subiect nou dispparut

subiect nou dispparut | Autor: 24h

Link direct la acest mesaj

Am creat un subiect nou , ma interesa diplomele online daca sunt recunoscute, insa subiectu a disparut si nu intelege de ce si unde sa dus?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143036
Daca a fost mutat de un moderator la alta sectiune decat cea unde a fost pus initial, in mod normal ar trebui sa primesti un mail care sa anunte acest lucru. Verifica sectiunea de 'Bulk/spam' din casuta postala.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

E la Maculatura/Containerul verde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Si la Cariera si viata de la 8 la 17 .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabytza25 spune:

si mie mi-a fost mai demult mutat un subiect... de la generale la lectii de know ... insa nu m-a anuntzat nimeni... am cautat ca disperata dupa el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabytza25

si mie mi-a fost mai demult mutat un subiect... de la generale la lectii de know ... insa nu m-a anuntzat nimeni... am cautat ca disperata dupa el

anuntul acela este realizat automat atunci cand se muta un subiect, nu scriem precis fiecaruia. deci e util sa fim avertizati cand nu este primit, poate fi un bug, iar noi il raportam lui Admin.
multumim,

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

roxanaz si mie mi-a disparut un subiect si nu am primit niciun raspuns pe mail, am fost suparata si am scris ce mi-a venit atunci pe moment in minte drept urmare am luat un cartonas.
Poate faceti ceva sa dispara acest bug .
Se poate ca pe Imac sa fie acest bug?
mai sunt cateva chestii ciudate care mi se intampla in ultima vreme ...

Mergi la inceput