***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(107)**

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Hello.
Ce mai cresc capsuneii nostri. Si asa cum zice Oana se schimba de la zi la zi. Frumosi foc.
Mica, ma uitam la pozele tale si parca ma vad pe mine,eu cu ochii caprui si copilul cu niste ochii albastri de zici ca sigur nu e al meu. Pe mine undeva la tara chiar m-a intrebat cineva daca m-am gandit vreodata la varianta ca mi-ar fi schimbat copilul. Cred ca femeia s-a uitat prea mult la filme.

Ieri am citit un articol despre dintii celor mici. In afara faptului ca trebuie o igiena buna, stafilococul care provoaca carii se poate transmite prin pupatul pe gurita de la parinte la copil sau chiar intre copii. Oricum eram impotriva sa o pupe cineva pe gurita, dar acum sunt si mai inversunata. Mai avea maica-mea obiceiul dar i-am retezat-o repede. S-a cam suparat dar i-a trecut. I-am explicat ce si cum si acum "militeaza" ea impotriva acestui lucru.

Chris, frumos ca intodeauna. Am revazut filmuletul........
Ma bucur ca ati mai finalizat cu casuta. Lasa ca ai sa duci tu dorul mirosului de fum, bucura-te de el cat mai poti.

mai revin .

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

vali ba da, eu eram cu cerceii. I-am pus la 2 ani si 1 luna ca a inceput ea sa ceara cercei ca mami .

vas tare asta cu schimbatul copilului, cei drept nu m-am gandit, da seamana prea mult cu tacsu....sau poate cine stie, a schimbat doar mama .

oana pai ne-a venit colectia de toamna-iarna de la sora mea. Iar ne-a trimis ditamai pachetul....cu cizme, adidasi etc. Ghete i-am luat eu de aici...si am cam terminat cu hainele de toamna-iarna.
Chiar am o geaca de toamna/ploaie luata din america cu 10$, geaca timberland.
He he he imi aduc aminte cand vorbeam de greutatea bebeilor, ca Maya se nascuse cu 4 kg si Sonia cu 2...uite acum au amandoua aceeasi greutate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Buna dimineata

Elteka, bine ai revenit! Felicitari pentru bb din burtica. Si noi muncim la asta, dar nu se concretizeaza nimic de un an si ceva. Nu sintem atit de pusi pe treaba ca la Patrick, dar totusi.
Cred ca sint groaznice starile de rau si durere de cap, ma intreb cum faci fata copilului atomic, te simt atit de calma... Si mai esti si capabila de scris mult si frumos.

Ella, f frumoasa camera lui Bob. Si noi am facut mobila alba pt camera lui, dupa modelul aratat de Graviduta, dar ne-a trebuit pat pe 120 si atunci am facut tot la comanda. E f util patul mai mare, cind sint bolnaviori le place sa simta pe mami/tati aproape.

KAy, e o frumuseta Sonia. Pentru mamarutele alea as vrea si eu o fetita, dar cred ca i-as putea pune si lui Patrick la git asa ceva, dar unde gasesc asa mamarute?

Chris, felicitari pentru toamna imbelsugata! Nu mi te puteam inchipui muncind la abator! Voi parca traiti in alta tara, auzi, mergi cu bicicleta la munca... super!(asta e un cuvint invatat de PAtrick la cresa, toata ziua il spune)

Patrick e bine, cu niste mucisori rebeli, pe motiv de colectivitate, dar dupa 3 zile de stat acasa au trecut, somnul bun de amiaz face cit 3 medicamente. E cuminte, ne intelegem de minune, jocurile preferate sint omuleti si animalute de la lego, duplo si inca un tip, mulgem vaca si caprele toata ziua. Si stigem focul cu pompierii si masinile de pomlpieri.

O zi buna!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Am pus cateva poze noi incepand cu asta

Spunem poezii:
Tica, tica, tica
Un pitic atat de mic

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Poezie:(poate o stiti, dar e de uns sufletul de mamica)
Fiecare pui
Are mama lui
Si eu tot asa
Am MAmicaa Meaaa!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui ELTEKA
Cu pupatul, dupa ce te documentezi despre pro si contra, cred ca alegerea pe care o s-o faci e cea mai buna - fiindca asta o sa vina dintr-o convingere pe care o ai sau ti-ai format-o tu si pentru ca atunci cand o sa practici pupatul sau nepupatul, o s-o faci "natural" (adica true to yourself si convingerilor tale). Sa mai zic?

Bb2 a fost planificat-intamplator , in sensul ca am discutat mereu despre asta, dar nu credeam ca o sa vina asa, intamplator din prima. Sotul meu si-a dorit mereu copii, trei daca se poate (dar acum nu mai suntem asa tineri), asta e imaginea lui de familie si fericire, asa ca trebuie sa tii cont si de ceea ce-si doreste partenerul, ceea ce-l face si pe el sa se simta implinit in viata. Eu nu am visat niciodata la doi copii concret, dar atunci cand am discutat cu sotulache cum am dori sa arate familia noastra peste 5 ani, peste 20 (mergeam cu masina, era liniste si un peisaj super, Elias dormea), mi-am inchipuit pe moment doi zmei de baieti care se bat cu perne in spate, care rad si ne fac si pe noi sa zambim, sa uitam de greu si de de faptul ca toate au un sfarsit, si ne fac sa ne amintim sa traim acum si aici, placerea bataii cu perne. Si parca dintr-o data, teama de a nu i se intampla ceva unicului si singurului, a devenit mai mica, sau impartita la doi, nu stiu cum sa explic. A fost o chestie de feeling. Mai mult n-am analizat, am ramas doar cu feelingul.

multe, multe, multe ...si un bb sanatos! Sarcina usoara, trece ea si perioada grea!
Sorry de amestec, dar mi-a placut tare mult! ... acum inteleg de ce ti-au dus toate fetele dorul. A mai crescut numarul fan-ilor ... ;)
Cam asa eram si eu, visam la doi "zmei" ... si dupa cum mi-a spus o matusa, "Dumnezeu mi-a dat mai bine!" ;) ... asa ca iti doresc si tie "un Dumnezeu intelep", care sa-ti dea zmeu sau zmea, nu conteaza, doar un bb sanatos, inteligent ca Elias, doar poate mai putin atomic!
Tot binele din lume!

Kay, vazut o Sosonica frumoasa ... o buburuza mica intre buburuze! E bestiala! Sa fie sanatoasa!

Sanatate ptr. capsunele si fratiori de capsunele!

Io cu Cristian -fiul meu preferat - & Amélie -fiica mea preferata
---------------------------------------------
www.inimacopiilor.ro - de la INIMA ta, la INIMILE lor!
www.watch-out.eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Gravi, bravo, ma bucur mult ca ati dat la pace cu bona si ca v-ati clarificat problemele. De multe ori discutiile calme dar rationale dizolva conflictele. Pacat ca nu in 100% din cazuri.... F frumoasa si mobila din camera Marei. Se impaca bine cu patul mare, nu? Sanatate multa, si eu urasc enterocolitele si sa-ti vezi copilul fara vlaga.
An@, no problem, poate mergem si atunci la teatru. Unde mergeti la inot, la ce piscina?
Chris, hehe, ce baiat de nadejde ai tu acasa; ai vazut cum te ajuta sa iesi din criza financiara? Si Matei imi zice ca atunci cand va fi mare ne va face cadou cate o masina noua, parintilor, iar el isi va cumpara 3 bucati! Sa ne spui cum fabrica Albert "zbiciurile" ca-s curioasa. Si da, sa ti se implineasca dorintele cu bucurii multe aidoma ciupercilor dupa ploaie. Mult succes la noul job si wow, ce mi-ar place sa merg si eu cu bicicleta prin aer de munte.
Elteka, pupici multi care sa-ti aline greturile si durerile de cap. Vezi si tensiunea cum este, daca e prea scazuta, mai bea o cafea ceva. Sa stii ca si aparitia lui B al meu la fel a fost, intamplator-programat cum zici tu, la fel am trait si eu sentimentul ca M nu va ramane singur dupa ce noi nu vom mai fi si bucuria ca va avea mereu un tovaras de joaca. Cand s-a produs certitudinea cu BB2 si ne-am intrebat unul pe altul "ce facem?" eu am zic ca in mod sigur nu-mi pot omori copilul, asa ca l-am pastrat. Sunt fericita si ca D-D m-a ferit de intreruperi de sarcina.
Stiu ca iti e greu acum, greu va fi si mai tarziu, insa cand vor veni momentele cu bataia pernelor, respectiv BB2 strigandu-i clar numele lui Elias te vor face sa simti cerul nr 9 si vei uita greutatile.
Miniuta, multumesc pt lamuriri si iti dau dreptate cand faci alegeri pe baza sentimentelor. Ruga acasa, in sine, as zice ca e level 1 si pe langa faptul ca e facila, e binevenita mai ales daca o practici mereu. Eu sunt greu incercata acum emotional si cea mai mare lupta cu mine este infranarea unei suparari, situarea deasupra ei, ma rog pt iertarea celor ce-mi fac rau si mai vreau sa ma mentim un om bun, linistit, dar rational. Dupa ce ma rog, sunt linistita, mai usurata, cu putere sa merg inainte fara frica.
Mica, ce draguta e Maya in masina cu Pooh alaturi.
Vali5, ma bucur ca ti-am putut fi de folos. Sotul meu nu e chiar absurd, doar ca desi imi respecta credinta, nu vrea sa-i fac pe copii sa fie ca mine, cica nu vrea "pui de popa". Eu nu exagerez in privinta asta, dar de ex el s-a suparat cand l-a vazut pe M ca la culcare zice Inger-ingerasul meu si Tatal nostru, ca l-a surprins rugandu-se (eu i-am zis ca atunci cand avem vreo suparare e bine sa ne rugam la D-D caci el sigur ne ajuta) sau ca era impresionat de Ioan Botezarul a caui icoana cu capul pe tava o vazuse in biserica. El intreaba cine e acolo si de ce e asa etc. iar eu ma straduiesc sa-i explic cu cuvinte simple; de multe ori e greu si asa... I-am vazut pe albrastreii tai frumusei, iar A e un scump cum te completeaza la poezii. Prazlea al meu e meloman, vrea mai mult sa-i cant. Astept si poza cu tine.
Arcadia, Ella, am sunat la teatru si am facut rezervare pt 4 adulti (arcadia, eu, mami si tati de Bob) si 4 copii (ai mei, calin, bob). Din pacate mi-au zis ca doar ultimele 3 randuri mai sunt nerezervate, insa daca nu sunt ridicate biletele pana vineri ora 12, ne poate da locuri mai bune. Va rog sa-mi ziceti daca doriti in continuare sa mergeti la acest sepctacol si daca da sa gasim o metoda de a plati biletele vineri.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

Elteka, felicitari! Ce frumos ai descris feelingul cu 2 copii! Ma bucur foarte mult pentru tine. Sper sa-ti treaca durerile de cap si problemele de sanatate cat mai repede.

Ultimele analize au iesit super ok, fara rana, fara hpv, fara nimic. S-a minunat si doctorul. El zice ca e si de la faptul ca mi-am schimbat stilul de viata: mananc sanatos si mi-am facut program de copil mic, de genul papat cereale cu lapte dimineata, merg cu bicicleta la job.

Am vazut multe fetite frumoase cu codite: Sonia, Miruna, Maya si baieti simpatici. Si camera lui Bob cu dinozauri. Aveti dreptate ca se schimba copiii. Acum ca ma uitam la poze, am observat ca sunt mult mai expresivi.

Noi am scapat de pamapers in mare, a mancat singur cu lingurita in weekend si era foarte fericit, se incalta singur cu papucii de casa. Mananca mai mult pasat, nu suporta bucati mari de mancare si laptele il vrea doar din bibe. Si vorbeste foarte mult cu pisica. Cand doarme pisica si nu il baga in seama, vorbeste cu ea la telefon: "alo, pisica, esti acasa? da? pa!"

E foarte frumoasa poezia Ioana. Pe mine ma invata Razvan poezii. Le stie de la bunica. L-au invatat bunicii si o rugaciune, cea cu ingerasul meu si il mai duc ei la biserica ortodoxa, desi el e botezat catolic. Nu am nimic impotriva, desi eu nu sunt o persoana religioasa, sotul e credincios si ii admir pe oamenii pe care credinta ii ajuta sa devina mai buni si mai impliniti.

A, Liviana ne pare rau, nu putem sa ajungem sambata la teatru.

Nu mai stiu ce voiam sa mai scriu...

Ramona si Razvan [19.06.2007]
Salvati o inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Ioana13, sanatate lui Patrick!
Chiar nu stiam poezioara asta, o sa-l invat neaparat

Liviana , uite aici 4 poze cu mine (2 gravida si 2 dupa nastere)

Ramona, nu stiu ce probleme de sanatate ai avut, dar ma bucur ca ti-au iesit analizele bune

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Ramona7, felicitari pt starea de sanatate atat de buna! Sunt impresionata, cum te descurci cu bicicleta pana la job? Prin Bucuresti mie mi se pare ca e o adevarata aventura mersul pe 2 roti. Cu teatrul nu-i nimic, asteptam invitatia ta cand vei putea merge.
Eeee Vali, cand te-am vazut cu A de mana mi-a venit in gand versurile "Cine trece-n Valea Seaca, Cu hangerul fara teaca Si cu pieptul dezvalit Andrii Popa cel vestit Sapte ani cu voinicie... ". Asa-i de mandra mami din poza! Arati f bine, greutatea sunt sigura ca o vei ajusta in timp, cu regim si eventual ceva sport. Hai, capu' sus.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009

Mergi la inceput