LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (337)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

La multi ani, Sofia Diana!
La multi ani, Andreea!
La multi ani, Vlad!

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Buna dimineata si de la Cluj!

Eu sint parca tot mai amarata...dupa intamplaraea de ieri, am ajuns azi la gradi si Sarei i s-a atras din nou atentia ca il muscase pe baietelul ala de deget, de fapt ni se relata noua(apropos cand am discutat acasa despre asta, mi-a zis ca si el i-a dat na-na)deci ce sa cred? Cert e ca ea a fost pedepsita ieri,a stat in time out pe scaunel, nu am intervenit ca am zis ca nu se cade, nestiind care a fost contextul, dar nu mi s-a parut potrivit sa se revina si azi asupra faptului. Cred ca pe Sara a marcat-o destul de mult ca atunci cand ni s-a relatat din nou intamplarea si pedeapsa a inceput sa planga din nou si nu a mai vrut sa stea in sala. Si pe urma a spus educatoarea ca si incidentul cu pipi a fost cam in acelasi timp cand ea era suparata...si ca de fapt fusese suparata toata ziua!Am intrebat-o cum procedeaza cu pipi, ca acasa Sara ne anunta invariabil, a spus ca in general spune si aici.

Nu stiu ce sa zic, nu ma gandisdem la sacose si atentii, si aici la privat....
Oricum, mi s-a parut nepotrivit sa se revina asupra intamplarii si mai ales a pedepsei, si mi-a fost clar ca pe Sara a marcat-o destul de tare.

Am venit la serviciu cu inima stransa, are si C dreptatea lui ca sint hipersensibila, desigur ca iar mi-au dat lacrimile si pe masina, dar mai tare ma doare ca intamplarea in sine angreneaza atatea alte lucruri, reacomodarea ei nu a fost usoara, incidentele de tipul asta nu fac decat sa ingreuneze procesul. Azi de dimineata spunea iar dedi nu, dedi nu, dupa care cand am ajuns in holul gradinitei a fost vesela si a intrat binedispusa in sala, veselie care a trecut rapid dupa ce i s-a reamintit si a retrait din nou incidentul si pedeapsa. In plus, nu pot sa nu ma intreb, oare s-a pus problema si invers, nu cumva si baietelul i-a facut si el ceva Sarei. Ea nu a avut nicidata astfel de reactii, e drept ca probabil reactioneaza diferit in alt mediu.
De maine trebuie sa o las la program lung si mi-e sufletul greu...In plus, daca altaddata o incanta ideea, ieri mi-a spus hotarata ca NU.

Joi avem sedinta de grupa, si sper sa lamuresc multe dintre framantarile si nelinistile mele acolo.Pana atunci insa, mi-am varsat naduful aici

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 21 +

Gabriela pe buna dreptate esti necajita! cita lipsa de tact si de cunostinte minime de psiho-pedagogie!!! Sub nici o forma nu trebuia sa i se reaminteasca Sarei!!! Oina dupa cirts de 7 ani comportamentul copiilor trebuie modelat prin laude si nu reprosuri. putea sa ii spuna ca vor avea o zi frumoasa, ca isi aminteste ce frumos s-au doistrat saptamina trecuta...cind au facut ceva...

Exact lipsa asta de tact si prostia ma deranjeaza si la gradinita Dariei. Daria spune: apa bei! sau apa pai!. Cometariul educatoarei: Nu apa bai, ca nu esti la tara, apa te rog!!! Ce comnetariu gratuit!!!
Din pacate asta e la noi si de asta tara asta se va dulce la vale definitiv.
Ca am amintit de gradinita, vineri as fi avut sedinta cu parintii. Am fixat o intilnire cu directoarea pentru luni. sper sa ajung.
Am aflat ca 4 fetite din 5 sunt bolnave. Imi pare rau ca nu am intrebat educatoarea joi dimineata daca mai lipseste cineva. Mi-as fi dat seama ca e destul de grav si la Daria

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
14+

Fericirea este o optiune. Alege-o!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

buna dimineata,multa sanatate bolnaviorilor mici si mari
Legat de petrecere noi venim neinsotite,vom fi doar noi doua ,de ajutat nu cred ca pot sa ajut pt ca vom sosi dimineata in Bucuresti ,dar o prajiturica pot aduce ,daca se hotaraste cu praji de acasa,
LA MULTI ANI ANDREEA de mami CELIA
LA MULTI ANI SOFIA DIANA
LA MULTI ANI VLAD
sa aveti viata senina!
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Permiteti sa urez si eu sarbatoritilor zilei, la Multi Ani!!!!

LA MULTI ANI, ANDREEA de mami CELIA! Pt papusica cretulina un pupic special!
LA MULTI ANI, SOFIA DIANA
LA MULTI ANI, VLAD

Sanatate multa, Sabina! CE febra mare ai tu acolo! Of, of, macar de nu ar lua copiii!

Erina, asa am simtit si eu, cu minimele mele cunostinte de psiho-pedagogie dobandite la liceul pedagogic.Sanatate Dariei, si de la noi din grupa lipseau copii, deci suntem in plin sezon!

Mergi la inceput

Daria nu da semne majore de insanatosire, mucii se mentin, accesele rare de tuse la fel. Vad totusi ca apetitul s-a imbunatatit.

Si pe mine ma doare in git si ii dau inainte cu homeopate.

Gabriela cu sarcina e relativ ok. Dureri abdominale date de intinderea ligamentelor, somnul destul de prost si oboseala care se instaleaza repede.
Ma tot gindesc ca nu sunt intr-o forma fizica prea grozava si ce o sa fac peste trei luni daca acum nu ma simt perfect...

In rest gindurile pe care le are orice mamica. Imi doresc sa fie sanatos si exact ca Daria de care sunt indragostita!!! Nu pot povesti cit de atenta, dulce si calda este!!!

14+

Mergi la inceput

Va doresc o zi frumoasa si numai bine!!!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Erina, si eu la inceputul sarcinii cu GH am fost mai sensibila decat la Sofia....ai grija de tine.Dupa sapt 14 stii ca urmeza o perioada de reviriment, numa buna pe durata iernii.

Acu vad ca a inceput nitel si cu nasul, ooof.
Sper sa nu ia copiii, ca am stat la izolator. Insa tot l-am alaptat de pe Gh ieri la pranz si azi dimineata.Cel mai nasol e ca, fiind sotu singur cu ei amandoi, Sofia a studiat la pian in doru lelii, el n-a putut sta langa ea, pentru ca vrea si Gh sa cante, dragutul de el.

Gabi, ooof, chiar ca absolut gratuite aceste remarci pentru un copilas de 2 ani :(( Te sfatuiesc sa fii f diplomata, fara generalizari, sa vorbesti la sedinta doar des[re Sara, ca p[entru copilul tau sensibil trebuie multa blandete si intelegere, etc etc, ca tu ai ales gradi privata tocmai pentru ca ai inteles ca promoveaza aceste valori si ca esti foarte trista ca Sara regreseaza emotional(bagi si tu cuvinte mari, na ) si ca nu te-ai fi asteptat niciodata la asa ceva, ca esti f f surprinsa.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Lista:

1.Andreea27
2.bikmaria
3.greyeras
4.gabitz
5.Luy
6.Cecilia
7.Aniast
8.alinkav
9.papanash
10.Roxana
11.Teodora
12.Erina
13.slippers
14.Bernix
15.Andreea11
16.Valentina?
17.Prisi
18.Mandarinuta

Nu am retinut daca a spus cineva de insititor.....sunt la munca si am citit repede, acasa azi nu am cand......poate scrieti cu alta culoare sa-mi sara in ochi, va rog

Luy, legat de topogan, teoretic e o idee buna, practic anul acesta o sa fie mai multe probleme legate de jucarii....daca anul trecut voiau aceeasi jucarie, acum o sa fie mai rau, depinde de cati copii o sa fie.
Legat de jucarii, banuiesc ca o sa mergem tot pe tombola, ar trebui sa ne gandim la ce valoare sa fie cadoul?.......anul trecut o a fost 50ron, anul acesta propuneti......
In principiu pot si eu sa vin atunci la amenajari sala, depinde de ora.....

cine printeaza desene pt colorat si noi suntem fan Thomas.

Cecilia si Cristian Matei[/b][/red](07.09.2007)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Buna! Venim si noi cu mare drag la petrecere, insotiti si de tati. Pot ajuta si eu cu ceva, doar sa-mi spuneti cu ce. Pot lua niste creioane colorate daca vreti. Ideea cu gonflabilul...nu prea mi se pare ok, cred ca se vor imbrinci destul de mult. cum spuneti si voi.
Va pup, sunt in plina curatenie si cind ma odihnesc mai bag un forum.
Sper sa mai intru mai pe seara sa vad ce ati mai hotarit.
Pupici

anca si Vladut... 06.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Buna dimineata si de la Cluj!

Eu sint parca tot mai amarata...dupa intamplaraea de ieri, am ajuns azi la gradi si Sarei i s-a atras din nou atentia ca il muscase pe baietelul ala de deget, de fapt ni se relata noua(apropos cand am discutat acasa despre asta, mi-a zis ca si el i-a dat na-na)deci ce sa cred? Cert e ca ea a fost pedepsita ieri,a stat in time out pe scaunel, nu am intervenit ca am zis ca nu se cade, nestiind care a fost contextul, dar nu mi s-a parut potrivit sa se revina si azi asupra faptului. Cred ca pe Sara a marcat-o destul de mult ca atunci cand ni s-a relatat din nou intamplarea si pedeapsa a inceput sa planga din nou si nu a mai vrut sa stea in sala. Si pe urma a spus educatoarea ca si incidentul cu pipi a fost cam in acelasi timp cand ea era suparata...si ca de fapt fusese suparata toata ziua!Am intrebat-o cum procedeaza cu pipi, ca acasa Sara ne anunta invariabil, a spus ca in general spune si aici.

Nu stiu ce sa zic, nu ma gandisdem la sacose si atentii, si aici la privat....
Oricum, mi s-a parut nepotrivit sa se revina asupra intamplarii si mai ales a pedepsei, si mi-a fost clar ca pe Sara a marcat-o destul de tare.

Am venit la serviciu cu inima stransa, are si C dreptatea lui ca sint hipersensibila, desigur ca iar mi-au dat lacrimile si pe masina, dar mai tare ma doare ca intamplarea in sine angreneaza atatea alte lucruri, reacomodarea ei nu a fost usoara, incidentele de tipul asta nu fac decat sa ingreuneze procesul. Azi de dimineata spunea iar dedi nu, dedi nu, dupa care cand am ajuns in holul gradinitei a fost vesela si a intrat binedispusa in sala, veselie care a trecut rapid dupa ce i s-a reamintit si a retrait din nou incidentul si pedeapsa. In plus, nu pot sa nu ma intreb, oare s-a pus problema si invers, nu cumva si baietelul i-a facut si el ceva Sarei. Ea nu a avut nicidata astfel de reactii, e drept ca probabil reactioneaza diferit in alt mediu.
De maine trebuie sa o las la program lung si mi-e sufletul greu...In plus, daca altaddata o incanta ideea, ieri mi-a spus hotarata ca NU.

Joi avem sedinta de grupa, si sper sa lamuresc multe dintre framantarile si nelinistile mele acolo.Pana atunci insa, mi-am varsat naduful aici

Off mai Gabriela, m-a busit si pe mine acum.
Sunt convinsa ca in sufletelul ei mic si nevinovat, ce s-a intamplat ieri, desi a incercat sa uite, a afectat-o pe Sara.
Oricum, asa cum ziceam si ieri, mentalitatea lasa de dorit.
Cateodata ma gandesc si intreb: oare femeile astea nu au suflet? nu au si ele copii? nu au trecut si ele prin ce trecem noi acum? chiar sa nu te miste nimic nimic? Mi se pare fenomenala treaba!

Si din punctul meu de vedere, trebuia incheiata discutia nu reamintita si facut copilul sa se simta prost, ca doar stim ca si noi adultii ne simtitm ca draq cand se revine asupra unui lucru de care nu vrei sa mai auzi si care nu ti-a facut placere.

Eu zic ca ar trebui discutat cu femeia cu pricina si sa-si revizuiasca atitudinea. Serios vorbind acum si fara nici o jena. Ca doar de-aia e gradinita particulara, ptr ca se vrea diferenta intre ea si cea de stat! Sa dea dovada ca asa este si ca diferenta nu o face doar pretul! Na ca tare m-am necajit!

Un mare mare ptr iubita de Sara dar si ptr tine, mami, ca tare necajita trebuie sa mai fii! Offf...

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput