Fulguleti de nov - dec 2006 (221)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

Roxanica, draga de tine, este greu acum, te inteleg atat de bine... Cand o puneam pe Teodora la san, Dragos urla si incerca sa traga de ea. A fost foarte greu la inceput insa si pe mine tot slingul m-a salvat. Da-mi te rog adresa, ti-l trimit pe al meu sa vezi cum e. Chiar nu stiu ce ma faceam fara el. Ma duceam la balamuc. Eu deocamdata nu-l mai folosesc, nu-l mai suporta, folosesc altceva.

Ai sa vezi insa ca in scurt timp bucuria o sa depaseasca cu mult tristetea de acum.

Acum, cand Teodora are 1 an si doua luni ii vad pe amandoi afectati in mod egal de prezenta celuilalt, nicicum nu sufera Dragos mai mult decat Teodora. Li se pare amandorura firesc sa fie impreuna, le e bine impreuna. Chiar daca se cearta pentru jucarii, pentru mine, pentru orice, tot timpul. Insa imagineazati-l pe Dragos cum striga Teeeoooodooora, am nevoie de Teodora sa vada ce am facut, sau cum nu ma lasa sa o scot din baie si sa ramana el singur. Sunt minunati. Este bine, o sa fie bine.

Te imbratisez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

capitol nou AICI

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput