diplome online
din lipsa de timp as vrea sa-mi iau ultima diploma in contabilitate.Pe prmele doua le-am luat pe bune insa acum nu mai am timp sa ma duc la cursuri.
Sunt recunoscute diplomele online?
Raspunsuri
capcaunul spune:
1. Se rezolva la Spiru Haret.
2. Nimeni nu da nici macar doi bani pe ele. Au simplu rol decorativ, ca si goblenurile.
ladyJ spune:
Eu nu am mai auzit de asa ceva. Cum adica diploma on line? PENTRU CE?
Scuza-ma, dar nebunia asta cu alergatul dupa diplome trebuie sa dispara! Adica cartea noastra de vizita in campul muncii sa fie doar hartia aia numita dimploma? Cum ramane cu OMUL din spatele diplomei?Cu profesionistul? Eu zic ca acolo trebuie lucrat.
Natasa spune:
Se poate lua diploma online, de obicei din America si se cheama escrocherie. Daca se prinde cineva ca Universitatea Lolek si Bolek nu exista esti pasibil de inchisoare. Daca vrei doar un tablou pentru impresionarea asistentei infantile, "blonde" si cu un IQ mic, atunci mult succes! :)
Elena spune:
Nu au nicio valoare diplomele online.
_
Cred in soare chiar daca nu straluceste, cred in dragoste chiar daca sunt singura, cred in Dumnezeu chiar daca nu-mi raspunde.
dodo spune:
Depinde de ce "online" vorbesti. Sint unele facultati unde te poti inscrie ca "external", adica nu te prezinti fizic la cursuri, sint materii la care examinarea se face "online", sau prin lucrari transmise prin reteaua de net a universitatii, sau prin examinare "in persoana" la unele centre universitare desemnate de univ. ta, unde se string studentii dintr-o regiune, de ex. spre a da examenul scris. Diplomele date de aceste univ. sint cit se poate de veridice. De asemenea, nu ai precizat unde vrei sa faci aceste cursuri, in locatia unde esti sau RO? Ca iarasi, e important.
24h spune:
multumesc ptr raspunsuri
Eu calatoresc mult si din cauza asta nu pot sa ma duc la cursuri ca tot omu.Ma gandisem sa fac un curs de contabilitate online mai exact CAT (charther account)
Cunostinte de contabilitate am, am trecut de 3 examene in decurs de 2 ani.
Stiti vro astfel de universitate?de preferabil ar din afara romaniei ptr ca nu cunosc termenii de contabilitate in limba romana.
Orice informatie m-ar ajuta....
dodo spune:
Tot nu inteleg ce fel de diploma cauti...Fiecare tara are sistemul propriu de legi fiscale/penale, deci practicarea avocaturii sau contabilitatii in afara RO e un sir de recunoasteri+ cursuri suplimentare, deci o diploma luata de-aiurea=0, nu poti profesa unde doresti din motive de necompatibilitate.
24h spune:
eu am faut 2 ani cursuri de contabilitate in cipru ultimul examen l-am dat anu trecut in mai si mi-am luat diploma de higher.ar fi trebuit sa ma inscriu mai departe adica sa fac CAT asta ar fi insemnand sa mai stau cel putin 2 ani in cipru.
cu diplomele ce le am si experienta acumulata eu nu pot profesa in ro?
Stiu ca fiecare tara ale alte legi fiscale insa in anglia am putut profesa a trebuit doar sa mai fac un curs de taxe si impozite.
Ce vreau eu? sa pot face cursurile CAT online sa pot da examene online si sa-mi iau diploma.
E posibil?
lara_c spune:
Eu stiu ca Open University are cursuri online si SUNT RECUNOSCUTE (cel putin in UK).Nu am urmat, insa, stiu foarte multe persoane care opteaza pt aceasta universitatea (colegi cu mine, deja licentiati,diplomati trimisi la post in straiatate).
Pt ei si sotul/sotia dependent/a Ministerul Afacerilor Externe Britanic (FCO)suporta cheltuielile.Refuz sa cred ca ar plati pt ' o escrocherie'.
Si pe mine ma batea gandul(cu atat mai mult cu cat imi va fi platit), insa deocamdata nu ma grabesc.Nu vreau sa fac un curs de dragul diplomei pt ca am deja diploma si de Uni si postgraduate.Insa daca voi gasi un curs care sa ma pasioneze si/sau ajute in cariera, de ce nu?
Probabil ca din cauza inflatiei de facultati SRL din RO se creaza aceasta imagine, dar cum a mai spus cineva mai sus DIFERA DE LA TARA LA TARA atat calitatea cursurilor cat si perceptia asupra lor.
Erinn's mummy
Hawaii Mexico US * Around The World * Wedding
* Erinn Kendall *KUALA LUMPUR