazut pana acum. filmuletul este facut chiar in ziua in care a plecat singurel si mai spune si cum face cioara
cra-cra

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput